Софтуер - kaldata.com

сряда, 3 май 2023 г.

Как да печелите пари без инвестиции в 2023 година: 29 най-добрите услуги

 Днес, много потребители на интернет, се интересуват от това как да правят пари, без привързаност. Има много начини да направите това, като използвате само компютър и интернет. В тази статия ще разгледаме най-популярните услуги, които ще ви помогнат да получите печалба и подобряване на финансовото си състояние през 2023 година.

Печелите пари без прикачени файлове

Съдържание на статията: 

Трябва да разберат основните принципи на доходи. Всички начини, които могат да се разделят на нискоквалифицирани, високо квалифицирани и рискови.

  1. До нискоквалифицирани обикновено се отнася различна механична работа: разчитане на captcha, преходи линковете,подреждане на харесвания и др.
  2. Висококвалифициран предполага изпълнението на по-сериозни задачи и поръчки, съответно и печалба за нея по-горе.
  3. Рискови операции – това са тези, извършване на които е възможно както да спечелим, така и да загубите парите си. Към тях се отнасят разнообразни залози, игра на борсата и други начини.

В интернет е достатъчно много възможности, за да печелите. При това трябва да се разбере, че магията на бутона "получават пари" просто не съществува. Ако искате да получите стабилна и висока печалба, трябва да изпълнява определена работа и да придобият опит.

Колкото по-малко имате опит, толкова по-малко получаваш, колкото повече – толкова по-висок доход. Опитните преводачи на свободна практика могат да получат по 50-100 долара на ден, а хората, които са отворили своя бизнес в мрежата – стотици и хиляди долари. Помислете за няколко доказани сайтове, в които можете да спечелите пари и без проблеми да ги изведе на картата или друг начин.

100 начина как да печелите в интернет: най-голямата база доказани схеми [доходи в интернет]

(общо 30 минути)




1. Как да печелите пари без инвестиции с помощта на KWORK

Kwork да печелите пари, без да прикачени файлове

Кворк – популярен магазин на услуги на свободна практика, който се посещава от огромен брой клиенти. Тук могат да продават своите услуги, а не да тичат за всеки клиент. Клиентите сами избират тези, които ги ползват, и който върши точно тази работа, която е необходимо.

Моля, обърнете вниманиеСтандартната ставка за една задача (кварки) – 6.5 долара, е възможно да се създаде почти безкраен брой услуги. Продават тук могат да бъдат различни кварки – създаване на лого, визитни картички, naming, текстове, снимки, фото, видео-аудио клипове и др.

За да купувачите откриват и предпочитали да си дела, непременно долива се до него внимателно описание. Разкажете ни за себе си, кажете, защо клиентите трябва да изберат именно вас, опитайте се да се открояват на общия фон, и тогава няма да имате проблеми с продажбите на услуги.

Платформа поема своите услуги 20% от стойността на поръчките, но от по-висок рейтинг и от повече поръчки, които изпълнява, толкова по-малък процент (той може да се намалява до 7.5%), така че се опитайте да се регистрирате в услугата и да започне да работи.

2. Yandex Толока

Печелите пари без прикачени файлове Yandex Толока

Толока – това е популярна услуга от търсачката Yandex, който му помага да се подобри издаването, се поправят грешките на изкуствен интелект, го подобри и решаване на други задачи. Системата дава на потребителите по определени задачи, а те го обработват, сортират и помагат за подобряване на издаване.

Какво трябва да направя в Толоке, за да печелите пари, без ивестиции

Задачи достатъчно много:

  1. Определи, дали работи на видео и дали то е адекватно.
  2. Определи, няма ли сред представените снимки еротика или други забранени поданици.
  3. Да отговорят на различните въпроси на системата, като помага да се подобрят резултатите на издаване.
  4. Търсят определена информация и се добавят я в въпросник.

За да стане работник Толоки, ще трябва да се подложи на един малък тест. Имайте предвид, че ще има трудни въпроси, така че не трябва да се отговаряне на място, не четене им – ако системата ви заподозре в недобросъвестност, вашият достъп е ограничен, а работата – не.

Моля, обърнете внимание! Също така трябва да ви е повече от 18 години, тъй като сред задачи могат да присъстват забранени материали.

Толока – това е добра възможност за това как да печелите пари, без пари. За големи суми, не става въпрос, но няколко долара на ден и винаги можете да получите, особено ако имате свободно време на работа.

3. SocPublic

Печелите пари без прикачени файлове SocPublic


SoсPublik – това е популярна услуга, който е подходящ за начинаещи. На него може да спечелите първата си пари и да ги изведат различни начини.

Работа има достатъчно прости и не изискват компетентност – ще трябва да се преминете по линка и да остане на сайта за известно време да кликват върху реклами и различни връзки, да изпълняват малки задачи и да се изгради системата на реферали. Сред задачите, които обикновено се срещат изключително леки – регистрация на сайта, писане на коментар или подреждане на класацията, сваляне на приложения и др.

Теглите пари от SoсPublik може по различни начини:

  • Вебмани;
  • Яндекс-пари;
  • Киви;
  • Perfect Money.

При този портал не е минималната сума за теглене, т.е. всичко, което сте спечелили за една сесия или на ден, за да изведе веднага, а не да чакат, докато имате скопится някаква сума.

