Софтуер - kaldata.com

четвъртък, 4 май 2023 г.

Мобилни приходи: Топ 15 на приложения за доходи от 70$

 Развитието на съвременните технологии доведе до това, че почти всеки има смартфон или таблет. Тези приспособления се отварят пътя към мобилен надница. Достатъчно е да се свържете към интернет, за да можете да печелите пари във всички части на планетата. Днес искам да ви разкажа за това, какво представлява мобилен приходи, и колко пари е способен да ви донесе. По-специално, в статията са дадени най-добрите услуги и приложения за спечелил за мобилни телефони, работещи с платформата Android или IOS. Заслужава да се признае, че далеч не всички собственици на смартфони могат да подозират за това, че си обичан приспособление може да се превърне в източник на доходи. И още повече, и не подозират какви точно приложения ви позволяват да получават стабилни доходи.

Мобилен приходи

Мобилни печелби на пари: как да печелите от личния си телефон

Как да печелите по телефона

Преди да се изброят подробно на най-печелившите мобилни приложения за придобиване, нека да разгледаме какви точно варианти за печалба са на разположение.

100 начина как да печелите в интернет: най-голямата база доказани схеми [доходи в интернет]

(общо 30 минути)

1. Сваляне на игри и приложения

Сваляне на игри и приложения

Този метод се счита за най-популярна. Същността му се състои в това, да изтегляте на вашето устройство на игри, приложения от магазина Google Play или App Store (в зависимост от това какъв точно телефон можете да използвате). Всяка изтегляне и инсталиране на дадено приложение се заплаща. Спечелените пари може да подаде или за своя сметка за електронен портфейл, или на мобилния си сметка. Обжалване на метода се състои в това, че тя не изисква от вас никакви първоначални финансови инвестиции.

2. Гледане на реклами

Гледане на реклами в мобилното спечелил

Още един начин за генериране на доходи чрез мобилен телефон или таблет. Той не е толкова популярен, колкото първия, но все пак позволява да получи определена сума. Същността на метода се състои в това, просто да видите рекламния клип, реклама, та в профила си били отпуснати пари.

3. Въвеждане на captcha

Въвеждане на captcha

Това е прост метод, с него ще се справи дори и неопитен потребител, само взявший в ръцете на смартфон. Същността му се състои в това, да се въведат с картинки в специален прозорец текст или код. За всяка правилно въвеждане се начислява на приходите. Той е малък, но при редовна работа за месец ще тича значителна сума.

4. Мобилни приходи: изпълнението на различни задачи

Изпълнение на задачи в мобилния спечелил

Това може да бъде, като гледане на видео, така и крейсерска на сайтове, лайки или на коментари под същите постове в социалните мрежи, включване в група, писане на коментари и отзиви за даден продукт и др.

Както виждате, мобилен печелите пари е доста гъвкав. И лесно можете да намерите занимание, което ще ви е интересно и ви позволяват да получават доходи.

Мобилни приходи: каква е сумата, която може да се печели по телефона

Печелят по телефона


След като прочетете първата част, вие със сигурност се интересуват от такъв вид дейности, като мобилен печелите пари. И разбира се точно в главата, вече са узрели въпроси. Главният от тях – колко точно ви може да донесе такъв вид дейност.

Ще ви кажа веднага – конкретна, ясна сума, аз ще ви се обадя, не мога. Тъй като общото ниво на доход се формира и зависи от няколко компонента. На първо място – от желанието и времето, което сте в състояние да се даде работа.

Ясно е, че всеки читател се интересува поне примерни цифри, проценти за всяко извършване на действието. Но и те могат значително да се различават в зависимост от избраната програма, действия, които трябва да се изпълняват, и дори от вида на операционната система и модел смартфон.

Обаче примерни цени се нарече, аз все още мога. Те ще ви помогнат да се ориентирате.

