Софтуер - kaldata.com

вторник, 22 февруари 2022 г.

5 НАЙ-ДОБРИЯТ СОФТУЕР ЗА РЕДАКТИРАНЕ НА СУБТИТРИ ЗА WINDOWS 10 - СОФТУЕР - 2022

5 НАЙ-ДОБРИЯТ СОФТУЕР ЗА РЕДАКТИРАНЕ НА СУБТИТРИ ЗА WINDOWS 10 - СОФТУЕР - 2022


Когато редактирате видеоклиповете си, може също да помислите да добавите някои субтитри към тях или за да направите видеоклиповете си по-персонализирани, или просто за по-добро предаване на значението им.

Пазарът е изпълнен с инструменти за субтитри, които са чудесни за подпомагане на добавянето на субтитри към видеоклиповете ви, както и за редактирането им след това.

Освен това ще можете да превеждате любимите си филми с помощта на тези програми.

Събрахме пет от най-добрия софтуер за редактиране на субтитри, който ще може да ви помогне да добавите и редактирате субтитри към любимите си видеоклипове. Вижте техните функции и вижте коя от програмите е най-добрата за вас.

Кой е най-добрият софтуер за редактиране на субтитри за Windows 10?

  1. Редактиране на подзаглавието
  2. Subtitle Workshop
  3. Jubler Subtitle Editor
  4. Pop Subtitle Editor
  5. Видео редактор на Aura

1. Редактиране на подзаглавието

Subtitle Edit е редактор, насочен към филмови субтитри и ще ви позволи лесно да коригирате началния ред на всеки субтитър, ако не е синхронизиран с филма.

Разгледайте най-добрите функции, които се съчетават с този софтуер за редактиране на субтитри:

  • Ще можете да създавате / коригирате / синхронизирате и превеждате редове от субтитри.
  • Програмата се предлага с готин аудио визуализатор за управление, който е в състояние да показва форма на вълната и спектрограми.
  • Ще можете визуално да синхронизирате и коригирате субтитри и неговата начална / крайна позиция заедно със скоростта.
  • Софтуерът осигурява автоматичен превод чрез Google translate.
  • Subtitle Edit 3.5.4 може да обедини и раздели субтитри.
  • Също така идва с съветник, който поправя грешки.
  • Ще можете да се насладите и на проверка на правописа чрез речниците на Open Office.

Това са само няколко от здравия набор от функции, които са включени в този софтуер. Проверете ги всички и вземете Subtitle Edit 3.5.4 за вашата Windows 10 съвместима система.

2. Работилница със субтитри

Subtitle Workshop е безплатен софтуер за създаване, редактиране и конвертиране на текстови файлове със субтитри.

Тази програма се счита за един от най-добрите инструменти за редактиране на безплатни субтитри, който се предлага с изключително лесен за използване интерфейс. Това го прави идеален и за начинаещи.

Разгледайте най-добрите функции, които са включени в програмата:

  • Той поддържа конвертиране между създаване, отваряне, редактиране и запазване на повече от 60 формата на субтитри чрез библиотеката API на субтитри.
  • Можете също да запазвате субтитри в персонализиран файлов формат.
  • Интерфейсът на програмата е удобен за потребителя, персонализируем и многоезичен.
  • Ще получите масивен набор от инструменти, които можете да персонализирате и всички видове функции за автоматично синхронизиране и манипулиране на текстове.
  • Някои от най-добрите инструменти включват автоматична продължителност, проверка на правописа, интелигентно регулиране на линии, преобразуване на FPS, търсене и замяна и други.
  • Софтуерът се предлага с персонализируема система за ръчно или автоматично откриване, маркиране, както и коригиране на всички видове грешки в субтитрите.
  • Тази програма поддържа стилове и цветни маркери в текста на субтитрите.

Subtitle Workshop се предлага с интегриран видео плейър, който осигурява адаптивни преглед на субтитри и режим на цял екран. Софтуерът включва също подробна информация за файловете със субтитри, включително персонализирани данни, базирани на дефинирани от потребителя правила.

Можете да изтеглите Subtitle Workshop или да посетите уебсайта му, за да научите повече за този страхотен софтуер, който също е съвместим със системите на Windows.

3. Jubler Subtitle Editor

Jubler Subtitle Editor е удобен инструмент, който може да редактира текстови субтитри. Може да се използва като инструмент за конвертиране, коригиране, преобразуване или прецизиране на съществуващи субтитри. Можете също да използвате софтуера като авторска програма за нови субтитри.

