Софтуер - kaldata.com

вторник, 22 февруари 2022 г.

8 НАЙ-ДОБЪР СОФТУЕР ЗА УПРАВЛЕНИЕ И РЕДАКТИРАНЕ НА СНИМКИ ЗА WINDOWS 10 - СОФТУЕР - 2022

 

8 НАЙ-ДОБЪР СОФТУЕР ЗА УПРАВЛЕНИЕ И РЕДАКТИРАНЕ НА СНИМКИ ЗА WINDOWS 10 - СОФТУЕР - 2022

Може да си помислите защо всъщност трябва да преминем през проблемите с търсенето и изтеглянето на външно приложение за управление на снимки, когато Windows 10 предоставя на потребителите вградено такова?

Що се отнася до търсенето, не се притеснявайте повече, защото ще изброяваме най-добрия софтуер за управление на снимки, наличен за Windows 10. Преди няколко години управлението на снимки не беше голяма работа. Имаше няколко спомена, съхранени във фотоапарата, които бяха разработени без никакви проблеми с редактирането, изрязването или управлението на място за съхранение.

Дигитализацията донесе стреса от съхраняването и организирането на стотици и дори хиляди снимки, съхранявани в едно устройство. Независимо дали става въпрос за лаптопи, флаш дискове, подвижни твърди дискове, облачно съхранение или смартфони, воденето на запис на всички изрязани, редактирани, преоразмерени или дублирани снимки на всяко от тези устройства е невъзможна задача. Оттам идват помощни програми за организиране на снимки.

Ако откриете, че вграденото приложение за управление на снимки за Windows 10 малко липсва, ние подбрахме най-добрите безплатни алтернативни помощни програми за вас, които не само са лесни за използване, но могат да се окажат доста удобни за ежедневна употреба.

Кой е най-добрият софтуер за управление на снимки за Windows 10?

Ние ще ви помогнем да изберете добър инструмент за управление на вашите снимки, докато отговаряте на въпроси като:

  • Как да изберем най-добрия софтуер за управление на снимки?
  • Какви функции трябва да използвате в мениджъра на снимки?
  • Поддържа ли RAW файлов формат?
  • Можете ли да редактирате снимките си?
  • Можете ли да архивирате снимките си със софтуер за управление на снимки?
  • Поддържа ли множество файлови формати?
  • Съвместим ли е с вашия фотоапарат?


Рейтинг (от 1 до 5)Безплатен / ПлатенПоддържа RAW форматРедактиране на файловеАрхивиране на файловеИмпортиране / експортиране на формати
Photo Manager Deluxe
Платен (има пробен период)дадада40
ACDSee Photo Editor
Платен (има пробен период)дадада40
Pictomio управление на изображенията
БезплатноN / AдаНе60
FastStone Image Viewer
Платен (има пробен период)дадаНе20+
XnView
БезплатнодадаНе50
PicaJet Digital Photo Management
Платен (има пробен период)дадаНе60
PicPerk Image Viewer4БезплатноN / AдаНе50

1. ACDSee Photo Editor (препоръчително)

ACDSee Photo Editor 10 ви позволява да актуализирате оригиналната графика, да работите с полирана фотография и да принуждавате художествени изображения. Можете да използвате неговите пикселни инструменти за редактиране, прецизно насочване, различни филтри, чертожни елементи и много други.

Друга отлична характеристика е да контролирате изображенията във формат RAW чрез премахване на шум, заточване, балансиране на сенки и подчертавания, насочване към цветовете и чрез използване на голямо разнообразие от други подобрения в ремонта, геометрията, експонацията, цвета и детайлите. ACDSee Photo Editor 10 поддържа редактирането на RAW на над 500 модела камери.

Друга чудесна функция е импортирането и прилагането на приставки за Photoshop. По този начин можете да избегнете всички разходи за лиценз на Photoshop.

