Софтуер - kaldata.com

понеделник, 21 февруари 2022 г.

Преглед на Razer Cortex Game Booster: безплатно приложение за оптимизация на системата, предназначено да подобри вашето игрово изживяване

 

Преглед на Razer Cortex Game Booster: безплатно приложение за оптимизация на системата, предназначено да подобри вашето игрово изживяване

Razer Cortex е безплатно приложение за оптимизация на системата от известния производител на хардуер за игри Razer. Въпреки че е проектирано като инструмент за оптимизация на системата, приложението се фокусира върху подобряването на вашето игрово изживяване чрез фина настройка на вашата система, за да работи безпроблемно дори и най-ресурсоемките игри. Независимо от това, той също така включва доста системни помощни програми, които почистват вашия компютър, дефрагментират вашите дискове и освобождават място във вашата система. Потребителският интерфейс е модерен и толкова добър за използване, колкото и за гледане.


ПРОФЕСИОНАЛИСТИ:
  • Безплатно изтегляне
  • Технология за машинно обучение
  • Позволява експертен контрол за фина настройка на настройките за усилване
  • По-бързо зареждане на играта
ПРОТИВ:
  • Липса на инструменти за сигурност
  • Няма опция за планирано почистване
Февруарска сделка! 50% отстъпка код на купон на Razer (в целия сайт)
50% отстъпка код на купон на Razer (в целия сайт)
Купони на Razer
Характеристики на Razer Cortex Game Booster с един поглед

Местоположение на фирмата

Поддържани устройства

Почистване на компютъра

Оптимизация при стартиране

Автоматичен тласък

Игра бустер

Предсказуем FPS

боклук чистач

Скорост нагоре оптимизация

Игра дефрагментиране на файлове

Персонализиран цветови настройки

Блокиране на ненадеждни програми

Интернет бустер

Защита на имейл

Почистване на системния регистър

Планирано почистване

Мониторинг в реално време

Дефрагментиране на диска

Възстановяване на файлове

Актуализация на софтуера

Поддръжка на клиенти

Цени

Ървайн, Калифорния, САЩ

Windows 7, 8 и 10

ЧЗВ, основно ръководство, форум на общността и уеб формуляр за изпращане на заявка за поддръжка

Безплатно за изтегляне

 

Razer Cortex Game Booster: Преглед на функциите
Включих Razer Cortex Game Booster в основния списък на софтуера за настройка на PC/MAC с най-висок рейтинг, тъй като смятах, че ще е интересно да видя как се сравнява с най-добрите от най-добрите. На Razer липсват някои важни функции като „блокиране на ненадеждни програми“ и „ускорител на интернет“, но се фокусира главно върху ускоряването на игрите и не забравяйте, че е безплатно за изтегляне.
1

 Почистване на компютъра

System Clean поддържа вашия компютър бърз и чист чрез изчистване на боклуци, кеширани файлове, временни файлове и ненужни данни за сърфиране, наред с други. Той почиства вашия компютър, като освобождава място на твърдия ви диск. Освобождавайки дисково пространство, Razer Cortex подобрява не само производителността на игрите, но и цялостната производителност на компютъра.

2

 Оптимизация при стартиране

Razer Cortex Game Booster подобрява времето за зареждане и стартиране на приложения, включително игри. Софтуерът разпознава източващи ресурси приложения и процеси, които се изпълняват във фонов режим, но не винаги се изискват от потребителя, и ги изключва, за да освободи памет и RAM. Това от своя страна намалява времето за стартиране и стартира игрите ви по-бързо от преди.

3

 Автоматично усилване

Game Booster автоматично се активира в момента, в който стартирате игра, независимо дали е в Steam, Origin или на десктоп. След като вашата игрова сесия приключи, Game Booster автоматично възстановява вашия компютър до състоянието му преди игровата сесия. Освен това, Booster Prime автоматично оптимизира настройките на играта въз основа на предпочитания от вас режим на игра. Усъвършенстваната AI технология на Razer дори препоръчва подобни настройки за вас за бъдещи игрови сесии.

4

 Усилвател на играта

Game Booster подобрява производителността на вашия компютър, като открива и управлява източващи ресурси процеси и приложения, работещи във фонов режим. Функцията може също да спре такива приложения и процеси, докато играете, за да освободи ценна RAM и ресурси, необходими за гладко игрово изживяване. Това води до по-висока честота на кадрите и видимо по-добра производителност при игри.

5

 Предсказуем FPS

Алгоритъмът за машинно обучение на Booster Prime на Razer извършва проверка на честотата на кадрите, за да ви предостави точна прогноза за FPS според вашата настройка. Дори докато играете, Booster Prime дискретно управлява FPS брояч, който проследява точната честота на кадрите на вашата система. Можете да получите важна информация, като прегледате статистиката, предоставена от FPS диаграмата. След това можете да регулирате настройките за усилване, за да постигнете желания FPS и да ги приложите към играта.

