Софтуер - kaldata.com

сряда, 3 май 2023 г.

Как да спечелим в отпуск по майчинство: 65 начини за печалба

 Въпросът как да печелите пари  в отпуск по майчинство се задава от много жени, се питат много жени, намиращи се в отпуск за гледане на дете. На първо място, те са отегчени мързелувам. На второ място, те искат да получат поне някакъв приход. Днес за жените има много възможности не само да работим от дома си, но и да изгради себе си кариера. В тази статия искам да ви разкажа за това, как да спечелим на майка ми  в отпуск по майчинство – в статията има огромно количество начини, сред които със сигурност ще намерите такива, че да ви е удобно. Със сигурност може да се твърди, че наредба – това е добър период в живота. Мама се грижи за скъп и любим човек, но има време да преосмисли своята кариера на outlook и да започнете да изучавате нещо ново.

Как да спечелим на майка ми в декрете

Моля, обърнете внимание! Веднага ще отбележа – в статията се разказва само за истинските методи, а не просто изброяване на огромно количество професии. Може би на някои сайта вие ще намерите по-голям брой начини, но трябва да се разбере, че те в голямата си част, крехък.

Защо младите майки се замислят как могат да се печелят  в отпуск по майчинство 

как могат да се печелят декрете

Интернет – всички ни! Именно тя ви позволява да работите от дома си, докато дете е дълбоко заспал или вече играе самостоятелно. Това дистанционно за намиране на работа са чудесен начин да не губят своята квалификация, да получават доходи и да овладеят нова посока. Нека, преди да говори, как могат да се печеля в тотпуск по майчинство, нека разгледаме основните причини, поради които жените търсят почасова работа.

(вижте видео на само на 13 минути)

Липсата на пари!

Няма достатъчно пари в декрете

Може би най-честата причина, поради която една млада майка се мислят как да печелят пари заседание  в отпуск по майчинство . Обикновен вариант – по-рано семейство уверено чувства себе си, живеейки в две заплати. Сега обаче ситуацията се промени – работи само съпругът, разходите са се увеличили и пари, въпреки че е на изплащане "детски" категорично не е достатъчно. Така че, за да подобри финансовото положение на семейството, мама търсят възможност да работят, въпреки че няколко часа на ден.

Стремеж към реализация

Стремеж към реализация

На заседание в отпуск по майчинство, много майки започват да се оплакват, че те са "Ставам все по-тъп". По принцип, това е нормално, защото в период на грижи за детето, жената не е професионални дейности и, естествено, забравя своите умения, не се развива. Затова искам да правя това, което предлага приятни емоции, ще засили мисловния процес, както и да се пренасят по нещо ново и интересно, което се реализира себе си.

Желанието да подкрепят квалификация

Желание да подкрепят умения и квалификация

По принцип, основното е същото, което е описано в параграф по-горе. Дистанционна заетост позволи да следите всички промени, които настъпват в областта на мама.

Желание да има пари за лични разходи

Желание да има пари за лични разходи

Често въпрос, като се правят на майка ми  в отпуск по майчинство възниква по причина на това, че една жена иска да има лични пари за своите разходи.

  • Първо, постоянно да поиска от съпруга си, не е съвсем удобно и дори неудобно, особено, ако става въпрос за просто е твърде лични тратах.
  • На второ място, много по-уверени се чувствате, ако имаш възможност сами да печелят.
  • На трето място, някои хора, за съжаление, стават жадинами, когато жената губи своя източник на доходи.

