Софтуер - kaldata.com

петък, 18 февруари 2022 г.

Най-15 безплатни игри с клавишни комбинации за Windows PC или лаптоп през 2022 г.

Най-15 безплатни игри с клавишни комбинации за Windows PC или лаптоп през 2022 г.

Безплатни игри Бустери за PC
Сподели във Facebook
Сподели в twitter
Сподели в linkedin
Сподели във Facebook

Днес аз ще споделя топ-15 на най-добрите безплатни игри клавишни комбинации за Windows PC или лаптоп през 2022 година. Ако сте хардкор геймър, постоянно свири на своята система или лаптоп, тогава ще имате нужда от тези последните най-добрите 15 безплатни игри на ускорители за поддръжка на вашата система или преносим компютър.

На персонални КОМПЮТРИ или лаптопи с Windows в 2022 година и Най-15 безплатни игри ускорители

Основна тема на тези игри ускорители ви помогне да подобрите вашата система, за да играете игри по-лесно, без никакви прекъсвания. Тези 15 игрални ускорители са абсолютно безплатни и можете да ги изтеглите на КОМПЮТЪРА си с Windows.

Това е софтуер Game Booster и има различни функции, като например повишаване на производителността на вашата система, докато играете все повече и повече, като ви помага да играете игри плавно на вашата система, той може да се увеличи ръчно или автоматично затваряне на ненужните приложения, които не се използват, може да създавате различни видове профили, може да превключите в режим на игра, след като сте готови, играе на игри, и много повече, за да отида. Вижте пълен списък на тези програми, Game Booster и да изберете, кой от тях е добре за вашата система или преносим компютър.
15-best-game-boosters-windows-pc-безплатно

Най-добрите 15 безплатни игри с клавишни комбинации за Windows PC или лаптоп през 2022 г.

Ето списък от 15 безплатни игри с клавишни комбинации за Windows PC или лаптоп през 2022 година. Всичко, което трябва да направите, е просто да следвате следния списък и да изберете, кой от тях е подходящ за вас и вашата система или лаптоп.

1. Razer Game Booster

Razer Game Booster-един от най-добрите игрални ускорители, който помага за подобряване на нашата система или лаптоп и подобрява производителността на системата. Това ви позволява да играете игри за много гладко. Можете да изтеглите този софтуер безплатно. За да Razer game booster във вашата система, трябва да се създаде безплатен акаунт с предоставянето на необходимите данни. Още едно важно нещо-можете да автоматично или ръчно да се ускори играта, закриване на ненужни приложения. Това помага затворете всички ненужни процеси, ъпгрейд на Windows, и т.н. Също така можете да правите снимки на екрани и запис на видео игри. Той има различни видове инструменти като бас tool, поправки tool, defrags tool и драйвери tool.
razer-game-booster

2. ToolWiz Game Booster

ToolWiz Free Game Booster ще ви помогне да оптимизирате вашия компютър, за да работи по-гладко с най-новите заглавия на игри. Това помага за подобряване на производителността на играта, дефрагментируя виртуални директории. Също така увеличава производителността на процесора и забранява временно ненужни стартирани програми. Той подобрява състоянието на вашата система и се фокусира върху всичките му необходими ресурси, които са необходими единствено за игри. Можете да изтеглите този софтуер за Windows XP/Vista/7/8 (като 32bit и 64bit).
инструмент-wiz-game-booster

3. IObit Game Booster

Iobit Game Booster-безплатен оптимизатор игри за PC. Game Booster ускорява работата на компютъра и увеличава производителността на играта. Iobit game booster поддържа Windows XP/Vista/7/8/8.1/10. Advanced system care помага за анализ и оптимизиране на конфигурацията на системата и състоянието на оборудването за ускоряване на игри. Дефрагментиране на паметта и актуализиране на драйвери ще помогнат да се запази стабилността на системата. Това е един от най-добрите игрални карти, който можете да използвате за вашия КОМПЮТЪР с Windows.
iobit-game-booster-2015 г.-последната версия на

4. Gboost

Gboost - това е безплатен софтуерен услуга Windows Game Booster, който ви позволява да се отървете от забавянето на работата на КОМПЮТЪРА и поддържа игра. Поради това общата скорост на играта си, включително и спадане на скоростта на кадрите и конни надбягвания на разликата във времето. Това работи за сметка на изключване на ненужни програми или процеси и за ускоряване на игри. Gboost напълно сигурно, и няма постоянни промени не са направени на вашия компютър. За да върнете компютъра в предишно състояние, редактор кликне върху бутона възстановяване или това става автоматично при следващото рестартиране.
gboost-game-booster-windows-7-8-10-КОМПЮТЪР-лаптоп

5. Играта Огън

Game Fire е един от най-добрите геймърски клавишни комбинации за вашия КОМПЮТЪР или лаптоп с Windows. Game Fire се занимава със следните термини.

