Софтуер - kaldata.com

понеделник, 21 февруари 2022 г.

6 начина да стартираме Android приложения на Windows 10

6 начина да стартираме Android приложения на Windows 10

6 начина да стартираме Android приложения на Windows 10
от Empower
17.03.2018 00:00

Знаехте ли, че можете да инсталирате цялата операционна система Android директно на компютъра си? Може би имате iPhone и искате да тествате Android платформата, или може би сте програмист на Android приложения и се нуждаете от среда за тестването им. А може би искате да персонализирате потребителския интерфейс на Android телефона си, но не искате да рискувате да правите това директно на телефона си. Независимо от причината, Android емулаторите могат да ви бъдат много полезни.

 

Има много фантастични емулатори на Android, които  са налични безплатно! Съществуват обаче и лоши предложения, които забиват, изостават или замръзват. Освен това важни са и наличните функции. Например, някои емулатори може да разрешават контролери от трети страни. Други да  не са толкова богати на функции. Имайте предвид обаче, че няма смисъл да изтегляте голяма програма, ако няма да използвате повечето от нейните функции.

 

Други допълнителни функции, като root възможности  и инсталирането на APK от трети страни, може да не се поддържат от емулатора ви. Прегледайте страницата със спецификациите на емулатора, преди да го изтеглите, за да сте сигурни, че отговаря на вашите нужди.

 

Въпреки че всички тези емулатори са едновременно функционални и редовно актуализирани, общата производителност ще зависи от хардуера на вашия компютър. Освен това по-бързите емулатори на Android, обикновено постигат своята скорост, като намаляват характеристиките. Имайте предвид това при избора на емулатора, напомнят от Make Use Of.

1. Nox (безплатно)

Nox е надежден Android емулатори за Windows 10, при това има всички опции, от които може би ще се нуждаете. Може да зададете размера за обработка на CPU и RAM за вашия емулатор. Така че, независимо дали тествате приложение или се занимавате с мобилни игри, Nox със сигурност ще се погрижи това да се случи по възможно най-добрия начин. Nox също така е с предварително инсталиран root достъп. За целта активирайте root във вашия System Settings и изтеглете любимите си приложения за модифициране и персонализиране.

2. BlueStacks (безплатно)

BlueStacks е най-използваният Android емулатор за Windows 10 и с основание. От инсталацията до потребителския интерфейс, BlueStacks е бърз и лесен за използване. Просто го инсталирайте на вашата машина, както бихте направили с всеки друг софтуер, а BlueStacks ще ви осигури пълна среда за Android на вашия компютър. BlueStacks, подобно на Nox, е насочен към геймъри, а не към програмисти. Независимо от това, обаче, емулаторът ще ви позволи да играете и да експериментирате свободно в стабилна Android среда.

3. Andy (безплатно)

Освен, че ви предлага всички функции на Android, Andy пакетира и много други функции, в рамката на приложението. Първо, можете да използвате собствения си смартфон като дистанционно за Andy. Нямате смартфон? Използвайте тогава своя Xbox или PS контролер! Най-доброто от всичко е, че имате достъп до локалните файлове – файлове, съхранявани на вашия компютър и чрез Andy. Имате приложение, което да тествате? Andy може да го направи.

 

Освен това можете да променяте и персонализирате неща като използване на RAM чрез настройките на виртуалната машина на Andy. Просто отворете VirtualBox, който идва с Andy и променете настройките, както сметнете за добре.

4. Remix OS Player (безплатно)

Remix OS Player е друг емулатор за игри. Той е безплатен, лесен за изтегляне, лесен за инсталиране и създаден с помощта на популярната Remix OS. Това е OS в една програма. Remix OS Player позволява на потребителите да играят едновременно няколко игри.

Remix OS Player също е бърз, даже много бърз. Използвайки най-новата технология за Android Studio, можете да бъдете сигурни, че Remix OS Player ще работи безпроблемно успоредно със съществуващата ви операционна система.

5. MEmu (безплатно)

Още една безплатна опция, ако търсите емулатор за Android. Процесът на инсталиране е прост, а в резултат получавате много функции, които бихте искали да видите на други емулатори. Най-завладяваща от тези функции е картографирането на клавиатурата. Кликнете върху област от екрана и въведете клавиш за контролите на играта. MEmu също така поддържа инсталирането на APK с едно кликване. Споменахме ли, че можете да играете Android игри с резолюция до 4K на MEmu? А това, че можете да модифицирате използването на RAM и CPU?

6. Genymotion ($136 на година; за бизнес: $412 на година)

Докато повечето от тези емулатори са предназначени за игри, Genymotion е предназначен за тестване. Genymotion е фантастичен и бърз Android емулатор, който позволява на разработчиците да тестват своите Android приложения в различни версии на Android. Genymotion работи с VirtualBox, така че ще трябва да го инсталирате, преди да можете да използвате Genymotion.

 

Genymotion е оборудван с повече функции, отколкото може би ще имате нужда. Получавате инструменти, плъгини и непобедим помощен персонал ако се абонирате за Genymotion. Ако сте разработчик на Android, Genymotion със сигурност е програмата, която няма да съжалявате че сте инсталирали.

 

Няма коментари:

POST /IndexNow HTTP/1.1 Content-Type: application/json; charset=utf-8 Host: { "host": "www.example.org", "key": "POST /IndexNow HTTP/1.1 Content-Type: application/json; charset=utf-8 Host: { "host": "https://nugno.blogspot.com", "key": "3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857", "keyLocation": "https://nugno.blogspot.com/3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857.txt", "urlList": [ "https://www.example.org/url1", "https://nugno.blogspot.comfolder/url2", "https://www.example.org/url3" ]", "keyLocation": "https://nugno.blogspot.com3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857.txt", "urlList": [ "https://nugno.blogspot.comurl1",