Така че желанието да си осигури поне минимална финансова независимост е доста силен стимул, който кара жената да се чудят как да печелят заседание в отпуск по майчинство

Какво да правя след излизане на пмс

Какво да правя след излизане на пмс

Следващата причина, поради която една млада майка се мисли за това как могат да се печелят в отпуск по майчинство се крие в желанието на жените да се разбере, какво точно ще прави, след като се разделя с детето си в градина. Тъй като не всички жени успява да се върне на предишното място на работа. Търсене на ново – проблематично, защото много работодатели се страхуват да наемат жена с малко дете. В края на краищата, това заплашва чести отпуск по болест по причина на заболявания на детето. Въпреки че официално отказват приемането на работа поради тази причина, не трябва, работодателите ще открият още десетина напълно обосновани скача. Така че, търси начини, как да се печелят пари заседание в отпуск по майчинство, млади майки се замислят за план – това означава, че те искат да разберат с какво точно ще се занимава, когато ще могат пълноценно да работим.

Как да спечелим  майка  в отпуск по майчинство в интернет

Как да спечелим на майка ми в декрете в интернет

Постановление – време е интересно. Всеки ден мама се грижи за развитието на трохи, хваща първата усмивка, първите звуци и думи, първите стъпки. Освен това, дете изисква буквално постоянно внимание.

Така че, мисля за това как да правят заседание в отпуск по майчинство, трябва веднага да се разбере, какви критерии трябва да се предяви за потенциална работата:

  • възможност сами да планирате график;
  • възможност във всеки един момент да вземе пауза в работата на няколко дни или дори няколко седмици;
  • не перенапрягаться по време на работа, да имаше достатъчно сили, за дете;
  • изберете заетост, която ще позволи да развият нови умения или поддържане на съществуващите;
  • да видим възможността за растеж и развитие, в това число – кариера, финансово, професионално.

(1-2). Приходи за воденето на личен блог

Работа трябва не само доставя удоволствие, но и да донесе достатъчно пари, за да им липсвало на лични малки нужди и поне някои основни нужди на бебето. В статията съм подготвил за вас 65 начини как да правят пари заседание в декрете. Голяма част от тях са групирани по направления, което значително ще улесни избора на подходящия за вас занимания.

1. Създаване на сайтове

Оператор на персонален компютър

Много интересна посока, като се правят на майка ми в отпуск по майчинство. Тя предполага създаване на уеб сайтове по поръчка. Не мисля, че ще се нуждаят от умения за програмиране. Не, да упражнява тази насока действително, дори и без оглед на образование. Достатъчно овладеете всички функции на платформата WordPress.


2. Личен блог

Водене на личен блог, за да печелите

Вторият изключително интересен вариант като се правят на заседание в оъпуск по майчинство – създаване на личен блог и да го води. Когато той ще стане популярен, ще бъде на разположение много възможности за реални и постоянни доходи. В това число и за пасивни. Същността на блогинга е, че вие сами правите сайт, и след това публикуват в него своите материали, които разказват за своите хобита, своя опит. Например, за това как вие се грижите за своето дете.

Моля, обърнете внимание! Тематиката на блога може да бъде абсолютно всеки. Ако искате да използвате сайта, за да се откъснете от майчинство и детски притеснения, вземете друга тема, в която сте добър.


(3 – 16). Как могат да се печелят в отпуск по майчинство, като хоби

Сега да поговорим за това, как могат да се печелят в опуск по майчинство, преследването на своите хобита. Повярвайте ми, възможности за печалба в този случай наистина много. Прочетете ги и вижте с какво точно можете да правите.

3. Шивашки детски неща

Шивашки детски неща в дикрете

Много майки в ученическите ми години в часовете по трудово учили това е посоката. Ако се получаваше доста добре, защо да не се превърне хоби в професия?

4. Плетене спици, или на една кука

Плетене спици, или на една кука

Предимство на този начин как да правят пари седейки в в отпуск по майчинство се състои в ктова, че можете да плета дори на разходка, докато дете тихо спи в малка кукла по време на разходка. Crochet неща – особено децата – винаги си остават търсени. Да, и те са сравнително скъпи. Така че плетене – добър метод за получаване на доходи.

5. Плетене на дантела

Плетене на дантела в дикрете

Това е посоката, доста тънка, но позволява да се създават истински произведения на изкуството. Добра посока, за да прославят своите умения, но и да получават добро ниво на доходите.