  • Оптимизира производителността само с едно кликване на мишката
  • Той има допълнителни функции за поддържане на чист и бърз КОМПЮТЪР
  • Това ще ви помогне да управлявате и да стартират играта от едно място
  • Той е прост, удобен, настраиваем и е безопасна за употреба.
  • Game fire поддържа Windows 8.1/8/7/vista/XP

6. Geforce Experience Game Booster

GeForce Experience-това е приложение, което ви предоставя най-лесният начин за актуализиране на драйвери на устройства и оптимизиране на работата на вашата система. В него се разглеждат следните условия:

  • Той поддържа драйвери на вашия компютър актуален.
  • Можете лесно автоматично оптимизиране на графика си на игра само с едно кликване на мишката.
  • Той бързо улавя желания игрови моменти.
  • Geforce Experience game booster и осигурява стрийминг игри за Nvidia Shield.

geforce-game-booster-2015 г.

7. AMD Raptor

AMD Raptor помага на вашия КОМПЮТЪР, за да бъде в отлично състояние за поддръжка на вашата игрова активност. AMD Raptor се занимава със следните термини.

  • AMD gaming evolved на базата Raptor да помогне на вашия КОМПЮТЪР бързо, за да играят на игри
  • Това помага да запазите вашата система красива и безпроблемно
  • AMD Raptor се поддържа от КОМПЮТРИ с Windows XP/Vista/7/8
  • Това оптимизира вашето изживяване
  • Можете да записвате видео с помощта на бърз и лесен

amd-rapter-game-booster

8. CacheBooster

CacheBooster-това е малко софтуерно приложение, което ви помага да персонализирате кеша на твърдия диск, като по този начин се повишава производителността на вашата система. AnalogX CacheBooster-един от най-добрите игрални ускорители, който се занимава със следните функции:

  • Това ви позволява да зададете специализирани настройки с по-малко усилия.
  • Оптимизира производителността на системата за сметка на настройките на кеша.
  • Той има прост потребителски интерфейс и е напълно безопасна за използване.
  • Той поддържа файлове Readme , който включва в себе си настройки за конфигурация, така че той управлява настройка на процеса.
  • Можете да добавите свои собствени потребителски настройки за конфигурация.
  • CacheBooster поддържа всички операционни системи на Windows.

cache-game-booster-free-downloadcache-game-booster-free-download

9. Мъдър игри бустер

Wise Game Booster-това е един от най-добрите инструменти, предназначени за подобряване на играта си опит, като по този начин се повишава производителността на вашия КОМПЮТЪР/лаптоп. Това е безплатен инструмент за ускоряване на игри, който кара вашите системни ресурси се концентрира изцяло върху играта, която играете. Той се занимава със следните функции:

  • Той оптимизира няколко от съответните системни настройки, с помощта на System Optimizer, за да се подобри производителността на системата, като по този начин превръщането на вашия компютър в режим на игра.
  • Можете да добавите любимите си игри в този инструмент и да управляват всички свои игри.
  • Това помага тече гладко игри, спиране на неподходящи програми и услуги.
  • Това е много просто и достъпно безплатно.
  • Wise Game Booster поддържа Windows XP, Vista, Win7/8/10.

wise-game-booster-безплатно-download

10. Ютилитис

TuneUp Utilities-това е най-мощен пречиствател на дискове, който почиства отпадъци от повече от 200 програми на вашия КОМПЮТЪР и други устройства. Това е най-напреднал оптимизатор, който ви помага да работите по-бързо и осигурява по-плавна работа на вашите игри. TuneUp Utilities има следните функции:

  • Това е умен игра бустер, който почиства компютъра ви и премахва огромни свине дисково пространство.
  • Той удължава живота на батерията на вашия КОМПЮТЪР или лаптоп, чрез провеждане на този инструмент.
  • Контролира вашият компютър и за идентифициране на проблемите, свързани с производителността.
  • Последната черта на този инструмент е, че той почиства скрити клъстери с iPhone или iPad.
  • Можете да изтеглите безплатна пробна версия на TuneUp Utilities.