Моля, обърнете внимание! Цените са в руски рубли. Тъй като повечето услуги на изплащане провежда именно в тази валута.

Така че, ето един вид "прайс":

  • сваляне и инсталиране на игри – от 3 до 10 рубли;
  • писането на ревюта, коментари, харесвания или оценки – от 3 до 5 рубли;
  • гледане на реклами (не по-малко от 2 секунди) – 6-ть цента;
  • гледане на видео реклама (не по-малко от 20 секунди) – 10-т цента;
  • въвеждане на captcha – 10-ть цента;
  • изпълнението на конкретно задание от клиента – цената е неограничена и зависи от нивото на трудни задачи. Наградата може да достигне няколко стотин рубли.

Месечно печелят 70 долара е съвсем реална. Без много усилия. Работим по няколко часа на ден, а понякога и по-малко.


Ако с гледане на реклами на всички е ясно, ето защо се плаща за инсталация на игри и приложения, разбират, не всички потребители. В действителност всичко е доста просто. Всеки производител на мобилни приложения, игри интересуват от техния напредък. Колкото повече сваляния му "рожба", толкова по-висока е безвъзмездната магазини Google Play и App Store. Освен това, на позиция се отразява и броят на сваляния на приложението.

Ето защо създателите и са готови да платят за сваляне и инсталиране на своите разработки. В резултат на това, тяхното "дете" се оказва на върха на издаване, както и всички разходи, с отмъщение се отплаща.

Не трябва да се изключва и възможността, че потребителите се интересуват приложение и те ще го използват в бъдеще.

Мобилни приходи и неговите предимства

Предимства на мобилния си спечелил

При този вид печалба на пари има своите неоспорими предимства:

  • по възможност без първоначалните разходи получите приходи, което е достатъчно за малки покупки;
  • не се изисква специално образование или умения;
  • лесна работа – дори един ученик да се справи с такъв вид дейност, няма да възникнат проблеми и пенсионери;
  • възможност да работите от всяка точка – дори и в обществения транспорт, на път за учене или работа.

Единственият недостатък – приходи все пак не толкова твърде голям. Въпреки че, като се има предвид, че и усилия да положим специални не е необходимо, то е малко вероятно този момент може да се счита за недостатък.

Как да увеличите нивото на техните доходи

Как да увеличите нивото на техните доходи


Мобилен печелите пари е хубаво още и с това, че имате възможност наистина да се повиши нивото на доходите. Без много "напряга". Има два варианта за това, как да се получи още повече пари.

Мобилни приходи : Първи начин

Как да увеличите нивото на техните доходи

Тя е подходяща за тези, които са избрали за себе си такъв предмет на дейност, като инсталиране на игри и приложения. За да винаги да имате под ръка едва ли не ограничен брой задачи, препоръчваме да инсталирате на вашия смартфон специално приложение, чрез което се променя вашият прокси адрес и брой на място.

Тогава вие можете да получавате и задачи, създадени за други региони на страната. Или дори за съседните страни. Подобни приложения са на разположение в магазините Google play и App Store.

Между другото, същият този начин ще бъде от значение и за тези, които печелят от гледане на реклами.

Мобилни приходи: Втори начин

Как да увеличите нивото на техните доходи

Той е подходящ за абсолютно всичко и дава възможност за получаване на пасивен мобилен печелите пари. Същността му се състои в това, да се привличат към работата на другите потребители. В такъв случай вие ще получите не по-малко от 10% от своите приходи (и без да се засягат техните доходи). Бонус плаща система.

Тоест, става дума за участие в реферал програми услуги за приходите. Какво е това? Вие разпространявате специален линк, като щракнете върху нея и като се регистрират, за да работят, потребителят все си реферал

Моля, обърнете внимание! Регистрация по реферал програма не само няма да навредят на финансов доход на потребителя, но и ще позволи да се получи първоначален бонус.