6. Производство на детски играчки

Производство на детски играчки в дикрете

Това е посоката, както правят седи в отпуск по майчинство, включва работа с различни материали:

  • валя се вълна;
  • от половин сезването на картон;
  • шивашки от плат и т.н.

В интернет, в публичното пространство има много уроци, включително и видео, модели и примери за работа.

7. Бродерия

Бродерия в дома си в дикрете

Това може да бъде просто като бродерия на кърпи, така и бродерия върху дрехите. Бродирани ръчно разноцветни конци дрехи са доста скъпи в силата на своята уникалност, изключителност и неповторимост.

8. Създаване на гоблени

Създаване на гоблени

Този метод е, как да спечелим на майка ми в декрете, предполага доста изморителна и дълга процедура. Тъй като в създаването на един предмет от този тип ще отнеме много време. Трябва търпение и постоянство.

9. Мозайка, батик, ноември

Мозайка, батик, ноември

Три различни посоки, отразяващи работата с различни материали и напълно различен резултат. Но си позволявам да ги комбинирате в една алинея. Подробни уроци вие също можете да намерите в интернет – с описание, видео и т.н.

10. Ръчно рисувана керамика

Производство на ръчно изработени керамични съдове за дома в дикрете

Работа с керамика – не е толкова просто занимание. Но много интересно, което позволява напълно да се отпуснете, да се отпуснете и дори наполниться енергия. Освен това, резултатът надхвърля всички очаквания.

11. Тъкане от мъниста

Тъкане от мъниста

Още една насока, като се правят на майка ми в отпуск по майчинство– тъкане от мъниста. От този материал може да създаде действително всички предмети, декорации и т.н., Важното е, малко постоянство. Но ширити, изисква съзерцание и кропотливости при работа с дребните мъниста, ще позволи да се прибират морален товар на майчинството и да се отървете от постоянните опити за кроху.

12. Производство на бижута

Производство на бижута

Бижута ръчна изработка – дори и ако това не "ювелирка", а бижута – голямо търсене. Включително и сред булките. Особено, ако се произвежда пълни комплекти.

13. Производство на чанти, клатчей, портфейли и различни кожени аксесоари

Производство на чанти, клатчей, портфейли и различни кожени аксесоари

Чудесен начин как да правят заседание в отпуск по майчинство – за овладяване на работата с кожата. Ако научите, ще можете добре да печелите. Ръчна изработка стоки от естествена кожа струват сравнително скъпо и може да стане "златен" жилищна за вас.

14. Производство на сапун или свещи

Производство на сапун или свещи

Много интересна тенденция, тъй като могат да се печелят в отпуск по майчинство. Но то може да се предположи използването на дегустатори и ароматизатори. Че не винаги е приемливо в апартамент и с малко дете. Така че първо помислете внимателно, преди да се ангажира с производството на сапун или свещи.

15. Scrapbooking

Scrapbooking в декрете

О, метален скрап – на върха на популярността! Само вижте какви са истинските произведения на изкуството може да се направи от семейни албуми, книги или просто бележник. За да започнете тренировка на албуми за себе си. А след това вече принадлежат на техните услуги на други хора. Ето тук, вие не само ще разберете как да печелите пари докато седи в декрете, но и ще бъде в състояние изцяло да проявите своя творчески потенциал.

16. Рисувани декоративни изделия

Рисувани декоративни изделия

Метод подходящ за тези, които могат да притежават четка. Същността му се състои в това, да се заемат заготовки чаши, чинии, стомни книги, кутии и други продукти и ги рисуват ръчно. Още един добър вариант за продажба на своите умения.

Моля, обърнете внимание! Продажба ръка-мейд на стоки може да се извършва по няколко начина. Чрез лична страница в социалните мрежи, чрез тематична собственоръчно направен от група в социалните мрежи чрез сайтове за реклами и чрез тематични сайтове, посветени на ръка-мейду. По-добре да се възползва от всички възможности, за да клиентска база е по-голяма.