6

 Препарат за почистване на боклуци

System Booster предоставя решение на едно място, за да изчистите всичките ви нежелани файлове, за да освободите ценно дисково пространство, което от своя страна позволява на вашите игри да работят безпроблемно. Не е необходимо да отваряте игрови платформи за ръчно почистване на нежелани файлове. System Booster почиства нежелани файлове и кеша на браузъра, за да освободи дисково пространство, за да могат игрите ви да работят оптимално.

7

 Ускорете оптимизацията

System Booster предлага препоръки от специалистите по оптимизация на Razer за ускоряване на компютърните системи. Можете да погледнете по-дълбоко и да настроите фино настройките си за усилване на детайлно ниво чрез експертни контроли за настройка.

8

 Дефрагментиране на играта

Razer организира фрагментирани файлове от вашите игри на твърд диск и съкращава времето за зареждане, като увеличава скоростта на четене и запис. Функцията Defrag Games е полезна само за игри, които се съхраняват на HDD. Тъй като SSD никога не трябва да се дефрагментира, дефрагментирането на игри на SSD ще ги направи сиви.

9

 Персонализирани цветови настройки

Razer ви позволява да настроите фино цветовите настройки, за да подобрите визуализацията. Вниманието към дребните детайли оказва значително влияние върху вашето игрово изживяване. Можете да контролирате яркостта, нюанса, контраста и дори цифровата жизненост, за да видите значителна разлика от всеки ъгъл.

10

 Поддръжка на клиенти

Поддръжката се предлага под формата на често задавани въпроси, главни ръководства и дискусии във форуми на общността. Можете да изпращате заявки за поддръжка под формата на уеб формуляри, предоставени на уебсайта на компанията. Razer обаче не предлага поддръжка на живо или техническа поддръжка.

11

Цена

Razer Cortex може да бъде изтеглен безплатно от уебсайта на Razer. Предлага се за Windows 7, 8 и 10, лента за игри на Xbox на компютър и мобилни устройства. Razer не изисква от потребителите да актуализират до премиум версия, а безплатната версия няма изскачащи прозорци с реклами.

Февруарска сделка! 50% отстъпка код на купон на Razer (в целия сайт)
50% отстъпка код на купон на Razer (в целия сайт)
Купони на Razer
Razer Cortex Game Booster: Рейтинг на сайтове за потребителски прегледи

Уебсайтовете за потребителски прегледи са най-доброто място да започнете, когато не сте сигурни дали да закупите продукт или да се доверите на компания. Сайтове за рецензии като Trustpilot и SiteJabber, наред с други, хостват информативни отзиви от реални потребители, които са използвали продуктите или услугите на дадена компания. За да науча повече за Razer и неговия софтуер, посетих Trustpilot и SiteJabber.

Trustpilot имаше над 1000 рецензии за Razer, но компанията отбеляза разочароващи 1,5 звезди от 5. Предвид популярността на компанията в социалните медии и сред геймърите, бях изненадан от ниския резултат. Повечето от лошите отзиви бяха насочени към продуктите на Razer и обслужването на клиентите. Въпреки че е вярно, че Razer трябва да подобри драстично обслужването на клиентите си, не съм използвал никакви продукти на Razer, за да мога да коментирам оплакванията от няколко потребители. Въпреки това забелязах, че екипът за поддръжка на клиенти на Razer отговаря на всяко оплакване и отговорите не изглеждат генерирани от ботове.

Имаше само един преглед на компанията на SiteJabber и потребителят твърди, че е доволен от ремонтирания лаптоп, който закупи.

При задълбочено разглеждане на многобройните ревюта на Trustpilot, не можах да намеря лош преглед на Razer Cortex, предмет на този преглед. Няма много за оплакване от това, че Razer Cortex вижда, тъй като е безплатен за изтегляне.

Razer Cortex Game Booster: Отзиви на потребителите

Обратната връзка от потребителите е доста важна, за да се прецени една компания и нейните продукти. Социалните медии са добро място за начало и Razer има профили във Facebook, Instagram и Twitter . Компанията има значително последователи в тези социални медийни платформи с 10 милиона и 3,3 милиона последователи съответно във Facebook и Twitter.

Razer е активен във всичките си профили в социалните медии и редовно публикува актуализации и статии относно продукти и приложения на Razer. Компанията редовно качва страхотно съдържание, което е най-подходящо. Потребителските коментари към публикацията на Razer са смесица от комплименти и оплаквания. Оплакванията се отнасяха предимно за периферни продукти на Razer и нямаха нищо общо с Razer Cortex. Потребителите, които комплиментираха или похвалиха компанията за нейните ефективни приложения и издръжливи продукти, твърдят, че използват продуктите на Razer от дълго време и изглеждат надеждни въз основа на подробностите в техните коментари.

Като цяло отзивите на потребителите бяха положителни в сайтовете на социалните медии и няколко форума, които посетих. Тук-там се натъкнах на няколко оплаквания, но нищо твърде сериозно.