Както вече казах по-горе, размерът на възнаграждението е не по-малко от 10% от сумата на приходите на сезиране. Но най-често тази сума достига и 20%. Най-активните "граждани" само в привличането на реферали ще получат няколкостотин рубли всеки ден.

Има няколко начина, как да се привличат реферал и да увеличи своя истински мобилен приходи. Нека разгледаме накратко всеки от тях.

1. Достига своите роднини и приятели. Кажете им, за своите доходи и по този начин стимулират също да участват в работата. След това изпрати им своя рефераллинк (или специален код – в зависимост от условията на записване в програмата).

2. Коментари в социалните мрежи и на всякакви сайтове – оставяйте коментари с код или линк където само възможности. Например в социалните мрежи. Само следвайте линка/код мотивиращ описанието.

3. Коментари по форумите – същото, което и параграф 2, само това описание може да се направи повече, повече.

4. Видео-филм – махнете клип, в който подробно, но и интересно се разказва за особеностите на доходи. В описанието в youtube поставете линк/код.

Възможни рискове: трябва да запомните

Рискове при мобилния спечелил

Преди да се изброят най-истинските мобилни приложения за придобиване, бих искал да поотделно да отседнете в две възможни рискове. Познаването им ще ви позволи да се избегнат проблеми и трудности. Или поне да ги сведе до минимум.

1. Безопасност на инсталацията

Безопасността на инсталиране на приложения

Един от най-често срещаните пита – безопасно ли е да изтеглите и инсталирате на вашия смартфон/таблет приложения и/или играта, в края на краищата те могат да съдържат вируси.

Да, такъв риск съществува. Въпреки това, в статията се говори само за безопасни услуги и приложения, даващи възможност за получаване на доходи. Те са били проверени компании, Apple или Google за липсата на вируси.

2. Мобилни приходи: винаги ли се плаща възнаграждение за извършената работа

Възнаграждение в мобилния спечелил

За съжаление, има случаи, когато приходите няма да ви се отчита. Но това се случва само ако вие вече веднъж изтеглени конкретно приложение, но са забравили за това. И тук системата помни всичко. И за повторно инсталиране на ви пари няма да даде.

Така че, ако не сте получили възнаграждение, значи сами са виновни.

Мобилни приложения за придобиване на: 15 сигурните и доказани приложения за реални доходи

Мобилни приложения за придобиване на

Съществува голям брой различни услуги, които позволяват получаване на редовен доход с помощта на смартфон или таблет. По-долу са представени 15-ть най-добрите, проверени и безопасни. Това е приложение, както Android, така и за IOS.

1. Мобилни приходи: AdvertApp

Мобилен приходи AdvertApp

Може би по право може да се счита за един от най-популярните и търсени сред всички съществуващи. Тя ви позволява да получавате мобилен приходи за изтегляне и инсталиране на игри за смартфони. Има случаи, когато на задачи изобщо няма, но този период продължава дълго. Самият услуги бързо да се актуализират и почти винаги има и игри.

Чрез това приложение лесно да се получи доход, позволяващ плащат за услугите на комуникация, интернет. И дори повече!

Теглене на пари на разположение на електронни портфейли на тези платежни системи, като:

  • Qiwi;
  • WebMoney.

Минималната сума, достъпна до заключението, – само 3 рубли! Също така е предвидена програмата за сезиране – участниците ще получат 10% от приходите на поканените потребители.

Ето примери за задачи, които се срещат в приложение AdvertApp:

  • сваляне и инсталиране на приложения;
  • оценка на приложения в Google Play или App Сторе;
  • кометар за приложение в Google Play или App Сторе;
  • гледане на видео е с продължителност от 10 до 50 секунди;
  • инсталиране и отваряне на приложения на втория или третия ден след инсталация;
  • задачи от партньори.

Моля, обърнете внимание! При услугата има едно безспорно предимство – моментна тегленето на пари! И можете да получите бонуса си за баланс – за това въведете кода 2g2as, и веднага ще получите 5 години рубли.