(17 – 21). Кулинарни умения

Следващата област, като се правят на майка ми в отпуск по майчинство включва използването на кулинарни умения. Ако обичате да готвите, но и как да го направя, така че защо да не се правят на хранене?

17. Торти по поръчка

Начин на приготвяне на торти по поръчка

Често срещано посока! Приготвят необичайни, красиви, украсено с фигура от мастика торти – това е истинско удоволствие. Това занимание носи добра печалба!

18. Необичайна сладкиши

Необичайна сладкиши по поръчка

Друг добър метод, как да се печелят заседание в отпуск по майчинство– това е начин на приготвяне необичайна за печене. Има много оригинални рецепти на торти, кексчета, сладкиши. Вижте, каква посока ви харесва повече от другите, и направете своята особеност.

19. Авторско бонбони и сладкиши

Авторско бонбони и сладкиши

Това могат да бъдат бонбони, бисквити или други авторско сладкиши. Например, бонбони или енергийни барове.

20. Начин на приготвяне вечери

Начин на приготвяне вечери по поръчка

Когато подготвял статия и обсъждахме с познати момичета и жени, пребиваващи в отпуск по майчинство възможен кулинарен приходи, плуваше този вариант. Но след това, в процеса на обсъждане, много майка са съгласни, че, за съжаление, тази тенденция не е съвсем подходящ за жените с малки деца. Тъй като то изисква постоянно, ежедневно приготвяне и доставка на храна в офиса. Въпреки това редовно, е строго границите да се справят с това не се получава – детето се нуждае от внимание в различен период от денонощието. Плюс туризъм на лекар за преглед, ваксина и т.н. Така че да се придържаме стриктно графика не работи.

Не помниш ли? По-горе ние говорихме за това, че на майки трябва да изберете една работа, която предполага свободен график. С приготвянето на обяда за свободно графика не може да бъде изключено.

Освен това, обяд в офиса – това не са две чинии, салати и тестени изделия. Това е пълното меню на няколко души. А след това и на няколко десетки души. Аз по този начин, тъй като могат да се печелят  в отпуск по майчинство все пак е описал, защото той плуваше в процеса на писане на статията, а толкова окончателно решение – той има право на живот при специфични условия или не – като ви.

21. Майсторски класове по готвене на сладкиши и друга храна

Майсторски класове по готвене на сладкиши и друга храна

Ако наистина готвят красиви и оригинални сладкиши по уникални рецепти, защо не се дава майсторски класове? Има няколко опции за създаване на такива учебни материали:

  • онлайн;
  • да се създаде текстов рецепта със снимки и да го поставите за продажба в магазините на сайтове за текстове – например в Адвего или в Текст.ру;
  • да правите видео ревюта и да ги публикувате в интернет.

Най-добрият начин да се печелят от мастер-класове – това води кулинарно тематичен блог. Тоест, не да продават своите рецепти, а да им описание, снимки и видео-уроци на личен уеб сайт. За това говорих по-горе – ела в моя обучение, като се създаде сайт и ще научите всички подробности.

(22 – 26). Услуги в дома си

Добри начини как да печелите пари докато седи в отпуск по майчинство – предоставяне на определени услуги на дома. Разбира се, този вариант е възможен, ако детето ви спокоен и няколко часа на тихо спи, без да се изисква от вашето внимание. Или вас за няколко часа могат да хеджират баба или съпруг (например вечер след своята работа). Услуги в дома – най-различни, всичко зависи от вашите умения. Списък на основните възможности на този вид доходи.

Моля, обърнете внимание! Някои от горепосочените начини, достъпни за вас, дори и ако не разполагате в момента на профила на образование. Достатъчно, за да премине две-три месечни курсове.

22. Маникюр, педикюр и други услуги, свързани с нокти

Маникюр, педикюр и други услуги, свързани с нокти

Вашите клиенти ще станат майка и от близките къщи и жени от съседните входове. Достатъчно разпространява своите визитни картички и да се мотае реклами.