tune-up-utilities-game-booster-изтегляне

11. iGame Booster

iGame Booster-това е един от най-добрите инструменти за ускоряване, който ще ви помогне да оптимизирате работата на вашата операционна система Windows. iGame Booster занимава със следните условия:

  • Той завършва нерелевантными предварителни процеси и ненужни системни услуги, за да се ускори играта си.
  • Резервирует максимум системни ресурси за игрите, изброяване на всички процеси, потоци и услуги.
  • Помага за решаване на проблеми с производителността в игрите, оптимизиране на системните ресурси.
  • iGame Booster поддържа Windows XP, Vista, Win7/8/10.
  • Той е безопасен за използване и е напълно безплатна.

igame-booster-download-безплатно

12. Игри ускорител Mz

Mz Game Accelerator-един от най-добрите игрални ускорители, който подобрява производителността на вашата видео игра няколко прости кликвания на мишката. Mz Game Accelerator се занимава със следните условия:

  • Той работи, чрез пречистване на оперативната памет и увеличаване на производителността на процесора, което води до повишаване на скоростта на вашата видео игри.
  • Той е напълно безопасен и е безопасна за употреба.
  • Той поддържа Windows XP, Vista, Win7/8/10.

mz-game-accelerator-game-booster-изтегляне

13. SpeedItUp Extreme

Speed It Up Extreme-един от най-добрите игрални ускорители, който е предназначен за увеличаване на скоростта на вашия компютър и увеличаване на наличната памет на вашия компютър, като по този начин увеличава скоростта на вашия компютър. Приложението се зареждат много по-бързо, и това помага да се изпълнява игри, музика и видеоклипове на по-гладко. SpeedItUp Extreme се предлага с увеличаването на Windows, който значително увеличава скоростта на вашата операционна система. Той също идва с усилване на оперативната памет, който предотвратява изтичане на памет и увеличаване на наличната памет. Той поддържа платформата Windows, Mac, Linux, Android и iOS.
speedit-up-extreme-game-booster-безплатно

14. AppBooster

TC App Booster-това е най-ефикасният и лесен за пречистване на Android, който ще ви помогне да се повиши производителността на вашата система, освобождаване на памет. Това е безопасно и сигурно, което защитава всички ваши социални приложения и данни от уязвимости с помощта на уникален за криптиране. Той не се прекъсва ненужна реклама. Това е Android-приложението на Google Play Store, който може лесно да инсталирате на вашия компютър.
изтегляне-tc-app-booster-безплатно

15. Действително бустер

Actual Booster-това е малко приложение, предназначени за подобряване на скоростта на вашия компютър. Това е един от най-добрите игри на ускорители за вашия КОМПЮТЪР или лаптоп с Windows, който позволява да се оптимизира работата на вашата система и в крайна сметка прави вашата система Windows по-бързо. Той се занимава със следните функции:

  • Отделя по-голямата част от системните ресурси на текущия запущенному приложение или игра, като по този начин се повишава производителността на системата.
  • Той се зарежда автоматично всеки път, когато стартирате Windows.
  • Actual Booster е напълно автономен и не зависи от трети страни пакети.
  • Програма е напълно безплатна.
  • Той поддържа платформата Windows, Mac, iOS и Android.

изтегляне-actual-game-booster-windows-pc-безплатно
Това е най-лист последните 15 безплатни игри на ускорители за КОМПЮТЪР или лаптоп с Windows през 2022 година. Надявам се, че тази игра седалка с подлакътници ще ви помогне да подобрите производителността на вашата система и печеливша дейност. Ако използвате някакви други игрални бустери, различни от горния списък, въведете име на game booster в своите коментари и разкажете ни за вашата продуктивност game booster. Ако имате някой от горните слот ускорители, бъдете първият, който ще даде мнение в коментарите по-долу. Споделете вашите знания и помогни на останалите да изберат най-добрите от тях.

Щастлив игра!!!

 

Няма коментари:

POST /IndexNow HTTP/1.1 Content-Type: application/json; charset=utf-8 Host: { "host": "www.example.org", "key": "POST /IndexNow HTTP/1.1 Content-Type: application/json; charset=utf-8 Host: { "host": "https://nugno.blogspot.com", "key": "3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857", "keyLocation": "https://nugno.blogspot.com/3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857.txt", "urlList": [ "https://www.example.org/url1", "https://nugno.blogspot.comfolder/url2", "https://www.example.org/url3" ]", "keyLocation": "https://nugno.blogspot.com3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857.txt", "urlList": [ "https://nugno.blogspot.comurl1",