Софтуер - kaldata.com

сряда, 3 май 2023 г.

Доходи от игри без инвестиции. Топ 18 игри

 Към геймърите отношение двусмислени. Впрочем, те сами са виновни в това, че в обществото е узряло стереотип – се предполага, че са фенове на компютърните игри, които не виждат нищо друго в живота си и "да слезе" всички пари за забавление. Всъщност игри в състояние дори да донесе реални доходи. При условие за адекватно отношение към него. Днес искам да ви разкажа, какви са игри с доходи на пари без прикачени файлове. Да се запознаят със списъка, можете да намерите точно тази игра, която е подходяща за вас, но и ще получавате доходи. 

Игри с доходи на пари без прикачени файлове

Игри за печалба на пари: как те са подредени

Как са устроени игри за придобиване на


Това разбиране е изключително важно. Ако нямате такива познания, вие рискувате да остане без средства за съществуване.

Имайте предвид, че повечето сайтове за онлайн игри, представлява един вид пирамида. Това означава, че те съществуват само благодарение на факта, че геймърите изсипва се в тях собствени финанси. Така че не забравяйте – игри, не само имат висока доходност, но и са си рискови предприятия.

Важно! Тук не може да бъде по между другото се задейства законът за запазване на енергията. Пари от нищото, не са взети. Ако някой ги е спечелил, значи някой и е прекарал. Естествено, щастливците, спечелили, а не тратящих – много по-малко!

Всички игри, отразяващи следващ тегленето на пари, условно могат да бъдат групирани в две основни категории:

  • с изплащането точки;
  • без плащане точки.

Игри с изплащането точки

Игри с изплащането точки

Какво представляват платежни точки? Това е специализирана валута, която е необходима, за да оттегляне на спечелените от тях пари. Разбира се, това налага определени ограничения, но в същото време, плащане точки – това е гаранция, че вие ще можете във всеки един момент да получат своите средства.

Нека погледнем по-отблизо как става това. Например, в някаква игра сте инвестирали около 1000 рубли. За това в профила си е признание 30% от сумата – 300 плащане точки. Това означава, че гарантирано ще получите след това е само на 300 рубли.

Моля, обърнете внимание! Ако в игри с изплащането оценки само, за да инвестират пари, за да печелят от тях няма да свърши. Очакваме ви загуба!

Това е заплата за игри с прикачени файлове! Това е, първо са инвестирали – после са получили. За да печелите повече, отколкото инвестира, трябва задължително да покани приятели и познати – като се регистрират от връзките си, те ще се "внасят" парите ви. Това е програма сезиране ще получат вода (партньорска) програма.

Този вид услуги съществуват в продължение на много години и е способен да ви пасивен доход. Само от средства, вложени играчи, които са се регистрирали за вашия партньорски линк.

Игри без плащане точки

Игри без плащане точки

Сега накратко ще разгледаме играта, за да печелите пари, без плащане точки. Тяхното основно предимство се състои в това, че те не създават ограничения за изплащане на спечелените средства.

Между другото! Но те имат една съществена негативна страна. Продължителност на живота на подобни услуги – не е голяма. Скоро след стартирането на проекта, неговите собственици все още се инжектира известните точки.

За да получавате доходи от мача със заключение, трябва да сте изключително селективни и да инвестират само в младите и бъдещи проекти. Само отваря. В противен случай е голяма вероятността (ако инвестират във вече работещ проект) така, че да не ви "удари" изразходвани средства.

Съвет! Ако сте решили да инвестирате пари в онлайн-игри, не работете само с една платформа. Разпределете си "банка", между 5-7-та на услугите. Така можете да се предпазите от загуба.

Междинен резултат

Джойстик Sony

Приходи за игри, без привързаност е доста реалистично, но трябва да се разбере, че в повечето случаи без първоначалните вноски няма да се получи. А понякога такива вноски трябва да се прави постоянно.

Освен това, приходите игри с прикачени файлове – това е рисковано занимание. Тъй като във всеки един момент на изплащане на средства може да бъде замразен. И вие нищо да се постигне и да докажете, просто не оскубани.

А има и още една ситуация, когато акаунт е блокиран. Без обяснение. Или пресилено причина. В такъв случай за оттегляне, също трябва да се забрави.