23. Услуги грим

Услуги визажа на дома

По принцип, същото, което и в работата с нокти. И клиентелата е една и съща. Мисля, че могат да притежават грим, а след разглеждане на някои видео, почитав тематични статии, ще разберете на съвременните тенденции в стила и може да се превърне в страхотен гримьор.

24. Масаж Услуги

Масаж Услуги в дома си

По този начин, като се правят на майка ми в отпуск по майчинство се вписва само тези, които наистина знаят как да правят масаж. Тук видео-уроци не може да се мине. Все пак, масаж трябва да се прави от професионалисти, иначе от него ще има повече вреда, отколкото полза.

25. Гледане на деца

Гледане на деца

А защо не? Вие ще се грижи не само за бебето, но и за другите деца. Плащането пълноценен гледане на деца не всеки може да си позволи. Когато детето ви расте, организирам дома своеобразен детски клуб за деца от две години. Няколко часа на седмица, ще играе с тях забавни игри. И вашето дете е интересно, и ви приходи ще.

26. Услуги организатор дейности

Услуги организатор дейности

Следващия вариант, как да се печелят заседание в  отпуск по майчинство – да стане организатор на събития. Например, сватба, годишнина или друг празник. Много въпроси лесно ще се справи, просто притежаването на лаптоп и телефон. Въпреки това в някои случаи все пак ще трябва да пътуват на срещи. Така че в такава ситуация може би следващото развитие на събитията – или ще вземе детето със себе си, но трябва да бъде уверена, че той няма да ви попречи да прекарате среща, или търсите с кого да го оставите.

(27-30). Търговия

Добър вариант, как да се печелят пари заседание в  отпуск по майчинство  – търговия. Още повече, че има много начини – както онлайн, така и офлайн търговия. Да разгледаме няколко възможности. А вие сте толкова изберете това, което ви повече се харесало.

27. Търговия на едро купува неща

Търговия на едро купува неща

Това може да бъде, като детско облекло, така и жените, козметични продукти и много други. Същността на метода е в това, че вие организовываете едро за закупуване на неща от чужди сайтове, както сами се за такива покупки бонуси и отстъпки. Ще трябва да се създаде тематична група в социална мрежа или мессенджере – непрекъснато следите на отстъпки и атрактивни оферти в сайтове, хвърляне на информация в група, да събира поръчки и да направи покупка. Желателно е, всички да се изхвърлят пари на картата, преди да направите поръчката, за да се избегне ситуация, когато човек се откаже от стоката, след като сте го платили, и той вече е доставена.

28. Търговия на козметика

Търговия на козметика

Става въпрос за каталог козметиката. Не ще да се обадя на фирми, които предлагат такива продукти – техните и така всички знаят. По-добре да се справят с наистина сериозни, известни производители и марки, за да не случайно да стане участничка в още една пирамида.

29. Продажба на стоки чрез сайтове за обяви

Следващия вариант, като се правят на майка ми в  отпуск по майчинство  – продажба на стари боклуци. Ако се рови в гардероба, на антресолях, винаги може да се намери маса не е правилният ви "измет", но може да донесе доходи. Между другото, също може да се препродава на неща, от които израства вашето дете – ако дрехи, обувки в добро състояние, защо се съхраняват? Разбира се, ако не ще после да станем още едно дете и искате да запазите дрехи за него. Освен това, изобразявам услуги продажба на стари вещи на свои познати, роднини, съседи. Правете малка такса за плащане на услуги и търговия!


30. Консултант по интернет-магазин

оператор кол център на дома

Ако бебето ви позволява свободно да говори по телефона, защо не оказват услуги на консултанта в онлайн магазина. Разбира се, трябва да се избират за работа магазини, които не са прекалено натоварени на търговията. Защото в по-големи магазини, поток от обаждания, твърде голям и постоянно да отговори на тях, те не получават.

