Съдържание

Повечето от нас използват компютрите си ежедневно, тъй като те се превърнаха в основен инструмент в ежедневието ни. Благодарение на тях можем да извършваме редица дейности като създаване на документи, файлове, управление на снимки и видеоклипове, търсене в мрежата, достъп до нашите социални мрежи или проверка на имейла ни.

За никой от нас не е тайна, че с ежедневната употреба, която даваме на компютрите си с Windows 10, малко по малко забелязваме бавността в тяхната производителност и производителност, което е логично, тъй като много програми и приложения оставят обекти като кеш, миниатюри и още.

Твърдите дискове заемат своите сектори с понякога ненужни данни и процесорът или RAM достигат максимални нива на използване. Всичко това кара екипа ни да се износва. Ето защо е време да дадете нов облик на компютъра си и затова Solvetic ще ви даде пълно резюме на най -добрите налични програми за ускоряване и оптимизиране на Windows 10.

BootsSpeed ​​11

Това е една от най -добрите налични опции благодарение на интегрираните си функции, които не само ви позволяват да оптимизирате компютъра си, но и изпълнявате много задачи в Windows 10. Последната версия 11 на BoostSpeed ​​не само включва всички известни инструменти за оптимизация на компютъра като дефрагментиране на диск, почистване на системния регистър, актуализация на драйвери и др. Той също така има и други специални функции, като "Cat Mode" за защита на вашия компютър от заплахи, Internet Optimizer за осигуряване на оптимална скорост на връзката и възможност за задаване на въпроси за директно свързване с експерти на Auslogics.