Софтуер - kaldata.com

сряда, 3 май 2023 г.

Преминете на свободна практика: как да се измъкнем на доход от 350$ в месец

 Все повече хора се местят в дистанционен формат на работа. Той има редица предимства пред стандартните офис работно време. Например, не трябва да бъде на работа за определен час и да остане в офиса на определен брой часове, не е нужно да губите време в път и т.н. Важното е да успеете да изберете ниша, която ще даде добри приходи на свободна практика. В тази статия подробно ще разкажа за това, какви плюсове и минуси има и при отдалечена работа, а също и как да си нормален, солиден и постоянен доход. Тази статия ще е интересна за всички, които са уморени от офис на ежедневието и искат да променят живота си. В края на краищата, на свободна практика – това е свобода! Работи от всяка част на земното кълбо, макар и с някои трудности такива. Например, понякога е трудно да се изчисли предварително какъв доход ще имаш месец и ще има ли изобщо работа.

Приходите на свободна практика

Свободна практика: плюсове и минуси на дистанционна заетост

Плюсове и минуси на дистанционна заетост

Някои смятат, че приходите на свободна практика – това е просто манна небесна. Просто стой си вкъщи на компютъра, попивай чай в топлината, и парите сами падат в банкова сметка. Обаче това е жестоко заблуждение. Разбира се, на свободна практика си има и някои предимства, но и за негативното забравяме не си струва.

Нека по-подробно разгледаме плюсовете и минусите на такива теми, като "Приходи в интернет, на свободна практика".

Плюсове

Плюсове на отдалечената работа

1. Свободен график. Да, след получаване на поръчката, вие ще бъдете поставени от клиента в определени срокове – това е задача трябва да изпълните до определена дата. Но вие решавате, колко и кога да работите – ден, вечер или през нощта.

2. Възможност за избор. Офис работа предполага изпълнението всъщност всички задачи, дори ако те не ви харесват или изглеждат скучни. Ние свободна практика има възможност да избере проектът и да работи само върху това, което му е наистина интересен. Но трябва да се разбере, че може би трябва да се вземе буквално за някоя работа, да печелят препитание.

3. Сами определяте себе си "заплата". Тоест, показват тарифите, по които искате да работите. Разбира се, ако им е прекалено повишаване на честотата, има вероятност, че просто не успеят да намерят клиента. Затова трябва трезво да оцени себе си и пазарни цени.

4. Работа от всяка точка на планетата. Да! Тук няма какво да се спори – най-важното е да имат достъп до интернет (добра връзка!), за да получат задачи, да общуват с клиенти и изпращане на свършена работа.

5. Независимост. Пълна. Вие сте зависими само от себе си, от своето трудолюбие и способности. Не ви уволнят, тъй като единственият вашият шеф дори не е клиент на конкретен проект, а самите вие!

Моля, обърнете внимание! Свободен график не е синоним на думите "свободно време". Всъщност мисълта за това, че на свободна практика много свободно време – едно от най-жестоките заблуждения.

Минуси

Недостатъците на отдалечената работа

1. Непостоянство поръчки. Има случаи, когато клиенти са твърде много и всеки трябва да си услуги незабавно (свиване или отказ на някой, или по-малко сън), а има – когато работа няма изобщо!

2. Нерегулярность доходи – от първия параграф следва втори. Така че винаги трябва да има определена една възглавница финансова сигурност, за да помогна да оцелеят, докато не се появи клиент.

3. Риска да бъдат измамени. За съжаление, все още се срещат нечестни клиентите, които желаят да спечелят по фрилансерах, и просто не плащат за тяхната работа. Най-често такива проблеми се сблъскват новодошлите, които не могат да определят измамници и стесняющиеся да поиска авансово плащане.

4. Неразбиране от страна на роднини. Понякога роднини, не могат адекватно да оценят работата на свободна практика, като се има предвид, че той просто седи вкъщи на компютъра. В крайна сметка, постоянно са накъсани, иска да направи нещо и т.н. не дава да се концентрира върху работа.