Допълнително може да се изгради в SoсPublik система реферали, при което тя може да бъде на три нива (вие, вашите реферали и преходи вашите реферали). Това е добър вариант за пасивен доход и увеличаване на приходите в системата.

4. Wmmail

Wmmail

Това е стара и изпитана от милиони потребители на услуги, който работи в runet вече повече от 10 години. Тук може да се получи и да изпълняват различни задачи, да печелят пари и да получите опит. Сериозни доходи тук не мирише, но няколко десетки долара винаги могат да се печелят, за да се възстановят мобилни комуникации, интернет или обяд. Ако сте опитен свободна практика, който работи с текстове и данни, тогава Wmmail ви ще са по вкус – тук са достатъчно много поръчки за професионални копирайтъри и на добри цени.

Какво можете да направите в този сайт

Той предлага следния набор от задачи:

  1. За сърфиране в интернет, на прехода на различни страници на сайта-партньори.
  2. Кликни върху реклама, гледане на реклами и клипове.
  3. Четене и анализ на писма на различни теми, за извличане от тях данни.
  4. Задачи за копирайту и рерайту.
  5. Различни платени задания (обикновено изоставяне коментари оценка на приложения, регистрация, сваляне на файлове и други).

Тази услуга е пълноправен пет нива реферален система, така че тук има смисъл да се привличат нови потребители. Ако натрупаш себе си мрежа на активните потребители, а след това ще получите 1-3 долара под формата на пасивен доход на ден.

Минимален заключение – 10 цента, за да вкара тази сума може да бъде буквално за няколко минути. А ето заключението е възможно само в електронни портфейли, като първият извод идва три дни, а следващите – на няколко часа.

5. Seosprint

Seosprint

Seosprint – достатъчно известна служба, която работи повече от 5 години. Тя непрекъснато се изплаща спечелен на своите партньори, така че опита за измама не си струва. Тук можете да изпълнявате много интересни задачи, така че е скучно няма да ви бъде.

Основно задачи са насочени към подобряване на работата на търсачките и анализ на различни портали:

  • трябва да се учим издаване;
  • разглеждат сайтове и да се определи тяхното качество;
  • прочетете разнообразни писма;
  • се проведе тестове и анкети.

С една дума, скучно няма да бъде работа на Seosprint не е скучно и разнообразна. Също така тук има разработена програма сезиране ще получат вода система, и те могат да се закупят на специална панаир на книгата.

Достатъчно, за да придобият себе си няколко активни работници за няколко долара и те ще ви донесат печалба преди няколко месеца, а след това и години наред.

За да се справят с работа Seosprint не е трудно: всеки има подробна инструкция, с която разбери го дори един ученик. Много пари тук няма да успее, както и на предишните страници, но като цяло при наличието на свободно време и желание може да се получи нещо, за изграждане на джоб или сладолед.

6. Може ли да печелите пари без инвестиции в VkTarget

Как да печелите пари, без привързаност VkTarget

По-горе видяхме сайтове, които ви позволяват да получите приходи, извършване на някои елементарни действия. Имайте предвид, че в тях трудно се печелят сериозна сума, затова изучавайте ги единствено като средство за подработать или да усвоите процеса, преди да пристъпите към нещо по-сериозно.

След това ще разгледаме начините, как да се печелят пари, без инвестиции с помощта на социалните мрежи. Тези методи също не са най-печеливши, но все пак да получи няколко долара, като ги използва.

Днес, много потребители имат профили в сайтове на социални мрежи и ежедневно влизат в тях. Общата аудитория социални мрежи приключи възлиза на почти два милиарда души. Това е огромна аудитория, която разделени по възраст, пол, място на пребиваване, социален статус, интереси и други опции, това означава, че в действителност, това е една огромна база данни от купувачи. Съответно, в тази аудитория може и трябва да печелят.

Услуги VKTarget е проста и ясна дори на учениците. Ако обичате да прекарвате времето си в социалните мрежи, то тук можете да печелете допълнителни пари и да получите пари в интернет. След като се регистрирате ще видите списък от задачи с различна цена и сложност. Те могат да вземат каквото и да е количество, но трябва да изпълни, за да те преброени. За да печелите, трябва да имаш профили в най-популярните социалните мрежи и в twitter. Можете да направите няколко акаунта, тогава задачи и парите ще бъдат повече.

Какво трябва да направите, за да получите печалба

Списък на достатъчно стандарт:

  1. Лайки под определени мнения или коментари.
  2. Прави репостове различни мнения и информация.
  3. Присъединявайки се към група или се регистрирате за определени потребители.
  4. Преглед или добавянето на мнения и видео.

Също така на услугата има достатъчно разумен програма сезиране ще получат вода система, която ще позволи да печелите пасивно. Достига своите приятели и познати и ще получават допълнителен доход. Стандартна ставка от реферали се счита за 10%, което е доста щедро.

За сметки, които имат голям брой приятели и абонати, както и за свръх групи разходи задачи много по-високи, така че има смисъл или самостоятелно задвижване профила си или да го купите или поръчате услуга за насърчаване.

7. Forumok

Как да печелите пари, без привързаност Forumok

Forumok – това е стара, изпитана и много удобна услуга, която се радва на куп рекламодатели. Съответно, работата тук ще има много.