  • Изтеглете сега пробната версия от официалния уебсайт на ACDSee

2. Photo Manager Deluxe (препоръчително)

Magix Photo Manager е създаден, за да предостави на потребителите някои удобни функции за управление на снимки, като чист потребителски интерфейс и качване на медийни файлове директно от вашия телефон, камера или скенер. Може би най-използваемата функция на това приложение е способността му да намира дубликати въз основа на съвпадение на сцени, цветове и фонове, след като изберете примерна снимка. След това имате възможност да изтриете, редактирате, променяте или премествате дублиращите се.

Има и опция да оценявате снимките според вашите харесвания и да сортирате мъдро рейтинга на галерията си. Технологията за разпознаване на лица може да поддържа до 10 уникални лица. Magix Photo Manager не е само основна програма за редактиране на снимки за изрязване, оразмеряване, регулиране на яркостта, премахване на червени очи и създаване на панорамни снимки. Той се предлага с много по-сложни и технически инструменти като премахване на разклатени кадри от видеоклипове.

Има и инструмент, наречен „showfy“; интересното е, че споделя снимки с приятелите и семейството си и според компанията, SSL е криптиран за сигурност. И ако те не са достатъчни, за да ви впечатлят, той създава и виртуални албуми, резервни копия по предварително зададен график и автоматично слайдшоу.

  • Изтеглете Photo Manager Deluxe за Windows 10

3. Pictomio управление на изображенията

Pictomio е софтуер за управление на изображения и видео, който организира, търси, архивира, категоризира, редактира и управлява медийни файлове. Освен това генерира 3D и 2D слайдшоу за изображения с широкообхватни възможности на 3D програмирани графични карти, които се използват за генериране на високотехнологични слайдшоу и декодиране на изображения.

Pictomio се състои от различни вградени функции, включително сърфиране в снимки, редактиране на слайдшоу и преглед. Поддържам също мениджър на изображения, EXIF ​​редактор, 3D въртележка за изображение, плъгин за рейтинг на изображения, течно увеличение на изображението, функции за категоризация на медиите, визуализатор на видео и слайдшоу.

Потребителският интерфейс на Pictomio е достъпен на 7 езика, включително немски, испански, китайски, руски, японски, френски и английски.

Можете да изтеглите Pictomio безплатно от официалната страница на инструмента.

4. FastStone Image Viewer

Прегледът на изображения FastStone може да импортира изображения от скенери, камери и други преносими медийни устройства. Това е безплатна програма, може би най-близката до ACDSee и е тествана за свободна от зловреден софтуер. Основните предимства на този софтуер са силната подкрепа за RAW и DNG RAW файлове с изображения и съвместимостта му с популярни марки цифрови фотоапарати като Nikon, Sony, canon, Fuji, Olympus, Panasonic и Minolta.

Характеристиките, които включва са преглед на изображения, сравнение на изображения, премахване на червени очи, имейл, балансиране на цветовете, оразмеряване, ретуширане и изрязване. Режимът на цял екран осигурява достъп до EXIF ​​информация и сърфиране с миниатюри. Режимът на цял екран също поддържа компоненти, като например: скрита лента с инструменти, появяваща се на ховър, музикално слайдшоу, над 150 преходни ефекта, ефект на сянка, хистограма, анотация на изображение, JPEG преходи без загуби, артистични изображения, поддръжка на метаданни Image EXIF, възможност за заснемане на екрана, поддръжка за тъч интерфейс, персонализируеми тапети и други.

Можете да изтеглите FastStone Image Viewer безплатно от FastStone.

5. XnView

XnView е богат на функции софтуер, който ви позволява да сканирате, разглеждате, категоризирате, конвертирате и редактирате мултимедийни файлове. По принцип програмата е безплатна, но изисква лиценз за бизнес цели. Поддържа медийни устройства като камери и скенери. Характеристиките, които XnView включват: персонализируеми и предварително зададени филтри, контрол на насищане и яркост, оразмеряване, изрязване и въртене на изображения.

В по-широк аспект, тя също така включва инструменти като заснемане на профили като Active Window, Rectangle и Desktop captures, пакетна обработка, модул за печат, преименуване на партиди и настройване на забавянето на изображенията. След редактиране можете да оптимизирате вашите изображения, за да направите слайдшоу, лента от изображения или листове за контакти.