2. CashPump

CashPump

Първо да изтеглите и инсталирате приложение, а след това мине един прост процес на регистрация, осигуряване на въвеждането на електронна поща.

Моля, обърнете внимание! Регистрация се предвижда и чрез профил в социалната мрежа. Препоръчвам и да се запишат, защото в приложението на много задачи именно в социални мрежи – например, да постави лайк или да направите осланям, за да напишете коментар. Приложението поддържа регистрация чрез множество социални мрежи — Google+, Pinterest, Instagram, Facebook и други.

За да следите броя на изпълнените задачи, нивото на доходите и друга статистика, трябва да отиде в раздел "Моите инсталация".

Сред другите основни части на потребителския акаунт на това приложение е да се осигури:

  • партньорска програма;
  • съобщения;
  • касичка.

За да видите наличните към изпълнение на задачата, трябва да отидете в раздел Action.

Съвет! Прочетете внимателно задачата. В тях ясно са описани условията за изпълнение. Например, някои инсталирани приложения не могат изтриване в продължение на 7 дни. Едва след това задачата се смята за спазен и на сметка се кредитира с пари.

Теглене на пари на разположение на няколко електронни портфейли. Това Yandex.Пари, Вебмани и PayPal. Също така има изход директно на картата Виза.

Като цяло – CashPump е приятно във всеки смисъл на заявление, в което винаги активно голям брой задачи.

3. Whaff Rewards

Whaff

Описание на мобилни приложения за доходи, не може да мине покрай Whaff Rewards. По право може да се счита за един от най-удобните и позволяващи получаване на солиден доход. Относително, разбира се. Освен това, създаден тя западни фирми, плащанията се извършват в щатски долари.

В момента На писане На статията приложението са изтеглили над 20 милиона потребители от всички краища на планетата. Който говори за реална доходност.

Моля, обърнете внимание! За разрешаване на този услугата се изисква акаунт във Фейсбук.

Реални пари в това приложение носи инсталация на смартфон нови игри и гледане на реклами, съобщения.

Основна положителна характеристика на приложения – постоянно се актуализира база задачи и почти винаги има задачи за изпълнение.

Заключение на спечелените пари става чрез PayPal, но най-малката сума за теглене на чантата — 10-ть долара. Да се постигне това ниво на доходи, не е толкова трудно, ако ежедневно се трудят. Естествено, колкото повече работите, толкова повече пари печелите – тук нищо ново.

4. Мобилени приходи: Appbonus

Appbonus

При това приложение е не само голям брой тегления, но и доста висок рейтинг сред потребителите, изтегляне си в Play Market.

Съвет! Включете информация в прикачения файл. Така че да не пропуснете появата на нови задачи.

Тегленето на пари се осъществява не само на електронни платежни системи, но и на сметката за мобилен телефон. За Удобство на приложението се състои в това, че няма ограничения за изплащане на минималната сума. Най-активните участници, извършването на много задачи, са предвидени и допълнителни бонуси – това са реални финансови ползи.

Между другото! Добра и програмата за сезиране. За всяко сезиране страна вие ще получите 2 рублата веднага и 20% от своите приходи в бъдеще.

За да получите достъп до задачи, първо трябва да се регистрирате – това се извършва на сайта на Appbonus. Едва след това се изтеглят приложението, стартирайте го и да започне да работи.

5. AppCent

Мобилен приходи AppCent

Основната функция на тази програма за работа и получаване на пари се състои в това, че то се позиционира, като услуга за награди. Ниво на "печалба" точно зависи от истинската си работоспособност и активност. Тоест, колкото повече задачи изпълнява, толкова по-висока ще бъде вашият бонус. Бонуси се оценяват в реални пари – размер на бонуса варира в границите от 3 до 10%.