За да го използвате на 100%, влез в профили във всички възможни социални мрежи:

  • Vkontakte;
  • Фейсбук;
  • Instagram;
  • Twitter;
  • Съученици и др.

Колкото повече имате профили, толкова повече задачи ще бъде на разположение. На Forumok също, както и в VKTarget, има зависимост цени от развитието на профила си, защо се опитват да натъпчат си взимайте приятелите, за да получават повече пари. И никой не ви пречи да вземат задания за различни сайтове: обикновено те не се пресичат, а ако и се дублира, а след това ви плащат и двете.

Форумок плаща за следните задачи:

  1. Създаване на постове в групи и в вашия профил.
  2. раздяла лайкове, прави репостове абонамент, туитове и прочее.
  3. раздяла оценки публикации и видео.
  4. Гласуването в различни проекти.
  5. Гледане на видео.
  6. Писане на коментари и отзиви.
  7. Поставянето на връзки и медийно съдържание

На Форумке присъства и програма сезиране ще получат вода система, и плащания съставляват 30% от приходите. Теглите пари може веднага, след като минималната сума липсва, комисията също липсват. Заключението е направено по електронен портфейл Вебмани, с който можете да преведете пари в картата или попълване на различни услуги.

8. Smmok

Smmok

Още един интересен начин за това, как да се печелят без пари, това е портал SMMok. Той е малко по-различна от предишните, тъй като неговата основна задача – насърчаване на профили и групи в социалните мрежи.

Вие сами можете да се възползвате от услугите му, за да популяризира своя профил, спечелил малко пари тук. Красотата на тази услуга е, че акаунтите развиват  реални, живи потребителите, а не ботове, така че социалната мрежа не ги банят и не се прилагат санкции за твърде бърз напредък.

Съвет! Ние препоръчваме да се възползват от тази услуга, ако имате нужда да популяризирате своята група или профил.

Задачи в SMMok достатъчно типични – прави репостове и харесвания, абонаменти, които влизат в група, добавяне на приятели и посещение на различни страници. Моля, обърнете внимание, че взета задача, трябва да изпълни, в противен случай администрацията останат такива за вас санкции.

Така че преди да поеме задачата, задължително прочетете описанието към него и проучете задание. Нищо сложно няма, но е необходимо да се спазват препоръките и да изпълнява всички на договорените действия. Например, ако домашното предвижда да лайк пост и се абонирате за страници, трябва да извърши и двете действия, а не просто лайкнеш пост или просто да се запишете на дадена страница.

Услуги SMMok работи с социална мрежа Vkontakte. Тук също така можете да привлечете реферали – за това ще трябва да направите определен искане, след което препратка към този уебсайт ще се появи на желан профила, който искате да привлечете. Линк уникална, така че тя се прилага само за един акаунт. Използвайте го за привличане на нови потребители чрез трети страни услуги и ресурси и за непушачи.

При тази услуга минималната сума за изход е 20 цента, изведе ги в чантата си Вебмани или на други електронни портфейли. Средният срок на o – 1-2 дни, но първият извод може да бъде задържан в 7 календарни дни.

9. Как да печелите пари без инвестиции в CashBox

CashBox

Още един клонинг на описаните по-горе услуги, който ви позволява да печелите в социалните мрежи, извършване на достатъчно прости действия, както и на свързаните с тях теми.

Задачите тук са достатъчно много, те редовно се обновяват и често може да ги вземе с различни профили.

Набор от действия, стандартен:

  1. Четене на писма и работа с тях.
  2. Повторни публикации и лайки под определени мнения.
  3. Влизане в групата и регистрация на определени профили.
  4. Сърфиране по страници, преминаването на връзки.
  5. Инсталиране на приложения от Apple Н и Гугъл Плэй.
  6. Участие в различни дискусии и анкети.
  7. Писане на коментари и постове.

Теглене на средства се извършва в чантата си Вебмани, и ще можете да влизате в портала, да го използват API. Преди да могат да изтеглят средствата си, ще бъдат блокирани в продължение на 7 дни, но опита не си струва парите са платени редовно. Минималната сума за теглене липсва, програмата за сезиране действа и ви позволява да набира последователи до трето ниво.

10. Адвего: идеалното място, където може да печелите пари, без ивестиции

Печелите пари без инвестиции в Адвего

По-горе видяхме, как се печелят пари чрез интернет с помощта на изпълнение на елементарни действия. Сега анализ на по-сложни възможности за работа с текст. Всички съвременни сайтове съдържат някакъв текстов съдържание:

  • член;
  • прегледи;
  • анализи;
  • описание стоки и др.

Тези текстове създават копирайтъри, които се вземат за труда си сума от 1 до 10 долара за хиляда марки.

Работи с текстове на достатъчно лесно:

  1. Първо, вие трябва да знаят добре езика и правописа.
  2. На второ място, трябва да се запознаеш в много термини и понятия: какво е уникалността на това, което е  съдържание на вода и гадене текст. Трябва да се научат да работят с различни услугите за проверка на качеството на текста, и само тогава може да се пристъпи към изпълнение на задачи.

Адвего за придобиване на текстовете

Една от най-интересните сайтове за спечелил е Адвего. Това е старата и добре позната услуга, която съчетава в себе си цял комплект за работа с текстове, както и борса за копирайтъри и преписвачи.