(31 – 46). Работа с текстове

Още един добър вариант, тъй като могат да се печелят в  отпуск по майчинство  – е да се работи с текстове. Тоест, да пишат статии, реклами, рекламни лозунги и така нататък. Работа с текстове подредена така, че вие можете сами да планирате графика си, изберете по-удобно за вас посока. Има няколко варианта за работа с текстове на:

  • търси поръчки на свободна практика-борси или на текстови борси;
  • продава вече написани от вас статии в магазините на текстови борси;
  • работи с клиенти директно (ако вече имате установени контакти);
  • да си намеря отдалечени копирайтър в студиото на текстове, SEO-студио, издателство и т.н.

Помислете за няколко отделни варианта как да печелите на майка ми в декрете, които работят директно с текстове.

31. Писане на текстове за уеб сайтове: уеб райтинг

Писане на текстове за уеб сайтове: уеб райтинг

Добър вариант е да печелите за майките в отпуск по майчинство Става въпрос за такива варианти, като:

  • пренаписването – това е, резюме на вече написани от някой статии с думи;
  • писане – писане на авторски статии по темата, в която е специалист или предварително са проучили множество източници;
  • SEO-копирайтинг – писането на статии по определени ключови въпроси.

32. Класически текстове

Класически текстове на дома

Най-луксозния вариант на работа с текстове. Предполага писане на уникални продаващи текстове, описания за магазини, целеви страници и други подобни сайтове. Оценява тази работа е много по-скъпо, отколкото други възможности за писане на текстове. Обаче и изискванията към него по-горе!

33. Уеб журналистика

Уеб журналистика

Още един добър вариант, тъй като печелят заседание в отпуск по майчинство – това е писане на текстове за интернет-издания. Например, за сайтове на женската ориентация. Такъв вариант за работа с текстове също са доста популярни. Освен това, доста приятен.

34. Съдържанието на управление

Съдържанието на управление

Същността на тази тенденция предполага работа с административния панел на сайта и публикуването написани от някого статии, оформяне им, добавяне на илюстрации и т.н. Разбира се, необходимо е проучване на таблото, за да не са имали проблеми с работата в нея, но няма нищо сложно в това – всички административни панели се правят прости и удобни, интуитивно разбираеми дори и за начинаещи администратори на съдържанието на мениджърите.


35. Naming

Naming

Тук не е чак толкова голяма изтегляне. Но да получи за една задача може да е много повече, отколкото за няколко текста. Същността на именуване – извиквайки със звучното и обемен заглавия за търговски обекти:

  • магазини (включително и конвенционалните, а не само в интернет);
  • сайтове;
  • студия и т.н..

36. Стихове на поръчка

Стихове на поръчка

Този метод е, как могат да се печелят в отпуск по майчинство включва писане на текстове по поръчка. Същността се крие в подготовката на поетичен творения за:

  • поздрави;
  • рекламни кампании;
  • за презентации и фирмени събирания;
  • и т.н.

37. Изпращане на съобщения, писане на коментари

Доходи от платени коментари

Може би, най-платен вариант за работа с текстове, но идеално за тези, които тепърва започват да търсят начини как да печелите пари докато седи в декрете. Просто трябва да се коментират на стоки, услуги, да оставят своите коментари, като по този начин създава положителен имидж на компанията.

38. Работата в зала

Работата в зала

Ако имате образование елит, знаеш добре езика, да си намеря работа в издателство като коректор или редакция. Работа ще получавате на имейл, докато се направи корекция или редактиране.

39. Отдалечен преводач

Отдалечен преводач

Също много често срещан вариант за дистанционна работа. Студио преводи пращат текстове, а трябва да направите превод. Естествено, трябва добре да знаете поне един чужд език. Превод може да бъде, като, например, от английски на руски и от руски на английски.

40. Специфичен преводач

Но освен превода на обикновени текстове, статии или документация, има и така наречените специфични преводачи. Тяхната работа се състои в това, да извърши превод:

  • книги;
  • песни;
  • текстове.

41. Разшифроването на записите

Разшифроването на записите

Ако не притежавате талант за писане на статии, срещате затруднения с въображение, креативност, избирайте работа преписвачи записи – трябва да слушате видео и аудио записи и да прехвърляте дума по дума в текстов документ.