5. Скука. Да-Да, възможно е и това. Да работи, ще си сам. По – често у дома. Тоест, комуникацията с хора – сведени до минимум. Това е само на първо място, това изглежда, че тази работа не е съвършена, но скоро след това идва период, когато комуникация е крайно не достатъчно.

Между другото! Интровертите изцяло ще оценят подобен вид работа, но трябва да бъде твърде "тежко" интровертом.

И още един момент – придобиване на свободна практика се дава само на онези, които нямат проблеми с самодисциплина и самоорганизацией.

100 начина как да печелите в интернет: най-голямата база доказани схеми [доходи в интернет]

(общо 30 минути)

Видове професии: с какво точно се занимават с преводачи на свободна практика

Видове професии на свободна практика

Ако въведете заявка за търсене "приходи в интернет, на свободна практика", е лесно да попаднат в различни борса, където на свободна практика и да получават поръчки. Нека да разгледаме кои видове професии са най-търсени на подобни борси.

1. Приходите на свободна практика: разработка на уеб сайтове

Разработка на уеб сайтове на свободна практика


Сайтове се нуждаят от всички – голям и по-малките дружества, пазаруване и кина, спортни клубове и блогъри, и т.н., изработка на уеб сайт – това е комплекс от услуги, включващ в себе си множество дестинации.

Въпреки това, такава работа и добре платена, ако е направен отговорно. Така че разработчиците са едни от най-добре платените професии.

Моля, обърнете внимание! Искате да разберете основните принципи на изграждане на сайтове? Каня ви на моята напълно Безплатен квартана онлайн обучение, в който разказвам, как да направите сайта си сами. След приключване на обучението имате вече ще си сайт – ще го направи сам, просто фокусирайки се върху моите съвети. Получената база е отлична основа за по-нататъшно развитие в тази посока.

2. Приходите на свободна практика: програмиране

Програмиране

Освен създаване на сайтове-търсен остава и програмиране, е написването на специални програми, приложения, игри и т.н.

Някои фирми предпочитат да наемат отдалечени служители. Това е по-евтино, отколкото да ги държи в щата. В допълнение, има ситуации, когато услугите на програмист нужда от частен клиент.

3. Дизайн

Работа дизайнер на свободна практика

В тази категория се вписва редица свободна практика услуги:

  • дизайн на рекламни банери;
  • дизайн на етикети, опаковки, обложки и т.н.;
  • дизайн на сайта;
  • интериорен дизайн и др.

Тук също може да се отдаде на разработването на лого, корпоративна идентичност и други подобни работи – разбира се, това не е дизайн, в класическия смисъл на думата, но все пак!

4. Приходите на свободна практика: работа с текстове

Работа с текстове на свободна практика


Друга популярна тенденция, която ви позволява да получавате приходите на свободна практика – това е работа с текстове. В тази категория попада:

  • писане на статии за сайтове;
  • писане на SEO текстове, използвани в развитието и популяризирането на сайтове;
  • писане на публикации за социални мрежи и водене на страниците на фирмата в социалните мрежи;
  • превод и др.

Също така може да се спомене редактуру – някои издателства предпочитат да раздават материали на вычитку отдалечен работници.

В крайна сметка, че всичко така или иначе е свързано с букви и думи, се отнася към тази категория. Може би няма такава работа с текст, която не може да се възложи на свободна практика pereporuchit.

4. Аутсорсинг

Аутсорсинг

В тази ниша се включва много дестинации. В края на краищата, аутсорсинг включва предаване на част от процесите на друго лице или предприятие. В този случай – на свободна практика. Сред такива процеси може да се отбележи:

  • правни услуги;
  • счетоводни услуги;
  • персонални услуги;
  • техническа поддръжка;
  • услуги асистент и много други.

5. Приходите на свободна практика: SEO-реклама и интернет маркетинг

SEO-реклама и интернет маркетинг


SEO-промоция – това е уеб сайтове по определени ключови думи. Тези, за които потребителят ще намерите на сайта сред хиляди други подобни.