В него могат да се печелят солидни пари: специалисти "повишаване" на него по 500-1000 долара на месец. Излезе на такива суми от нулата, няма да е лесно, тъй като всеки един изпълнител тук има собствен рейтинг. Но ако въпросът е цел и качествено да си вършат работата, тогава вече след няколко месеца ще взема скъпи поръчки и развива непрекъснато нивото си.

Адвего е добре, че поръчките, които тук се правят не само в текстове.

Площадка предлага изпълнява следните поръчки:

  1. Определени действия в социалните мрежи (обикновено това са коментари, абонаменти и коментари).
  2. Пренаписване на тематични текстове.
  3. Копирайтинг по поръчка.
  4. Създаване на целеви страници и последващото им съдържание.
  5. Превод на статии, инструкции и споразумения.
  6. Възможност за продажба на артикули.

Услугата е наистина добър и определено си струва да намерят тук акаунт. Дори ако не ще да работи копирайтър, то тук можете да закупите статии за своя сайт или блог, ако решите да правите тази насока.

Минималната сума за теглене е 5 долара, заключи отнема 2 дни. При тази услуга взима комисионна от 10 процента.

11. Etxt

Etxt

Борса съдържание Etxt – чудесен вариант за начинаещи и професионалисти. Тук постоянно има много поръчки, и за различни нива на умение. Системата ще ви предложи да мине тест за грамотност, за да определите вашето ниво на владеене на езика, след което ще се отвори достъп до определени поръчки.

На борсата има поръчки с различна стойност. Много от работодателите са поставени тук пени задачи, които изискват от изпълнителите достатъчно много усилия, обещавайки в замяна добри отзиви. По принцип, можете да изпълните още няколко, за да се подобри класирането на профила, но след това използвайте филтри, за да премахнат цялата мелочевку, недостойна за внимание.

Минимален изход от борсата – 3 долара, които печелят могат буквално с една поръчка. Комисията на вебмани – 2 на сто, на yandex 1 процент, но понякога се случва, че с пари може да се изведе само един начин (или изчакайте, докато необходимата ви сума ще се появи на другия чантата си). Заключение отнема 5 работни дни, в този случай е спешен изход от комисията 5%

Поръчки на тази борса е доста различен. Повечето свързана с писането на текстове и ги нова редакция, но има и поръчки в социални мрежи обработка на снимки, поставяне на линкове към различни места. Печелят тук можете прилични пари, най – важното- не бъдете мързеливи и се развива.

12. Когато печелите пари без ивестиции: Text.ru

Text.ru

Още една голяма борса, която е предназначена за професионалисти, но и нови участници ще могат да се намерят тук поръчки за развитието на профила. Тук можете да продавате текстове, пиша ги и купуват, както и да извършват определени действия в социалните мрежи.

Съвет: не забравяйте да прочетете задачи, преди да кандидатствате. Не давайте празни кандидатстване, направете някакъв текст, и поставяйте го в съответното поле. Много рекламодатели отклони празни кандидатстване, като се има предвид, че те се изпращат робот или некомпетентни потребители.

Поръчки тук е достатъчно много, но те могат да бъдат сложни. Цените на борсата са високи – за хиляда марки е възможно да получите 3-5 долара, а текстът е на 10 хиляди знака се продава за 50 долара. Комисия в заключение – 10 на сто (с течение на времето тя намалява), минималната сума на изхода – 100 рубли. Теглене на средства отнема три дни, но може да го ускори до няколко часа, като плащат за това комисионна от 5%.

Тази услуга се отнася към категорията на надеждни и доказани. Препоръчваме го на всички, които работят с текстове – за един месец тук можете без особени проблеми да спечелят 500-600 долара.

13. TextSale

TextSale

Достатъчно интересна услуга, която ви позволява да печелите преписвачи и копирайтър. Цените тук и средни, но много задачи. Задачи достатъчно класически:

  • писане;
  • пренаписване;
  • преводи;
  • понякога – писане на коментари и отзиви.

Средният размер на приходите зависи от това, колко много работа можете да извършите.

Моля, обърнете внимание: тази борсата следи за това, че потребителите не създават няколко профила. Ако вие периодично ще отиде под различни профила с един и същи адрес или устройство, а след това ви блокирали дадено.

Правила за изход достатъчно типични: пари, кредитирани на вебмани на долара в чантата си, услуга облекчава комисионна от 10%, продължителност на изхода – до 2 дни.

14. Как да печелите пари чрез интернет: Freelance.ru

Freelance

След това ще преминем към разглеждане на това как да се печелят пари чрез интернет, като работи на свободна практика. На свободна практика – това е човек, който поема поръчки с различни клиенти и ги изпълнява, получава за работата си на определено възнаграждение. Поръчки могат да бъдат съвсем различни:

  • създаване на текстове;
  • преводи;
  • администриране на сайтове;
  • създаване на уеб сайтове;
  • попълване на сайтове, управление на съдържанието;
  • seo-промоция;
  • дизайн;
  • програмиране и много други.

Основната разлика на свободна практика от отдалечен служител в това, че първият сами търсят поръчки и, като правило, работи в паралел с много клиенти. Отдалечен работник обикновено работи в някаква фирма и организация, при това плащане той почасово или за всеки конкретен проект.