Приходи за игри без вложения : преглед на най-добрите услуги и сайтове

Най-добрите услуги и площадки за придобиване на

Така че, ако ви заинтересува, беше приходи за игри с теглене на пари, тази статия е точно това, което ви трябва. По-долу подробно ще ви разкажа за най-интересните и популярни обекти, даващи възможност за получаване на добър куш.

Прочетете внимателно преглед. Помислете на кои площадки ви харесват – например, това може да окаже влияние дори и темата на играта, стил и функция на целия процес. И едва след това започват да получават заплата за игри с теглене на пари.

Сред описаните услуги ще бъдат представени като тези, които предполагат използването на платежни точки, така и тези, в които те липсват.

1. Money Birds

Money Birds

Ако сте наистина заинтересовани приходи за игри с теглене на пари, разгледайте тази услуга. В него вече са регистрирани повече от един милион играчи. Въпреки това в нея се използват за плащане на точки, по-нататък просто – сребро.

Обемът на заработанного сребро пряко зависи от броя на закупените птици и броя на яйцата, които те да бъдат разрушени за един ден. Жизнен цикъл на птиците – 110 дни. След това тя се "разбягват". Ще трябва да закупите нова. Най-ниската цена за птици – 1000 единици сребро. Което се равнява на 10 руски рубли.

Моля, обърнете внимание! Тук и по-нататък в основно ще посочат сумата в руски рубли. По-голямата част от игри – руски.

Всеки вид птици стои по различен начин и различна плодовитост. Това е, много яйца, сносимых за един ден. Яйцата се събират в кошница, а после се продават". За тях се сребро. Сребро отива за плащането на нови птици или в превод в реални пари, които след това и ще се изтеглят.

При обмен на яйца – 50% от депозираната сума може да се заключи, а 50% отиват за закупуване на нови птици или плащане на други услуги, предоставена в игра.

На пръв поглед всичко е просто, разбираемо и интересно. Но всъщност има подводни камъни – обемът на продукцията на пари зависи пряко от броя на плащане точки, по-нататък в играта Cash Points.

Начисляване на Cash Points се случва за определени действия:

  • 25% от сумата за презареждане на сметка с реални пари;
  • и от 1% до 28% от сумата на приключване, извършвани от вашите реферали.

Положителна характеристика на играта е, че тегленето на пари може да се извършва дори по няколко пъти на ден. Прехвърлят те почти мигновено. Заключението е на разположение на няколко електронни платежни системи.

2. Elven Gold

Elven Gold

Продължавайки да се опише приходи за игри с теглене, не може да мине покрай тази игра. Се превежда тя, като "Elven злато". Тя е популярна в редица страни. Същността на играта – създаването на собствения си град. Който няма да ви донесе доход, включително и пасивен.

В играта има своя собствена валута. Създателите не са станали идва с велосипед и името си златни монети. 100 златни монети се равнява на 1 на реалния руската рубла.

Между другото! Играта ще зарадва своя атрактивен геймплей, функционалност. В нея на разположение голям брой сгради различно предназначение. Освен това, всяка сграда се ремонтира. Колкото повече сгради и по-високо ниво на тяхната модернизация, толкова по-високи доходи, те ще ви донесе.

Сравнително наскоро създателите на площадката са въвели ограничения на изход. Това е, стартира програма за платежни точки. Така че, за да получат и да печелите реални пари, трябва активно да се ангажират участието на партньори по реферальным връзки.

Извежда вече спечелените пари може да бъде на няколко платежни системи. На избор на потребителя.

3. Такси Money

Такси Money

Ако описват играта, за да печелите пари, задължително трябва да споменем и тази. В този момент тя е една от най-популярните, защото на площадката не са регистрирани повече от половин милион души.

Същността е да стане шофьор на такси и да изпълняват различни задачи, поръчки. За всеки един от тях ще се начислят пари. Освен това, създателите на подготвили състезания, промоции. В играта – 8-мь нивата на машини-като се започне с рикши и завършва с автомобил от премиум-клас.

Основната отличителна черта на тази площадка е, че тук също са на разположение други варианти за реално печелите:

  • на кликвания;
  • четете рекламни писма;
  • сърфиране и т.н.

Ако се интересувате от придобиване на игри, без привързаност, моля обмислете възможността за използване на тази услуга.