XnView поддържа над 500 файлови формати, включително APNG, GIF, ICO, TIFF, мулти и анимирани неподвижни формати и др. Освен това, XnView може да намира дублиращи се файлове, използвайки техники като подобно име на файл, едни и същи данни на данни, едни и същи данни или като сравнява сцени или фонове в снимки.

Можете да изтеглите XnViewer безплатно от XnView.

6. PicaJet Digital Photo Management

Известно е, че PicaJet има функция за директен импорт на изображения от камерата и споделяне на изображения чрез имейл или галерия. Освен тях, тя включва и автоматичен баланс на снимки и подобрения, печат, категоризация на медиите и позволява на потребителите да предоставят лични оценки. Софтуерът също така сортира изображения въз основа на предоставените оценки, дата или час и ключова дума. Категоризирането на изображения е толкова лесно, колкото плъзгане и пускане.

Други забележителни функции PicaJet е в комплекта включва премахване на червени очи, подобряване на изображението, инструмент за заточване, изрязване и преоразмеряване, автоматично ниво и настройки, инструмент за запис на CD и DVD, търсачка на изображения, поддържаща EXIF ​​/ IPTC / XMP данни, създаване на слайдшоу и генериране шаблони.

PicaJet е лесна за използване, много персонализирана и ефективна програма за управление на снимки и база данни с изображения, която перфектно организира и категоризира вашите бързорастящи медийни файлове.

Можете да изтеглите PicaJet безплатно от официалната страница на инструмента.

7. PicPerk Image Viewer

PicPerk Image Viewer поддържа основни графични формати, включително GIF, JPEG, WMF, Tiff, BMP и TGA. Някои от огромните функции, които това приложение поддържа, включват отваряне на определен файл с картини, както и редактиране и преглед на изображения, които са включени в конкретни файлове с изображения. Той също така се предлага с редица готини характеристики като преглед на цял екран, функции за увеличаване, над 33 ефекти за редактиране на изображения плюс някои основни като копиране, преименуване, изтриване, печат, изрязване, преоразмеряване и корекция на червените очи.

Можете също да изберете тапет, свързан с вашия тип файл. PicPerk също има някои инструменти, които показват слайдшоу, поставят или премахват тапети за работния плот и съпоставят файлове с него.

Можете да изтеглите PicPerk Image Viewer безплатно от Канадско съдържание.

8. Luminar 3

Skylum стартира наскоро Luminar 3, като добави серия от интересни функции за управление на снимки за първи път в историята на инструмента. Благодарение на новите опции, потребителите вече могат да се насладят на нова библиотека, която им позволява бързо и ефективно да организират и управляват своите изображения.

Функциите за редактиране на снимки са значително подобрени благодарение на новите алгоритми за изкуствен интелект.

Както можете да видите, Luminar 3 е един от най-добрите инструменти, които можете да използвате за управление и редактиране на вашите снимки.

Изтеглете Luminar 3

Ще приключим нашия списък тук. Надяваме се, че тази статия ви помогна да решите кой софтуер за управление и редактиране на снимки да изтеглите. Изберете инструмента, който най-добре отговаря на вашите нужди. Ако вече сте използвали изброените инструменти, можете да ни разкажете повече за опита си в секцията за коментари по-долу.

Няма коментари:

POST /IndexNow HTTP/1.1 Content-Type: application/json; charset=utf-8 Host: { "host": "www.example.org", "key": "POST /IndexNow HTTP/1.1 Content-Type: application/json; charset=utf-8 Host: { "host": "https://nugno.blogspot.com", "key": "3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857", "keyLocation": "https://nugno.blogspot.com/3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857.txt", "urlList": [ "https://www.example.org/url1", "https://nugno.blogspot.comfolder/url2", "https://www.example.org/url3" ]", "keyLocation": "https://nugno.blogspot.com3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857.txt", "urlList": [ "https://nugno.blogspot.comurl1",