Разгледайте най-впечатляващите функции на Jubler Subtitle Editor:

  • Той поддържа някои от най-популярните формати на субтитрите.
  • Ще получите и преглед в реално време или по време на проектиране на субтитрите.
  • Програмата се предлага с проверка на правописа, а също така включва режим на превод.
  • Jubler Subtitle Editor се предлага с различни стилове за редактиране на вашите субтитри.

Минималните изисквания за използване на софтуера са най-новата версия на JRE, MPlayer за преглед на субтитрите и ASpell за проверка на правописа на субтитрите. Софтуерът е написан на Java 5.0 и това означава, че е мултиплатформен.

Можете да разгледате повече от неговите функции, а също така можете да изтеглите Jubler Subtitle Editor от официалния му уебсайт.

4. POP Subtitle Editor

POP Subtitle Editor е наистина лесна за използване програма, която ви позволява да пишете и добавяте свои собствени субтитри към всеки видео файл.

Можете да напишете вашите текстове, докато визуализирате филма и всичко, което трябва да направите след това, е да изберете и начален, и краен път, като използвате един и същ функционален клавиш.

Вижте още впечатляващи функции, които са пакетирани в този софтуер за редактиране на субтитри:

  • Можете да персонализирате шрифта, размера, цвета, както и позицията на вашите субтитри.
  • Ще можете да генерирате AVI, MPEG или WMV файлове само с едно щракване.
  • Добавянето на субтитри към вашите видеоклипове ще се окаже най-лесната задача дори за начинаещи с този редактор.
  • Можете лесно да променяте и редактирате свойствата на шрифта.

Важно е да се отбележи, че с този софтуер субтитрите винаги ще бъдат оправдани до лявото поле и това ще бъде по-очевидно с по-дълги субтитри, които ще заемат поне ред или два.

Ще можете да центрирате целия текст, ако това, което искате.

Можете да изтеглите POP Subtitle Editor 1.0 от официалния уебсайт и да започнете да добавяте и пишете субтитри на вашите видеоклипове.

5. Aura Video Editor

Aura Video Editor е пълнофункционален и лесен за използване видео редактор, който се предлага с вграден редактор на субтитри за управление на вашите субтитри.

Разгледайте най-впечатляващите функции на този инструмент по-долу:

  • Това е професионален софтуер за редактиране на видео, който ви позволява да създавате свои собствени видеоклипове.
  • Ще можете да направите професионално изглеждащо видео с всички видове ефекти и преходи.
  • Той включва вграден редактор на субтитри.
  • Можете да прилагате различни видео ефекти и ще можете да създавате
  • Програмата поддържа добавяне на всички популярни видео формати, изображения и саундтраци.
  • Той се предлага с удобен за потребителя интерфейс, който ще ви позволи да редактирате видеоклипове с уникална времева линия за редактиране на видеоклипове и панел с историята.
  • Всичко, което трябва да направите, е просто да плъзнете и пуснете видео файловете върху графичната времева линия и да започнете редактиране.

Софтуерът е наистина ефективен за редактиране на видеоклипове, подрязване на аудио и видео, както и добавяне на водни знаци и субтитри. Ще можете да визуализирате всички свои редакции в реално време, без да е необходимо първо да рендирате целия си проект.

Това е един от най-добрите софтуер за редактиране на видео там с изобилие от полезни функции относно субтитрите.

Можете да разгледате пълния подробен списък на неговите функционалности и можете да изтеглите Aura Video Editor от официалния уебсайт.

Това е моментът, в който нашата група от пет най-добри програми за редактиране на субтитри приключва.

Препоръчваме ви да анализирате всички тези функции на инструмента, като посетите и техните уебсайтове, за да улесните да решите кой софтуер е най-добрият за вашите нужди за редактиране на подзаглавия и кой предлага с най-обширния пакет от функционалности и инструменти.

Всички пет от тези програми са съвместими със системи, работещи под Windows 10. Проверете ги всички и изберете любимата си.

Ако имате някакви други предложения или въпроси, пуснете ги в секцията за коментари по-долу.


Няма коментари:

POST /IndexNow HTTP/1.1 Content-Type: application/json; charset=utf-8 Host: { "host": "www.example.org", "key": "POST /IndexNow HTTP/1.1 Content-Type: application/json; charset=utf-8 Host: { "host": "https://nugno.blogspot.com", "key": "3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857", "keyLocation": "https://nugno.blogspot.com/3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857.txt", "urlList": [ "https://www.example.org/url1", "https://nugno.blogspot.comfolder/url2", "https://www.example.org/url3" ]", "keyLocation": "https://nugno.blogspot.com3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857.txt", "urlList": [ "https://nugno.blogspot.comurl1",