Обаче тук, както и в други, описани по-горе игри, приложени платежни точки, по-нататък платежни жетони. Попълни своя баланс от своите жетони наистина само с участието на реферали. Ако символите не ще, комисията за теглене ще достигне до 80%!

Така повече ще разкажа за всички особености на сезиране програма. Вие ще получите до 30% от сумата за презареждане на сезиране.

Теглене на пари на разположение пъти на ден. Но на разположение са различни варианти. Включително, на номер на мобилен телефон и дори е предвиден обмен на биткоины.

4. Лъки bums

Лъки bums

Продължавам описват играта, за да печелите пари. Сега на опашката "за най-Щастливия скитник". Статистка на играта се казва, че на сметките на потребителите вече е преведен на повече от 8-и милиони рубли.

Същността на обекта – да мине през пълния път от бездомен до милиардер. Има няколко възможности за развитие и насърчаване на вашия герой:

  • намиране на работа;
  • стартиране на бизнес;
  • да стане бандит.

Особено подробности да разказвам няма, но играта е доста интересна и разнообразна. В края на краищата, сред възможности за работа има дори подработка на митинги!

По принцип, създателите се направят играта максимално реалистичен. Така, започване на собствен бизнес ще изисква от вас не само талант и остроумие, но и задължителна инсталация на "приятелски" връзки с власти, правоохранителните органи и т.н.

Така, на бизнес в магазина,търговия спортни стоки, ще донесе на вашето герой дневен доход в размер на 1064 rup. Rup – това е местната валута. Нейният курс към реалния руската рубла е 1 към 1. Въпреки, че това не е най-голям доход от бизнес. Има и по-печеливши виртуални класове.

Въпреки, че не много отдавна, създателите на площадката са въвели в оборот на платежни точки. За увеличаване на оборота непременно ще отнеме привличане на реферали. Получените реферал. връзки точки може да използвате по различен начин. Ако трябва да купуват стоки в играта, ще можете да получавате до 20% от сумата на презареждане, направено на вашите реферал.Ако искате да спестят пари за изход, тогава вие ще получите 7% от сумата за презареждане на реферал.

5. Игри с доходи на пари без 

вложения

: ферма съседи

Ферма съседи

Продължи да разглежда игри с доходи на пари, без привързаност и с прикачени файлове. Сега да се спрем на още една не само популярна, но и сравнително дълга площадка. Тя започва своята работа още през 2011 г. и оттогава постоянно провежда ден на участниците. В началото На 2018 г. в системата зарегистрировалось почти 800 хиляди потребители.

Как може да се заключи от името на играта, предстои ви да се отдадете на правене на ферма:

  • сеят и почистване на културата;
  • се отглеждат животни;
  • изграждане на ферма;
  • продава маратонки продукти.

В нея има много интересни детайли, моменти, които правят играта доста по-забавно. За получаване на доходи без инвестиции, трябва да се обърне особено внимание на привличането на реферали. Или всеки ден се извършват различни специални задачи, като чрез система от площадки, така и на една отделна услуга wasdclub.com.

Моля, обърнете внимание! Не може да мине покрай липсата на детски площадки. Въпреки, че той не е от най-големите – това е малко остарял дизайн на интерфейса, а защото се ориентирате в него ще бъде трудно.

Теглене на пари на разположение на всеки три дни. По принцип нормалната честота.

6. Български фермер

Български фермер

Описание на играта с доходи на пари, без привързаност, задължително трябва да се спомене това. Защото тя наистина ще донесе приходи без първоначални финансови инвестиции.

Работи площадка от 2015 година. Освен доход на самата игра е на разположение отделен раздел, в който да печелите лесно на други задачи. Например, сърфиране или гледане на сайтове.

Същността на играта е закупуване на домашни любимци:

  • овце;
  • крави;
  • пилета;
  • прасета и други.

Колкото повече домашни купи, толкова по-висок доход, осигурен от вашия Земеделие стопанство.

По отношение на изхода – се извършва мигновено, буквално в рамките на няколко секунди. Няма минимални ограничения – каквато и да е сумата, във всеки един момент може да се преведе на вашия акаунт.