Борса Freelance.ru – една от най-старите, известни и популярни в runet. Тук всеки ден се разпространява стотици поръчки за различни дестинации. Намери си нещо интересно, може дори и начинаещ. В сайта има система за рейтинги и ревюта, така че опитайте се да направите всичко качествено, за да сте имали много клиенти.

15. Как да печелите пари, без инвестиции с помощта на Weblancer.net

Weblancer

Добра борса за преводачи на свободна практика, който ви позволява да печелите пари от най-различни специалисти. Задачите тук са достатъчно много, те се актуализират всеки ден. Представи разбивка на задачите по категории, така че вие лесно ще можете да изберете подходящата за вас проекти.

Моля, обърнете внимание! Всеки на свободна практика има своя рейтинг, което позволява на клиентите да изберете хора, които работят съвестно и спазват срокове.

Веблансер има една функция – за ползване на борсата трябва да плащат. Може просто да се попълни профила на месец или на година, ако смятате да го използвате постоянно, или пък да купите евтин седмичен достъп. Изход от борсата е възможно в чантата си вебмани, комисията е 5%.

Да използвате този портал или не – да реши само от вас. От една страна, има достатъчно много интересни поръчки, както и с рейтинг, ще ви позволи да откриете добри клиенти.

От друга страна, ще трябва да плащат за услугите на борсата, така и по-нататъшната комисията не е много щастлив. Но я взимат само в случай, ако използвате сайта като доверен страна по сделката. Ако работите директно с клиента, а след това да плати услуги на борсата не трябва да се (по-точно, процент от оборота или за теглене).

16. UpWork

UpWork

UpWork – една от най-големите световни борси. Тя англоезичната, така и за работа с нея, трябва или да използвате преводач, или просто да се знае езика. Нейният чар е в това, че резервации за него се разпространява чуждестранни клиенти. Те плащат в 2-5 пъти повече, отколкото в runet, така че това е отличен начин да печелят.

На UpWork има множество категории поръчки. По принцип, използването на тази борса могат дори хора без опит: тук има такива категории, като въвеждане на данни, обработка на снимки и друго.

Средната заплата не е ограничен, можете да получавате 50 долара на месец, така и от 2-3 хиляди.

Между другото! При този начин на борсата достатъчно строга система на подбор и тя лоялни са към клиентите, така че ако ще изпълняват задачи по-късно ръкави, а след това просто не ще плащат направен от работа, но и ще намали рейтинг.

Заключение с тази борса е възможно в PayPal и Pioneer. Комисията система е 10-15 процента.

Този вариант е чудесен избор, за работещи на свободна практика, които имат професионални умения. Конкуренцията в сайта, е достатъчно висока (много индийците), но ако сте в състояние да започнете, можете да получите добри пари, значително по-голям, отколкото в runet.

17. WorkZilla

WorkZilla

Услугата е симбиоза на борсата за преводачи на свободна практика и портал, в който може да изпълнява различни поръчки. Той е подходящ както за професионалисти, така и за начинаещи. Тук има задачи за копирайтъри, преводачи, дизайнери, програмисти и уеб администратори, както и за счетоводители, учители и администратори.

Ако не го притежава специфични умения, тогава може просто да изпълнява прости задачи.

Тук са представени следните видове работа:

  1. Изпращане и четене на електронни писма, свързани с анализ и обработка.
  2. Снимайте видео и видео ревюта.
  3. Обработка на снимки и работа с графични редактори.
  4. обаждане потенциални клиенти, студени и топли разговори.
  5. Работа с текстове, писане на ревюта и коментари.
  6. Инсталиране на приложения от магазина на Apple и Google, провеждане на изпитване.
  7. Попълване на профили в социални мрежи, тяхното оформяне и промоция.

От минусите Workzillas могат да се разграничат дали това, че на платен абонамент. Струва евтино и лесно могат да се възстановят с 1-2 задачи. С нейна помощ собствениците на услугата се борят с неактивни и много акаунти.

18. Как да печелите пари, без привързаност свободна практика: FL.ru

FL.ru

Друг популярен начин как да правят пари, без пари, това е използването на проекта fl.ru. Това е класическа борса, на която се събират на свободна практика от цял рунета. Поръчки тук са достатъчно много, така че вие лесно ще намерите подходящата за вас проекти.

Насоки за работа тук са:

  1. SEO-оптимизация и популяризиране на сайтове.
  2. Маркетинг (както електронен, така и класически).
  3. Пренаписване, copyright и други видове работа с текстове.
  4. Дизайн и уеб Дизайн.
  5. Уеб дизайн, програмиране, създаване на приложения.
  6. Създаване на сайтове, администрация и поддръжка.
  7. Съдържание за управление и попълване на картички стоки.
  8. Консултантски услуги.
  9. Уроци и преподаване.
  10. Писането на дипломи, курсови и контролни работи.

Fl.ru позволява да се работи както директно с клиента, така и чрез системата като доверено лице. Да теглят пари чрез банкова карта или на яндекс-пари. При този борса изисква от потребителите на разрешение, като поиска от тях копие на паспорта. Оставят документ безопасно портал се грижи за сигурността и за него има много положителни отзиви.