Приложението е достъпно за собствениците на смартфони, работещи на Android и iOS. Не винаги има на разположение активни задачи, но престой не дълги.

Добра на услугата и програмата за сезиране, намекващ покана партньори – ще получите 20% от приходите на поканените приятели.

6. Мобилен приходи: Feature Points

Feature Points

Западен услуги. Има редица разлики. На първо място заслужава да се отбележи възможност за промяна на придобиване на точки, които впоследствие можете да използвате игри iTunes, Amazon, PS и Xbox.

Основната маса потребители на услугата – жители на Съединените Щати и европейските държави, но и на нашите сънародници тук става все повече и повече.

За да се постигне минимален праг за оттегляне, трябва да изтеглите и инсталирате най-малко 15 години игри или приложения. Всяка задача е 200 точки на личен баланс. Минималната сума за теглене се активира при достигане на 3000 точки (колкото пъти и получава 15 години на заявления по 200 минути на точки) и се равнява на 5 долара.

Тук голяма програмата за сезиране – вие ще получите 50% от размера на приходите гост-участник.

7. NewApp

Мобилен приходи NewApp

В магазина за приложения за Google Android Плаж тази услуга е спечелила много висока оценка – среден рейтинг е 4,7 точки от възможни 5 точки.

Жалбата е предоставена на програмата се състои в това, че парите, които ще получите действително веднага след инсталация и активиране на приложението. Основната част от платени задачи – сваляне и инсталиране на мобилни игри.

Минимална сума за теглене – два рублата при превод по сметката на вашия телефон или на една рубла при прехвърляне на портфейл на електронни платежни системи. Заключението е на разположение на такива системи, като Киви, ВебМани, Yandex.На пари. Превод идва почти мигновено – буквално за 1-2 минути.

Партньорска програма ви дава възможност да получи 10% от сумата на приходите гост-участник. Сред другите характеристики на приложения е да предоставят бонуси, начисляемые при каждодневном влезете в системата.

8. Free Money

Мобилен приходи Free Money

Всъщност приложението носи името "да Печелите пари по сметка". А ето Free Money – това е компания, ангажирани в разработване и изпълнение на неговата подкрепа. Тази услуга не толкова популярен, но той има висока оценка – 4,6 от 5 възможни точки.

В приложение – задължителна регистрация. Тя трябва да мине след изтегляне и инсталиране на услугата.

Той има редица предимства, сред които се откроява следните:

  • доста високи нива на заплащане за задача;
  • гарантирана липса на приложения, създадени с измамна цел.
  • възможност за включване на известяване за появата на нови задачи.

Заключение на доходи се извършва на Същото платежните системи, че и в други сайтове. Освен това, услугата си партнира с популярната игра World of Tanks – може би да извършват обмен на спечелените пари в злато, използвани в играта.

Програмата за сезиране позволява да се получи 20% от сумата на приходите на поканените партньори.

Единственият недостатък на обслужване – в момента на писане на статията той е бил достъпен само за мобилни приложения, работещи на платформата Android.

9. Go App Cash

Мобилен приходи Go App Cash

Описание на популярни мобилни приложения за доходи, не може да мине покрай тази услуга. Естествено, като цяло, той е малко по-различна от изброените по-горе услуги. За да се направи – трябва да изтеглите приложения и да ги инсталирате. Всеки месец е на разположение до 40 приложения – тяхната инсталация, ще ви донесе около 300 рубли.

Минималната сума за теглене е 10 години рубли. Тегленето на пари се обработват автоматично, те се превеждат към сметката на мобилния си телефон или в чантата си в Вебмани. Въпреки това, в даден момент тази услуга могат да се използват само от жителите на Руската Федерация.

10. Мобилни приходи: PayForInstall

Мобилен приходи PayForInstall

Самият процес на регистрация за услугата ще ви донесе пари – 5-ть рубли! Съгласете се, не толкова много, но е доста приятен. Забележително е, че услугата работи на множество платформи:

  • iOS;
  • Android;
  • персонален компютър.