7. Игри с доходи на пари без вложения: семейство Крудс

Семейство Крудс

Чрез отчитане на приходи за игри с теглене, задължително трябва да се спомене тази площадка. В края на краищата, това е икономическа игра, това е пряко свързано с финансовите си дела.

Ето кратък алгоритъм в началото на играта:

  • регистрирайте се;
  • сметката ви ще бъде кредитирана автоматично 20 години рубли;
  • тази сума е достатъчно, за да наемат на работа първия характер;
  • той ще започне да печелят за вас първите пари.

Моля, обърнете внимание! Тази игра е привлекателен факта, че всички спечелени виртуални пари се предлагат до заключението. Няма никакви ограничения.

Освен това, се предлагат различни бонуси. Например, вие ще получите до 10% от размера на внесени средства на вашите реферали. В момента На писане На статии на тази площадка платежни точки не вводились.

8. Цветарски бизнес

Цветарски бизнес

Това е и икономическа игра. Сравнително млад. Я малко повече от година и половина. През това време нейните членове, подадена вече повече от 20 милиона рубли!

Моля, обърнете внимание! Както твърдят създателите и собствениците на обслужване, при тях е предвиден резервен фонд. Размер – 36-ть милиона рубли.

Същността на играта – да се създаде вашия виртуален бизнес, предполага отглеждане и продажба на цветя:

  • закупуване на посадъчен материал;
  • да ги отглеждат и продават;
  • след регистрация вие веднага се издава първия разсад;
  • той е вашият начален капитал;
  • също така можете да попълни своя сметка с реални пари, за да по-бързо блокирането развивам и да закупите на цялата партида посадъчен материал.

Чрез обогатява и чрез партньорска програма – 10% от сумата за презареждане на реферал сметката си. Извод – бърз. Минимална сума – 10 цента.

9. Игри с доходи на пари без вложения: вятърна мелница

Вятърна мелница

Този проект стартира в края на 2016 година. Площадка – доста обещаваща. Създателите вече са на отглеждане резервния фонд. Той все още не е голям, но повече от 40 хиляди рубли.

Искате ли да получавате приходи за игри с теглене на пари? Разгледайте този вариант, същността на която включва следното:

  • регистрирайте се;
  • ви веднага ще бъде зачислено първите 30 рубли;
  • тази сума е достатъчно, за да купи първата вятърна мелница;
  • общо в системата разполага с 5-ть различни видове мелници;
  • всяка една от тях ще донесе пари;
  • един оборот мелници струва 1 стотинка, но мелници се различават скорост на работа;
  • при този мелници ще доведе до постоянен доход – те имат неограничен срок на годност.

90% спечелени от сумата може да се изведе от системата на вашия електронен портфейл. Останалите 10% остават за покупки на нови мелници. Въпреки че, разбира се, имате правото да се оставят и по-голяма част.

За теглене на пари на разположение са различни системи за плащане – Yandex.Пари, WebMoney, QIWI, Payeer. В момента На писане На статии в играта не е имало плащане точки и никакви ограничения.

10. Златен чай

Златен чай

Площадка започна работа през 2015 година. Всеки ден тук получават доходи на повече от 30 хиляди души. Същността на играта е приблизително същата, както и много други, описани по-горе. Само тук главните елементи са чаени храсти. Трябва да се отглеждат храсти, събиране на листа и продажба на чай. Вътре в играта има своя валута. Това виртуални монети. 100 монети равен 1 реално рублата.

Храсти в играта са няколко. В зависимост от сорта зависи производителността на листа. Колкото повече храстите – все по-високи нива на доходи. Заключение получени средства – всеки ден, без ограничения.

Моля, обърнете внимание! В играта има няколко нива на партньорската програма. Колкото по-високо ниво (1-ви), толкова повече ще получавате плащания от презареждане реферал.

За извеждане на разположение няколко платежни системи. Включително, наистина да се инвестира и в биткойн.

11. Игри с доходи на пари без вложения: онлайн фермер

Игри с доходи на пари без прикачени файлове онлайн фермер

Интересуват игри за печалба на пари? Ето ви още една, на Земеделие тема. Тя е млада – има само една година. Но през това време участниците се извади от сметките си повече от 700 хиляди рубли. Добър показател!