Razer Cortex Game Booster: Google Trends

Google Trends е уебсайт за анализ на данни, който използва графики, за да начертае интереса към конкретни думи за търсене за определен период от време в конкретен регион. Дава ни представа за обществения интерес към една компания и нейните продукти през определен период. Използвах Google Trends, за да проверя интереса към търсенето на термини като „Razer Inc“ и „Razer Cortex“ в САЩ през последните 12 месеца.

Интересът към „Razer Inc“ през последните 12 месеца е доста голям. Въпреки че интересът към първата половина на графиката е под средния, той се възстановява през втората половина, за да остане много над средния. Интересът към компанията дори достигна своя връх през октомври 2020 г. Големият интерес към компанията вероятно произтича от нарастването на интереса и търсенето на игри, тъй като хората по света са затворени в домовете си заради коронавируса.

Razer Inc Google Trends

Доскоро интересът към 'Razer Cortex' беше под средния и сравнително нисък предвид високия интерес към компанията. Интересът към продукта обаче нарасна някъде около септември и дори достигна най-високата си стойност, само за да спадне скоро. В момента графиката показва среден интерес към думата за търсене.

Razer Cortex Google Trends

Реших да сравня „Razer Cortex“ с неговите конкуренти като „ Iobit Advanced SystemCare Pro “ и „ Wise Care 365 “, за да разбера колко се сравнява интересът към различните термини за търсене един спрямо друг. Състезанието между 'Razer Cortex' и 'Advanced SystemCare' беше доста близко, но последният спечели състезанието с лека разлика и не е изненадващо. Докато Razer Cortex е отлично приложение, Advanced SystemCare предлага много повече и не се харесва на конкретна ниша от потребители, геймъри в случая на Razer Cortex.

Сравнение на търсене Razer Cortex срещу Advanced SystemCare

В другото състезание обаче средният интерес към „Razer Cortex“ беше много по-висок от този към „Wise Care 365“. Този резултат най-вероятно се дължи на по-честите актуализации и по-добрата производителност на Razer Cortex в сравнение с Wise Care 365.

Сравнение на търсене Razer Cortex срещу Wise Care 365

 Razer Cortex: В новините

Проверих няколко новинарски сайтове, за да открия интересна информация и всякакви скорошни разработки за Razer и неговия продукт, Razer Cortex. След като разгледах няколко новинарски сайтове, намерих няколко, които си струва да спомена.

През април 2020 г. Razer пусна ограничено издание TWS слушалки с тематика на Pikachu, имайки предвид популярността на Pokémon и растежа на пазара на слушалки TWS. Калъфът за зареждане е топка, а логото на Razer зад наушниците е заменено с лого на Pikachu.

В други новини според съобщенията Razer търси приложения за банков лиценз в САЩ и Европа. Воденият от компанията консорциум, наречен Razer Youth Bank, кандидатства за лиценз за виртуална банка в Сингапур в началото на 2020 г. В интервю за CNBC, съосновател и главен изпълнителен директор на Razer, Мин-Лианг Тан потвърди спекулацията, като каза: „Сингапур не е единствената юрисдикция, която разглеждаме. Ние също проучваме в Европа; проучване в САЩ”. За да научите повече, вижте този преглед .

Ръстът в търсенето на игри, вероятно предизвикан от големия брой хора, затворени в домовете си поради пандемията, повиши приходите на Razer с 25% през първата половина на 2020 г. Този внезапен ръст на приходите също е вероятната причина за решението на компанията да създаде бизнес за дигитално банкиране. За повече подробности относно това, отидете на това изследване .

 Трябва ли да използвате Razer Cortex Game Booster?

Въпреки че Razer Cortex е способно приложение само по себе си, все още му липсват много разширени функции и някои основни, които са склонни да предлагат приложенията за настройка. Освен ако не използвате компютър за игри или искате да подобрите изживяването си с игри, тогава Razer Cortex може да не е идеален за вас. IObit Advanced SystemCare е по-изчерпателна програма за оптимизация на компютъра и има безплатна версия. С модерен и лесен за използване потребителски интерфейс, подобен на Razer Cortex, CCleaner Professional предлага по-добра колекция от функции, както основни, така и разширени. AVG TuneUp с интелигентен и модерен потребителски интерфейс също е способен инструмент за настройка на компютър, подобен на Razer Cortex, но предлага по-голям ръчен контрол и е идеален за начинаещи.

Няма коментари:

POST /IndexNow HTTP/1.1 Content-Type: application/json; charset=utf-8 Host: { "host": "www.example.org", "key": "POST /IndexNow HTTP/1.1 Content-Type: application/json; charset=utf-8 Host: { "host": "https://nugno.blogspot.com", "key": "3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857", "keyLocation": "https://nugno.blogspot.com/3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857.txt", "urlList": [ "https://www.example.org/url1", "https://nugno.blogspot.comfolder/url2", "https://www.example.org/url3" ]", "keyLocation": "https://nugno.blogspot.com3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857.txt", "urlList": [ "https://nugno.blogspot.comurl1",