След приключване на регистрацията, ви ще бъдат на разположение на задачи. Всеки ден лично за вас ще бъде на разположение множество приложения за сваляне. Дори и без партньорска програма всеки месец може да печелите не по-малко от 350 рубли.

Сред задачи:

  • инсталиране на игри и приложения;
  • гледане на реклами;
  • писането на коментари или мнения.

Моля, обърнете внимание! Веднага след стартиране на приложението, сметката ви ще бъде кредитирана с първата награда.

Ниво на доходи за всяка задача в диапазона от 3 до 12 рубли, но има и по-скъпи, макар и рядко. Ниво на доходи по реферална програма – 10% от сумата на сезиране. Минималната сума за теглене е 25 години рубли. Тегленето на пари минава действително незабавно.

Основното предимство на услугата е, че разработчиците са подготвили функция на известия за нови работни места.

11. AppCoins

Мобилен приходи AppCoins

Услуги AppCoins предвижда получаване на доходи от сваляне и инсталиране игри, програми. Но трябва внимателно да прочетете условията на работа – в тях са посочени конкретни изисквания, изпълнението на които е и ще получите спечелените пари. Например, сред такива условия:

  • не просто да изтеглите и инсталирате, но и стартирайте програмата;
  • за да мине през няколко нива в играта;
  • за да напишете коментар, и постави оценка на играта и т.н.

Моля, обърнете внимание! Наличието на допълнителни условия за увеличаване на разходите за работа!

Също услугата предлага и допълнителни възможности за приходи. Сред тях – гледане на реклами, участват в анкети и много други.

Тегленето на пари се извършва на всички популярни електронни платежни системи или чрез мобилен телефон.

12. CashApp

Мобилен приходи CashApp

В това приложение, мобилен доход се начислява за изпълнение на задачите на два вида – сваляне и инсталиране на игри, както и за гледане на реклами. Цената на една работа започва от 5 рубли. Въпреки че от гледане на реклами в цяло е значително по-евтино, отколкото инсталиране на игри.

Моля, обърнете внимание! Има и допълнителни задачи – например, да премине първите нива в инсталираната игра. Това ще доведе до увеличаване на стойността на задачата.

Теглене на пари на разположение на няколко платежни системи. Освен популярните, този по-горе – това е и Bitcoin. Освен това, е възможно тегленето на пари в банкова карта на системата на Виза или Мастеркард.

13. Глобус Mobile

Мобилен приходи Глобус Mobile

За получаване на приходи от тази услуга е необходимо да разглеждате реклами. Достатъчно, за да банер остава на екрана за няколко секунди, след което можете да го затворите.

За да започнете работа в услугата, трябва да мине през процеса на регистрация – тя се провежда на сайта на услугата. След това се изтеглят самото приложение и инсталирайте от него. Приложението работи на множество платформи:

  • Андроид;
  • Уиндоус;
  • iOS.

Интересна програмата за сезиране – тя е на седем нива. Така че само благодарение на тази програма можете да получите добър доход.

14. Tap-Money

Мобилен приходи Tap-Money

Приложението ви позволява да получавате приходите на "белене", коренно различни задачи:

  • инсталация на игри и преминаването на началните нива;
  • коментиране на публикации, публикуването на мнения за стоки, услуги;
  • и така нататък.

Инсталирането на една игра може да ви донесе сумата до 20 рубли! Теглене на пари на разположение на няколко платежни системи, сред които и Yandex.Пари,
WebMoney, Киви, както и чрез мобилен телефон.

15. Вктаргет

Мобилен приходи Вктаргет

Завършва опише мобилни приложения за придобиване, бих искал да отбележа ВКтаргет. Остави го най-накрая, но това не означава, че тя отстъпва на всички изброени по-горе. Напротив, тази услуга е един от най-търсените сред жителите на Украйна, Русия, Беларус.