Нищо сложно и уникално в процеса на играта не:

  • посейте култура и да ги отглеждат;
  • разрежда животни;
  • изграждане на земеделските производители, мелници и други

Между другото! Администраторите постоянно се провеждат различни конкурси. Те ви позволяват да печелят специални кристали – това е вътре в игрална валута. За тях купуват животни, техника, изграждане на сградата.

Заключение спечелените пари на разположение в различни платежни системи, в това число дори и директно на банковата карта.

12. Монопол

Монопол

За да получавате приходи за игри с теглене, разгледайте "Монопол". Надявам се, ясно е и това, че тя е икономически. Ще ви позволи да се потопите изцяло в света на финансите. Стартира площадка е с почти две години по-рано. Радва на голяма популярност, както и едноименен игра.

Какво трябва да направя? Да, същото, което и в настолната игра:

  • за закупуване на имоти;
  • развитие на вашия бизнес;
  • все с него печалба.

Приходите се начисляват на всеки час. Всеки вид дейност ще ви донесе доход от 20 до 70% на месечна база.

Виртуални пари са монети. Техните курс 1 към 1 с реалния рублата. При регистрацията на вашата сметка веднага се начислява бонус в 100 рубли. Работи двустепенна партньорска програма – 10% от ниво 1 и 2% от ниво 2.

Оттеглянето се извършва на няколко електронни портфейли. Пари, кредитирани за 5 години минути.

13. Игри с доходи на пари без прикачени файлове: код пират

Игри с доходи на пари, без привързаност кодекс пират

В нашия списък "Игри с доходи на пари, без привързаност" заема специално място и на тази площадка. Тя започва своята работа през 2015 година. Е спечелила доверието на потребителите стабилни доходи. През годините участниците в играта са спечелили повече от 5 милиона рубли.

Сега малко за същността на играта. Тя се изразява в следното:

  • да се събере екип;
  • в услугата е представена от 5-т видове герои са животни (gorilla, папагал, панда, лъв и бабуин);
  • всеки пират се оценява на определена сума;
  • член на екипа ще печелят за вас злато, скъпоценни камъни;
  • получени бижута преобразуват в сребро – в игралната валута;
  • както вече сребро се превръща в истински пари.

Вече при регистрацията ви предоставя бонус – това е първият член на екипа, които ще папагал.

Курс – 10 лева сребро се равнява на 1 на реалния рублата. Истинската доходност зависи от пират и варира в рамките от 30 до 42% на месечна база.

Сред положителните характеристики на играта – липсата на ограничение за теглене на пари. Превежда ги на всички най-популярните електронни портфейли.

14. Добивът на минерали

Игри с доходи на пари, без привързаност добив на минерали

Продължавам да разказвам за това, как е спечелил в игри без прикачени файлове. Сега представям на вашето внимание площадка, наречена "Добив на минерали". Тя е млада, започна своята работа през 2016 г., но е доста качествена.

Същността му е необходимо:

  • да се издигне на мината;
  • мина минерали и диаманти;
  • а след това да ги продават.

Минерали и диаманти се преобразуват в игралната валута – злато. В замяна на златото се разменя за истински пари. 100 златни единици – 1 реален руската рубла.

Моля, обърнете внимание! На тази площадка са предвидени и други видове приходи. Това е преглед на сайтове, реклама и др.

След регистрацията на сметката на играча се начислява бонус – 20 години рубли. И тук работи програмата за сезиране. Вие ще получите от 15 до 3 на сто в зависимост от нивото на сезиране. Парите да се появят веднага, изчакайте, не е нужно.

15. Игри с доходи на пари без вложения: ерата на кораби

 кИгри с доходи на пари, без привързаност ерата на кораби

Невероятно красива е браузър игра. Тя не повече от една година. Тя особено се хареса на феновете на пътешествия и приключения. – Вашата задача е да доведе корабен борд отбора и да дава наставления mutineers. Тук има много различни задачи:

  • риболов на риба;
  • пътуване в различните региони;
  • търговия между различни континенти;
  • други мисии, куестове и много други.

Печеленето на пари, можете да формират своя капитал, за да се харчат след това по команда и нови кораби. При никакви начални инвестиции не се изисква. А за начинаещ е предвиден специален раздел "Обучение" — в него подробно обясни всички принципи на играта. Спечелените пари се отделят в системата Payeer.