Моля, обърнете внимание! В някои случаи може да се изисква не е голяма корекция думи, за да им даде по-литературно звучене и смисъл фрази. Това винаги се договаря отделно.

Приходите не най-висок, но също е доста реален.

42. Писател

Писател на дома

Този метод е, как да спечелим на майка ми в отпуск по майчинство не донесе веднага на пари. Но в перспектива може да се превърне не само достатъчно обезпечени с жена, а и известна. Защо не опитате да използвате свободното си време за написването на книгата:

  • приказките;
  • фентези;
  • женски роман и др.

В крайна сметка, всичко зависи от вас и от вашата фантазия.

43. Автор нон-фикшен

Автор нон-фикшен

Ако преди бременността, много пътували, защо си личен опит, не се инвестира в написването на книгата "1000 и 1 съвет за начинаещ пътник"? Или имате опит в друга сфера и вие знаете 150 начини за приготвяне на месо?

44. Сценаристика

Писане на скриптове

Следващият път, как могат да се печелят в отпуск по майчинство включва писане на сценарии:

  • на телевизионни предавания и шоу;
  • реклами;
  • компютърни игри;
  • сериали;
  • и така нататък.

Защо веднага не се съсредоточите върху най-високата каста в работата с текстове и впоследствие няма да стане символ на свобода. Може би точно такъв опит първоначалната работа със скриптове ще ви позволи да получите необходимите умения и знания, за да напишете скрипт, който да се интересувам от холивудски режисьори.

45. Студентски свободна практика

Студентски свободна практика

Същността на приходи се състои в това, да помага на студентите. Това означава, че за определена награди пишат:

  • курсова работа;
  • резюмета;
  • контролни работи;
  • дипломни работи и т.н.

Моля, обърнете внимание! Намери поръчката може на всички тези сайтове на свободна практика-услуги. Няма нужда да ходят и да се закачват реклами, за да залага около Университетите.

Най-добрият вариант за сътрудничество – чрез студио или бюро ученици. Тези студия се приемат поръчки, а след това ги раздават на работниците и служителите. Ясно е, че те държат на определен процент с плащане, но не е нужно да търсите на клиента!

Този вариант е спечелил отговарят на тези майки, които са:

  • преподавател в Университет;
  • учител;
  • бакалавър;
  • или просто отличен ученик.

Тоест, за тези, които имат добри основни познания в определени научни дисциплини. Например, ако сте практикуващ адвокат, но сега е в отпуск за гледане на дете, защо не се предоставят услуги за писане на курсови работи по право на студентите от юридическия факултет?

46. Услуги преподавател

Услуги преподавател

Добър вариант, тъй като могат да се печелят в отпуск по майчинство – услуги преподавател. Но само в случай, когато има на кого да замени вас, ако внезапно детето ще се събуди или ще изисква вашето внимание. Приема на ученици, студенти могат да бъдат както в дома, така и предоставяне на услуги чрез интернет. Например, по Skype.

Този вариант е подходящ за следните категории на младите майки:

  • учителите;
  • преподавателите в Университета;
  • притежава фундаментални знания по определен предмет.

Моля, обърнете внимание! Освен това, може да се превърне в репетитор на ученици от началните класове. Да се справят с проблеми и задачи от учебниците 1-3 клас не е проблем. Има желание да работи.

(47-49). Консултантски и аутсорсинг

Още няколко варианта как да печелите пари докато седи в отпуск по майчинство – това е предоставяне на услуги, консултантски и аутсорсинг услуги. Такива задачи може да се намери по борсите на свободна практика услуги или в сайтове, където работи компанията, малки частни предприятия се търсят специалисти за отдалечена работа. Изредя някои основни видове подобен вид доходи.