19. Freelancejob.ru

Freelancejob

Достатъчно известен многоезичен портал, който се радва на популярност сред клиентите, както и изпълнители. Не го пропускайте, ако искате да увеличите броя на поръчките и съответно на печалбите.

Тук всичко работи традиционно: такива категории задачи, можете да си избират проекти от различни категории, при всяка свободна практика има своя рейтинг и коментари. Забележително е, че тук може да се направи пълно портфолио и да направите своя собствена малка автобиография, с описание на умения, хобита и желания.

Да работят на Freelancejob.ru могат да бъдат с различни проекти и задачи: тук има поръчки за социални мрежи, за графични дизайнери, за копирайтъри и преводачи, за видео редактори, за търговци и рекламодатели.

Тегленето на пари не е предвиден – вие работите изключително с клиенти. Плащат за ползването на сайта не е необходимо, но администраторите не обичам хора, които използват многократна регистрация, така че не започвайте два акаунта, за да не ви като са били забранени.

20. Как да печелите пари без инвестиции: създаване на собствен интернет-магазин

Как да печелите пари без прикачени файлове Онлайн магазин

Ако не искате да работите за чичо и да изпълняват различни поръчки, това може да опитате да правите своя бизнес. Най-добрият вариант за това – собствен интернет-магазин. Вие можете да търгувате каквото и да било:

  • детски неща;
  • кецове;
  • обувки;
  • трекингдрехи;
  • спортни аксесоари;
  • продукти и така нататък.

Най – важното- изберете своята ниша, за да се реши с реализацията, намиране на доставчици и да започне да работи.

Разбира се, за създаването на вашия онлайн магазин ще изисква първоначална малки инвестиции, но те не са толкова големи. Още повече, трябва да се разглежда като инвестиция в нещо си и в своето бъдеще.


21. WordPress.com за създаване на личен сайт или блог

Създаване на собствен сайт

Още един начин да се печелят пари в интернет – създаване на собствен блог или сайт информация. При правилен подход можете да получите с него добри пари. Принципът на доходи е следния: можете да създадете свой сайт, го напълните темата на съдържанието, след това насърчава го, за да образуват аудитория, а след това да започнат да продават на него реклама.

WordPress.com – това е една от най-добрите платформи за създаване на собствен блог и да започнете да печелите пари без прикачени файлове. Почти 30% от всички блогове работи именно в тази платформа, както и броя на информационните сайтове на WordPress надхвърли един милиард.

 

Към предимствата на тази услуга може да се отнася:

  1. Възможност за свързване на собствен домейн и независим хостинг. Ние сме писали, че това е важна стъпка за собствения си сайт, който не пропуска.
  2. Широки възможности за интеграция със социални мрежи, както и възможности за насърчаване. Можете да управлявате страниците, предписва тагове за страници и рисунки, вграждане на видео и медии. Също така ще бъде възможно да се конфигурира автоматично осланям на вашите статии в социални мрежи и др.
  3. Подробна статистика. В WordPress.com вграден чудесен аналитичен набор от инструменти, с помощта на който лесно определете точката на влизане и излизане, ще разберете, кои статии са популярни и кои обратното не чета, ще научите от кои страни към вас идват, на каква възраст и пол на посетителите и др.
  4. Мобилна версия на сайта. Ако искате да печелите пари, без привързаност, тогава определено трябва да се създаде мобилна версия на сайта, която ще работи и на таблети и телефони. Не пренебрегвайте тази стъпка, защото огромен брой потребители се радва на изключително мобилни устройства.
  5. Интуитивен интерфейс. Създадете свой собствен блог на Wordpress могат буквално с няколко кликвания. При това можете да получите огромен набор от инструменти за персонализиране.

След като блог ще бъде създаден, ще ви остане само да насаждам му интересна информация, статии и друго съдържание. След това трябва да се размотавам сайт с помощта на родния модул за SEO и с помощта на различни начини, а след това си помисля, как правилно да се реализират.

Обикновено се използват няколко начина да печелите от: контекстна реклама, банери, продажба на линкове, публикуване на рекламни статии и др. При правилен подход блог може да доведе до 200-400 долара на месец – и това далеч не е границата. Някои печелят и няколко хиляди долара.


При възникване на затруднения винаги може да се обърнете за помощ към персонала за техническа поддръжка. Те бързо и безплатно ще елиминират всички дефекти.

22. Как да печелите пари без инвестиции в DepositFiles

Създаване на собствен сайт DepositFiles

След това ще разгледаме един от сравнително прости приходи – печалба на файлов хостинг.

файлов хостинг – това са специални услуги, които някои потребители могат да качват файлове, а вторите – да ги изтеглите от там.

По време на сваляне за потребителите, показва реклама, както и някои услуги предлагат на потребителите абонамент за скорост на сваляне е по-бързо, е съществувала възможност продължи и др.

Подобни услуги се плаща на хората, които излива върху тях файлове, по-точно, трябва да заплатят за изтегляне на съдържание. Награда за 1000 сваляния може да бъде различен, от 2 до 15 долара.

Услуги DepositFiles – един от тези услуги. Той е българската, така че някакви проблеми с работата, не би трябвало да имате. За да спечелите, просто трябва да се търсят полезни на потребителите на файлове, качване на обслужване и за да разпределите в тях връзки в социалните мрежи, форумите, в градски групи и така нататък.