Интернет маркетинг – реклама на стоки, фирми, услуги. В крайна сметка, всичко това, което ви дава възможност да привлечем клиента. Интересно и доста востребованное посока. В края на краищата се постигне успех, са в състояние само да "завъртяни" сайтове, както и за привличане на нови клиенти и увеличаване на продажби само тези, които могат да работят с хора, да разберем техните нужди.


6. И това далеч не е всичко

Доходи в интернет, на свободна практика

Ако се интересувате от приходите в интернет на свободна практика почти сигурно ще даде възможност да покажат своите таланти. В края на краищата, освен посочените дестинации работата може да бъде свързан:

  • с фото и видео (видео заснемане, монтаж);
  • с аудио (например, начитка реклами, закадрового на текста и т.н.);
  • с графики (създаване на 2D, 3D изображения, анимация и т.н.);
  • и действително всички видове дейности.

Изброих ви само основните видове дейности, и то накратко. Например, ако се говори по-подробно, например, за тази посока, като програмиране, а след това има много езици. Същото Apple Swift – един от най-новите и най-търсените. В нейното проучване ще отнеме няколко месеца, но после ще могат да получат до 2-3 хиляди долара месечно, программируя върху него.

Приходите на свободна практика: къде да търсите работа

Когато търсите работа на свободна практика

За получаване на приходи в интернет, на свободна практика специалисти се регистрират в специализирани борси. Там са публикувани задачи от клиенти, потенциални изпълнители да оставят обратна връзка, както и клиентът вече избира с кого да работи. Ще ви разкажа за най-популярните и сериозни борси.

1. Free-lance.ru

Free-lance борса за преводачи на свободна практика

Може би най-популярен в руския сегмент на ресурс. На него са представени работа в различна сфера, като се започне от самото коментиране на публикации до създаването на сериозни програми.

Има система за оценки, мнения, отзиви (въпреки това, както и на други сериозни борси), което позволява директно да се определи, няма измама ли е това. Въпреки това, на Free-lance.ru измамници вече не се опитват да соваться.

2. Weblancer.net

Weblancer борса за преводачи на свободна практика

Още един добър ресурс, но той е по-подходящ за начинаещи преводачи на свободна практика от първата борса. Конкуренцията не е толкова висока, а такса за ползване на услугите на обслужване по-ниска от Free-lance.ru.

Също така има оценки, оценка, коментари, галерия за портфейла. Предвидена е и така наречената безопасна сделка – тази услуга ви позволява да се избегне измама.

3. Freelancehunt.com

Freelancehunt борса за свободна практика

На тази борса за намиране на работа могат да бъдат в различни посоки. В крайна сметка, дори не знам какво да кажа допълнително. Удобно и ясно меню, на прост филтър за търсене задачи.

4. Високо специализирани борси

Високо специализирани борси

Ако всички тези борси са насочени към търсене на работа в различни посоки, т.е. ресурси, насочени към намиране на изпълнители в определени сфери. Най-често тези високо специализирани борси са създадени за търсене на свободна практика, които работят с текстове:

  • копирайтъри и рерайтеров;
  • редактори;
  • преводачите.

Сред тях се открояват няколко:

  1. Etxt.ru
  2. Textsale.ru
  3. Advego.ru
  4. Text.ru

(Вижте видео на само на 15 минути и ще се научите как да печелите в текста)

Описват подробно, за да им няма. Принципът на работа е сходен с нормалните борси. Единственото нещо – за проверка на уникальностей статии всяка от тези борси използва собствени услуги.

Приходите на свободна практика: от къде да започнете за начинаещи

Къде да започнете да печелите на свободна практика за начинаещи

Начинаещ трудно да навлязат на пазара на свободна практика услуги, тъй като нулева позиция не мотивира клиентите да избират като изпълнител на такъв служител. Така че в първите етапи препоръчвам ви:

  • помпа профил на няколко борси едновременно;
  • изберете в началото на кариерата си не твърде сложни задачи, за да е добре да ги изпълни и да получават добри оценки;
  • не се поставят твърде високи цени за своите услуги.

Разбира се, в началото ще бъде трудно, дори по – трудно. Но ако сте в състояние да се изправи пред трудности, това няма да мине много време, като класирането ще се увеличава, а вие сте съвсем основателно ще цените на техните услуги.