Моля, обърнете внимание! За Удобство на приложението се състои в това, че може да работи не само чрез приложението в телефона си, но и директно на сайта на личен компютър.

Основната част на задачи – това е:

  • харесвания;
  • писането на мнения и коментари;
  • абонамент за група или лична страница.

Естествено, всичко това трябва да се направи в социалните мрежи. Така че, колкото повече акаунти, които имате в различни мрежи, толкова по-добре. Също така на разположение заплата за гледане на видео и изтегляне на приложения, но тези проблеми не са толкова много. Като цяло, работата в този услугата не изисква специални умения, знания, умения.

Съвет! За работа в приложението ВКтаргет препоръчвам да се регистрирате в социалните мрежи отделни профили за работа. Тъй като за активно използване на тяхната можете работа в бан. А необходимо ли е за вашия личен акаунт?

Не забравяйте, че мобилен приходи до голяма степен зависи от броя на приятелите си профил в социалните мрежи. Ето защо, създаването на допълнителен профил, веднага нагоните приятелите си в него, го правят повече или по-малко реален (със снимка, попълнен на лична информация и т.н.).

Теглене на пари на разположение на всички популярни електронни платежни системи. Също така работи програмата за сезиране на нея ще получите 15% от сумата на приходите на засегнатите потребители.

Мобилни приходи: основните изводи на моя longread

Как да се прилагат за мобилен приходи

В тази статия ще ви донесе, като упражнява мобилен приходи с помощта на приложения за смартфон или таблетка. Този вариант на доходите може да стане за вас макар и не голям, но много забележима добавка към месечно на бюджета. Естествено, при условие, че ще работи всеки ден и с желание.

Ако вие не искате нищо да изтеглите и инсталирате на вашия смартфон, препоръчваме да проучи други подобни начини за получаване на доходи. Те съществуват и са напълно реални. За тази цел може да се работи онлайн, на специализирани сайтове.

Във всеки случай – това е наистина един прост метод за получаване на пари, които не изискват от вас:

  • прикачени файлове;
  • специални умения;
  • и специализирани знания.

Като в ден на такава работа на час-два на своето време (например, на път за работа или обучение), вие ще започнете постепенно да се попълни бюджета. И сумата от 70-ть долара на месец – това далеч не е границата. Много бързо ще разберете, че печелите е напълно възможно и много повече.

Аз препоръчвам да се обърне специално внимание на реферал програма. Привличане на различни приложения и услуги на потребителите, можете да се осигури реален пасивен доход. Който ще бъде в пъти превишава доходите, получени в резултат на самостоятелна работа в същите тези приложения.

Разбира се, поканете потребители не е толкова просто – трябва да ги убеди да се направи за този вид дейност, но при проява на остроумие, е възможно да се постигне добър показател.

И още върху какво бих искал да се спра отделно. Не си струва да се доверите на нов, млад приложения, които предлагат високо ниво на заплащане на изпълнените задачи. Като цяло, стойността на задачи във всички приложения се задържа на едно и също ниво. Ако цената е твърде висока, то в такъв случай пред вас, най-вероятно измамна програма. Вие, в най-добрия случай, обикновено не получават пари за работата си.


Няма коментари:

POST /IndexNow HTTP/1.1 Content-Type: application/json; charset=utf-8 Host: { "host": "www.example.org", "key": "POST /IndexNow HTTP/1.1 Content-Type: application/json; charset=utf-8 Host: { "host": "https://nugno.blogspot.com", "key": "3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857", "keyLocation": "https://nugno.blogspot.com/3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857.txt", "urlList": [ "https://www.example.org/url1", "https://nugno.blogspot.comfolder/url2", "https://www.example.org/url3" ]", "keyLocation": "https://nugno.blogspot.com3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857.txt", "urlList": [ "https://nugno.blogspot.comurl1",