Кои файлове са популярни

Тук всичко зависи от вашата фантазия:

  • някои потребители се разпространява дистрибуции на нови програми;
  • на втория – музикални албуми и компилации;
  • трети – книги;
  • четвърти – разнообразни инструкции;
  • петия – помагала и др.

Най – важното-за потребителите, те са били полезни, и тогава те ще ги свалят. За всяка хиляди сваляния на DepositFiles плаща 5 долара, които може да се получи на интернет-мани или пэйпал. Файловете се съхраняват на 2 месеца, но при желание може да "удължи", като щракнете върху връзките и потвърждава, че те са ви нужни.

Ограничение за размера на файла е 2 gb (ако файлът заема повече място, може да се раздели на две и повече части, при това ще бъде един и свалянето на всяка отделна част). Извежда от доставчика на услуги може да суми над 15 долара, т.е. трябва да се постигне, брой тегления достигна и до 3 хиляди.


23. Как да печелите пари без инвестиции чрез VipFile

Създаване на собствен сайт VipFile

Vip-file – това достатъчно изтегляния развият и известен площадка, която ви позволява да печелите на изтегляния. Е нещо средно между ЛетитБит и ДепозитФайл. Ограничаване на броя на файлове не е на разположение, както и за техния размер. Те се съхраняват в продължение на три месеца, след което те могат да при желание да се удължи.

Извежда спечелените средства за WebMoney. Минимална сума – 10 долара, заключи отнема два дни.

Вип Файл позволява на потребителите да получат печалба от привлечените клиенти. Вие можете да пускате реферал връзки към вашия сайт, блог или просто в социалните мрежи. За всяко сезиране препратка, вие ще получите 12.5% от печалбата си (или от сумата, върху която той ще платен достъп до услугата).

25. Qcomment

Създаване на собствен сайт Qcomment

След това ще разгледаме услугите, на които може да се печелят от писане на ревюта и коментари. Това е доста интересен вид на доходи, особено при условие, че често купувате или използвате различни услуги. Тези услуги са подходящи за хора, които искат да станат копирайтъри, но досега не са имали опит, така и прости на потребителите, които са решили малко печелете допълнителни пари.

QComment плаща възнаграждение на своите потребители за това, че те оставят коментари, да пишат кратки бележки, пълни ревюта, правят крепост и подреждат лайки в социалните мрежи под описания на стоки, групи и др.

Преди да се пристъпи към работа, трябва да се регистрирате в сайта, както и да премине без усложнения изпит, писането на малка върха. Ако можете успешно да се справите с това, тогава вие ще отвори за достъп до огромен списък от задачи, за изпълнението на които ще се начислява рейтинг.

Моля, обърнете внимание! Колкото по-висок е, толкова по-скъпи поръчките ви бъдат предложени.

Теглите пари е възможно, тъй като върху електронна карта, така и в интернет-мани. Минималка е 1.5 долара, действа програма сезиране ще получат вода система (вие получавате 10% от приходите на изпълнител или 20% от сумата за презареждане на клиента).

26. Как да печелите пари без инвестиции в Otzovik

Как да печелите пари, без привързаност Otzovik

Отзовик – това е огромен многоезичен ресурс, който се плаща на хората за писане на коментари. Освен това коментарите могат да бъдат на съвсем различна тематика, от описанието на битова техника, до тестване на бонбони или яхния.

Колкото повече мнения, ще са вашите отзиви, толкова повече печалба ще получите, така че по-добре да пиша дълги текстове, носейки качествени снимки. За всеки добавен на Отзовик текст ще получат малка награда (5-30 цента).

Но красотата на услугата е, че за всеки хиляда импресии ще ви дават 1 долар. Т.е. по принцип може да се преведе този доход в категория пасивни: пиша три-четири дузина качествени ревюта, получават за тях пари за поставяне, а след това просто да получават печалба за това, че потребителите ще ги видите.

Ако вашите коментари ще бъдат популярни, а след това могат да ги изведат в началната страница на сайта, и тогава ще трябва да плащат повече, и на броя на мнения ще се увеличи лавинообразно. Опитните писатели редовно попадат в топ, а броят показвания на статии дума за 2-3 милиона.

27. Irecommend

Как да печелите пари, без привързаност Irecommend

Irecommend – още една услуга, която позволява на печалба за писане на коментари. Той е достатъчно насърчават и посещаван, така че клиентите винаги ще бъдат.

Описват можете да абсолютно всички стоки и услуги, статии може да се направи от всякакъв размер, но не по-малко от 500 знака.

Съвет! Задължително добавете в коментари на снимки за подобряване на четивността.

За всеки преглед се плаща възнаграждение (около 1 цент), което се смята за достатъчно добра награда. За теглене трябва да се съберат 2.5 долара, процедура на изплащане отнема около 8 дни.

Irecommend няма ограничения за писане на коментари, но да си сметката е активна, трябва да добавите поне един преглед на месец.

28. Как да печелите пари без инвестиции в YouTube

Как да печелите пари без инвестиции в YouTube

Youtube – световен лидер в видео съдържание. Тук се налива милиони реклами на ден, тук можете да намерите всичко, от музика и песни до видеоурци или филми. Аудитория за тази услуга отдавна минаваше за един милиард. Съответно, в тази аудитория може да печелите пари, без привързаност.