16. Пари дърво

Игри с доходи на пари без инвестиции пари дърво

Още една нова игра, бързо растящата популярност сред онлайн геймъри. Нейната същност е доста проста. Трябва да се купуват дървета и да ги отглеждат, поливане и торене. Добив на дървета дават монети. Както вече тези монети се разменят за истински пари.

Моля, обърнете внимание! За да облекчи живота си, да наеме градинар. Той ще извършва цялата рутинна работа. Вие – да обменят монети на пари, подаде ги и се радват на живота.

След като се регистрирате ви очакват веднага два приятни бонус – 1000 монети на сметка и първото дърво, на стойност 100 рубли. Всеки ден се начислява бонус в 10 рубли.

Заключение спечелените пари мигновен, но само на една платежна система – Payeer.

17. Игри с доходи на пари без вложения : електро магнат

Игри с доходи на пари, без привързаност електро магнат

Това е игра – за няколко години, но тя също е доста популярна. В нея играе вече повече от 40 хиляди участници. Е браузър. Същността си – инвестиции. Които инвестират средства в придобиването на електрически станции – тези произвеждат електроенергия – продава си и да получите печалба.

спечелен игрова валута обмен на истински пари – 90% отиват за оттегляне, а още 10% остава за закупуване на нови станции и прочие екстри вътре в играта. Сред приятните моменти и характеристики:

  • ежедневни бонус начисляване;
  • лотария;
  • 20% удръжки с всяко презареждане на вашите реферал.

Играта е достъпна от 5 години на различни видове електрически станции – това са слънчеви, водо-, ветро-, топло-и атомни станции.

Моля, обърнете внимание! Сравнително често се провеждат акции. Ще се начислява допълнителен бонус в размер на 50% от сумата за презареждане.

Тегленето на пари се извършва доста бързо, но само чрез системата Payeer.

18. Парични банани

Игри с доходи на пари без инвестиции парични банани

И завършва с описват игри с доходи на пари, без привързаност и с прикачени файлове, да ви разкажа за още една инвестиционна площадка. Това е игра на Пари банани – в нея също така се предлага изход истински пари в сметките си. В момента На написването на преглед на площадка регистрирани участници е спечелил повече от 3 милиона рубли.

При създаването на играта разработчиците са се позовали на прочутия анимационен филм "Слуги", като за основа. Същността на играта се състои в следното:

  • наемате работници – слуги;
  • те работят за вас, събиране на банани;
  • вие – продава банани, за да се възползва от това;
  • получените приходи могат да бъдат или да насочат за наемане на нови служители, или на вашия електронен портфейл.

Между другото! Играта е силна и щедра програма за привличане на реферали – вие ще получите 30% (!) от всяко презареждане.

За първи депозит ви се начислява допълнителен бонус – 100% от общата сума. Предвидени са и допълнителни ежедневни бонуси. Тегленето на пари бърз и автоматизиран. Се извършва на различни портфейли (по желание):

  • QIWI;
  • WebMoney;
  • Mango.Money.

Като цяло, добра и забавна игра. С приятен дизайн и относително активна. Не заскучаете.

Игри с доходи на пари без вложения: и не забравяйте да се развивате

Създаване на сайтове и Seo курс Юрий Бошникова

Аз подробно разказах ви как може да се получи реална печалба от игри с прикачени файлове и без прикачени файлове. Кой път да избера – вие решавате. Добре дошъл, сред описаните обекти има и услуги за всеки вкус.

Но исках да подчертая, игри все още представляват съмнителни инвестиционни проекти. И на тях много по-лесно да загубят, отколкото да забогатеят.

Няма коментари:

POST /IndexNow HTTP/1.1 Content-Type: application/json; charset=utf-8 Host: { "host": "www.example.org", "key": "POST /IndexNow HTTP/1.1 Content-Type: application/json; charset=utf-8 Host: { "host": "https://nugno.blogspot.com", "key": "3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857", "keyLocation": "https://nugno.blogspot.com/3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857.txt", "urlList": [ "https://www.example.org/url1", "https://nugno.blogspot.comfolder/url2", "https://www.example.org/url3" ]", "keyLocation": "https://nugno.blogspot.com3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857.txt", "urlList": [ "https://nugno.blogspot.comurl1",