Софтуер - kaldata.com

събота, 26 февруари 2022 г.

Възпроизвеждане на Youtube по телевизията от браузъра Chrome

След това в браузъра Chrome използвайте опцията, наречена Play on TV, която се показва в долния десен ъгъл на възпроизведеното видео, точно до иконата на цял екран.

7 проблема с Назад към бъдещето

В горния десен ъгъл на браузъра Chrome ще се появи изскачащ прозорец, показващ наличните телевизори за стрийминг в YouTube.

Изберете телевизора, на който искате да започнете да стриймвате раздела си в YouTube - можете също да изберете да прехвърлите целия работен плот или конкретен файл.

След кратко време за зареждане на DLNA сървър от Windows 10 на LG TV SmartShare, YouTube ще бъде достъпен по телевизията.

С помощта на дистанционното можете да навигирате през видеоклипове в YouTube или да използвате опцията за търсене, за да намерите видеоклиповете, които искате да предавате на вашия телевизор.

Използвайте компютъра като сървър за стрийминг на музика на YouTube на телевизора

Можете също да използвате компютъра си отворете раздела YouTube, за да изберете видеоклипа, който искате да предавате на вашия телевизор. Просто го намерете, започнете да го възпроизвеждате и той автоматично ще възпроизвежда на вашия телевизор вместо на вашия компютър.

Възможно е по този начин да използвате компютъра си като сървър за стрийминг на музика на YouTube и да управлявате дистанционно от вашия лаптоп музикалните видеоклипове, които ще се възпроизвеждат на вашия телевизор, без да е необходимо да включвате кабел.

Звукът няма да се възпроизвежда на свързаната с вашия компютър звукова система, като свързано с Bluetooth устройство, което е сдвоено с вашия компютър, но на телевизора, докато видеоклиповете се показват на телевизора.

Докато видеото се възпроизвежда, контролирането се извършва от компютъра, като например избиране на следващото видео, което ще се възпроизведе, пауза на видео или друг контрол.

Ако споделянето на видео към телевизия е стартирано от лаптоп, докато телевизорът възпроизвежда друг видеоклип, в края на видеото от компютъра, видеоклипът, който по-рано се показва в приложението YouTube на телевизора, ще се вземе от раздела YouTube на компютър.

Между видеоклиповете трябва да се изживее кратко време за зареждане, което не го прави много идеален за забавление на тълпата за домашно парти, но достатъчно добър за показване на видеоклипове от вашия компютър на вашата телевизионна система!

 

 

Няма коментари:

POST /IndexNow HTTP/1.1 Content-Type: application/json; charset=utf-8 Host: { "host": "www.example.org", "key": "POST /IndexNow HTTP/1.1 Content-Type: application/json; charset=utf-8 Host: { "host": "https://nugno.blogspot.com", "key": "3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857", "keyLocation": "https://nugno.blogspot.com/3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857.txt", "urlList": [ "https://www.example.org/url1", "https://nugno.blogspot.comfolder/url2", "https://www.example.org/url3" ]", "keyLocation": "https://nugno.blogspot.com3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857.txt", "urlList": [ "https://nugno.blogspot.comurl1",