Всичко, което ви трябва за начало – създаване на собствен профил, да публикувате в него уникално видео, за да вкара определен брой мнения и абонати. След това ще имате възможност да се свържете осребряване. На всяка вашето видео ще се появи една малка рекламна разделе, а на вас за всеки преглед на валяк ще се натрупат малка сума. Средно тя е 5 долара за 1000 показвания.

Колко можете да спечелите, с помощта на Youtube

Никакви ограничения не е тук. Всичко зависи от това, какво точно ще плащам и колко популярни ще си видео. Например, валяк PSY — GANGNAM STYLE в този момент е получил 3.5 млрд. показвания – да пресметнете печалбите на автора можете да направите сами.

Разбира се, да се постигне тези цифри, не е лесно, но ако ще снимате нещо интересно и информативно, а след това без особени проблеми може да се излезе на 10-50 хиляди мнения. Ако станете популярни, а след това million мнения под ролки ви предоставени.

На каква тема да снимате видео

Тук всичко е много индивидуално. Правете интересно съдържание, което е интересно за вас. Вие плащате за отглеждане на хамстери, а след това снимайте ролки за това. Ако сте в ремонт на автомобили – тогава напишете няколко видео за своята работа. Ако правите добри отзиви за филми – тогава правете ги на видео.

Моля, обърнете внимание! Забележително е, че услугата YouTube може да донесе пари, дори и на геймърите. Можете да стримить в процеса на играта, и получаване на желаната мнения, както и дарения от своите почитатели.

Как да печелим

За да изпълните осребряване, ще трябва да свържете профила си в Google AdSense. Това е популярна услуга, за да печелите в мрежата: неговата блокове могат да се публикуват в своя сайт, за да печелите от контекстна реклама. Тъй като Youtube също принадлежи Google, а след това и оттеглянето се извършва с този акаунт.

Завишаване на парите ви ще бъдат, както за мнения, така и за преход по рекламни връзки. Минималната сума за теглене – 100 долара, той идва с чек за вашият адрес. С проверка могат да се теглят пари чрез банката и по други начини.

29. Vkontakte

Приходите на Vkontakte

Vkontakte – това е най-голямата социална мрежа в runet. По-горе сме описали как можете да печелите пари в социални мрежи, но сега разгледаме малко други варианти. Vkontakte – това е огромна аудитория, я ежедневно се посещават от над 100 милиона потребители. За да се възползва от тях, можете да използвате различни начини. Например, да създадете своя група.

Приходите на собствената си група

Изберете конкретна тема за група, при това тя трябва да бъде търговска. Можете да пиша за козметичните продукти за индустрията за красота и мода, за автомобили, за строителството и ремонта и така нататък. След това напълнете група темата на съдържанието. По-нататък в нея може да покани потребителите с оглед на техните интереси.

Колкото повече потребители ще имате, толкова повече пари могат да се вземат за реклама и толкова по-скоро към вас ще се обърнат рекламодателите. Намери рекламодатели могат да бъдат в различни тематични пазари и по-специални служби.

Но поставяне на рекламни постове и линкове – това не е единственият начин за печалба на групата. В нея можете да рекламирате тематични продукти, като ги продават. Има много онлайн магазини и услуги, които плащат търговците определен процент (обикновено 10-30% от сумата).

Това означава, че ако се разстила в своята група на 10 000 потребители на някакъв интересен продукт за 10 долара с описанието, с 500 души го купи, а след това ще получите от порядъка на 1000-1500 долара.

Можете да печелите не само на продажбите. Има различни услуги, тип Admitad, които плащат за определени действия (например, регистрацията или просто отивате на страница). Можете да поставите в групата реферальные връзки към точните поръчки, и получава за приходи.

Най – важното- да не се прекалява с реклама, че потребителите не са започнали разпръснати. Опитайте се да добавя качествени постове, като техните реклами в съотношение 10 към 1. Печелят в тематична група на публиката на 10 000 души може да се около 200-300 долара на месец (това е минималната сума). При това вие можете да се води само с няколко групи по различни теми, за да достигне до по-широка аудитория.

Как да спечелим пари без инвестиции: за да обобщим

Как да печелите пари, без пари

Сега вие знаете точно как да печелите пари, без пари. Но ние ви препоръчваме да избират методи, които могат да ви предоставят по-дългосрочна перспектива. Към това се отнасят – собствен бизнес-проекти.


Сега вие знаете, че печелите пари, без привързаност, е съвсем реална. Както и реално – да изгради своя бизнес.

Няма коментари:

POST /IndexNow HTTP/1.1 Content-Type: application/json; charset=utf-8 Host: { "host": "www.example.org", "key": "POST /IndexNow HTTP/1.1 Content-Type: application/json; charset=utf-8 Host: { "host": "https://nugno.blogspot.com", "key": "3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857", "keyLocation": "https://nugno.blogspot.com/3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857.txt", "urlList": [ "https://www.example.org/url1", "https://nugno.blogspot.comfolder/url2", "https://www.example.org/url3" ]", "keyLocation": "https://nugno.blogspot.com3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857.txt", "urlList": [ "https://nugno.blogspot.comurl1",