Съвет! За да увеличи шансовете си да стане избрания изпълнител, в отклике на заявление опитайте се да напишете нещо наистина оригинално, което може да привлечете потенциален клиент на вашата личност.

Не забравяйте да попълните собствен профил, поставете си реална снимка и постоянно попълване на портфолиото.

Как да се постигне успех: няколко съставки

Как да се постигне успех на свободна практика

Значителни приходи в интернет, на свободна практика наистина е в състояние да донесе. При условие, че е специалист в своята област и постоянно се развива в избраната посока.

За да се постигне успех, е необходимо:

  • имат добро ниво на умения и знания в определена област, да се предоставят качествени услуги;
  • да се обърне внимание попълване на своето портфолио, като добавите в него всички добри работи;
  • да се развива непрекъснато, да следи за промени в избраната сфера на дейност, по възможност се проведе висококачествени курсове, които присъстват на тематични конференции;
  • отговарят на техническите клиенти изисквания и да умее да общува с тях;
  • се опитват да спечелят едновременно няколко поръчки, но може правилно да се планират и разпределят натоварването, за да не flunk работа в срокове;
  • се опита бързо да отговарят на съобщения на клиента;
  • ако видите, че на изпълнение на работата обективно се нуждаят от повече време, непременно трябва да информира за това възложителя и преговаря с тях нови срокове.

И още една компонента на успеха Ще го оправя отделно. Така че, трябва да могат да споделят сложни задачи на отделните етапи и ги изпълнява последователно. Защото начинаещи, често не могат правилно да се анализира сложно. Те го просто "се заливат с" — заради това или да започне да комплекс, да губят вяра в себе си, или изобщо да се обезсърчават по свободна практика.

Доходи в интернет, на свободна практика: какво още искате да работите

Какво още искате да работите на свободна практика

Освен акаунт в exchange, компютър/лаптоп и достъп до интернет, на свободна практика трябва да се грижат за наличието на определени неща.

В частност, трябва да се ползват средства за комуникация с клиента:

  • Skype;
  • Електронна поща;
  • Telegram;
  • други незабавни посланици.

Съвет! Не се стремете да се регистрирате и във всички. Иначе просто затъвам в тях, обърквам се и изгуби се. Задайте веднага подходящите за вас начини на комуникация. Със сигурност, поне един от тях ще бъде възможен за клиента.

Също ще се нуждаят от електронни портфейли – точно на тях най-често клиентите превеждат такса. Рядко – директен превод от банковата карта. Сред най-популярните електронни портфейли се откроява:

  • QIWI;
  • Webmoney;
  • Yandex.На пари.

Научете се да планирате деня си и не бъдете мързеливи

Научете се да планирате деня

За придобиване на свободна практика се превърна в основната ви, трябва да се научите как да планирате деня си и да се мотивират. Тъй като сравнително често хората се отпуснете. Те смятат, че имат още много време — в края на краищата на сутринта не трябва да се бърза, не е необходимо да бъде в офиса си до определен час.

Препоръчваме ви:

  • да се изработи ясен график;
  • да не се опитват да се отклонят от него;
  • задължително правете паузи;
  • и подредете себе си поне един напълно почивен ден.

Приходите на свободна практика: това е наистина!

Приходите на свободна практика в 350 долара на месец, това е съвсем реално, ако се придържаме към всички изброени от мен препоръки.

Няма коментари:

POST /IndexNow HTTP/1.1 Content-Type: application/json; charset=utf-8 Host: { "host": "www.example.org", "key": "POST /IndexNow HTTP/1.1 Content-Type: application/json; charset=utf-8 Host: { "host": "https://nugno.blogspot.com", "key": "3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857", "keyLocation": "https://nugno.blogspot.com/3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857.txt", "urlList": [ "https://www.example.org/url1", "https://nugno.blogspot.comfolder/url2", "https://www.example.org/url3" ]", "keyLocation": "https://nugno.blogspot.com3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857.txt", "urlList": [ "https://nugno.blogspot.comurl1",