47. Счетоводство

Счетоводни Услуги

Работата счетоводител – става все по-популярна. Далеч не всички могат да си вземете на работа счетоводител на пълен работен ден. А ето и задочна дистанционна работа – това е реалната възможност да наемете счетоводител, който води делата на малко частно предприятие. Дори и оказване на услуги на един предприемач може да се направят добри пари. Като се има предвид, че голяма част от задръстванията, за да не бъде възможно да се вземе на обслужване на няколко предприятия.

48. Правни услуги

Правни услуги

Всичко по-горе се отнася не само до счетоводители,но и на юристи. Тоест, до специалистите, които ще водят юридическа документация на предприятието.

49. Кадровик

Услуги кадровика

И отново всичко, споменато по-горе, но сега вече по работа с персонала на предприятието.

Моля, обърнете внимание! Като цяло, списък на специалисти, които имат отдалечени услуги, е доста широк. Аз няма да ги изброявам всички. Просто помислете, дали вашата професия за предоставяне на аутсорсинг услуги.

50. Консултантски услуги

Консултантски услуги

Още няколко варианта как да печелите докато седи в отпуск по майчинство предполагат предоставяне на консултантски услуги. Това се отнася за следните категории професии:

  • психолози;
  • лекарите;
  • адвокати;
  • финансисти и икономисти;
  • вече споменахме счетоводители и т.н.

Съществуват специализирани услуги, които се заплащат услугите на консултанти. Важното е, правилно да представи себе си и да докаже, че вие наистина първокласен специалист.

Моля, обърнете внимание! Някои млади майки стават консултанти ... на други майки! Например, в областта на кърменето или в други въпроси, свързани с отглеждането на деца. Просто трябва да предизвикват доверие сред публиката и да споделят своя опит. Въпреки че, разбира се, задължително прочетете тематична литература за разширяване на познанията.

(51 – 55). Сферата на IT

По-горе аз вече малко се развълнува въпроси IT-сферата, когато разказваше за изграждане на уеб сайтове, водене на собствен блог или писане на текстове и статии за други сайтове. Сега ще ви разкажа за това как можете да спечелите в декрете, ако се използват сферата на IT. Например, добър вариант за дистанционна работа в IT:

  • програмиране;
  • дизайн;
  • разработка на приложения, игри;
  • тестване на програми, сайтове и т.н.

Днес в него все повече се появява на прекрасната половина на човечеството. Те успешно се конкурират с тези на мъжете. Въпреки че, разбира се, без съответните знания и предварително обучение да работят, няма да работи. Но защо първите два-три месеца постановление не се използват за обучение в курсове? Още повече, че те има и онлайн, което е, не трябва да напусне, дори и къщата, и се учи – в удобно време за губене.

51. Интернет маркетинг

Интернет маркетинг

Маркетинг в интернет – истинският начин да печелят дори и в декрете. Разбира се, ако вие сте правили това преди да си тръгне в наредба, тогава няма проблем с това да печелите от разстояние, не ще. Просто трябва да се възстанови и да се създаде удобен график.

52. Специалисти в областта на рекламата

Специалисти в областта на рекламата

Тук може да се дължи на специалисти в области като:

  • контекстна реклама;
  • тийзър реклама;
  • други видове реклама.

53. Популяризиране на сайтове

SEO Популяризиране на сайтове

Добър вариант, тъй като могат да се печелят в отпуск по майчинство – това е SEO-популяризиране на сайтовеТоест, тяхното популяризиране и елиминирането на първите позиции в търсачките. Ако умения има, проблеми няма да възникнат. Ако такива няма, отидете на обучение. Още повече, че много материал има свободен достъп.

54. Специалисти SMO и SMM

Специалисти SMO и SMM

Оптимизиране на сайтове за социални медии, както и популяризиране и водене на групи в социалните мрежи.

55. Специалисти по арбитраж трафик

Специалисти по арбитраж трафик

Същността на този метод – закупуване на трафик от едно място и се продава в друг. Ясно е, че трябва да бъде в състояние да го купи по-евтино, а да продават по-скъпи. Съвсем наистина да научат това направление, за да печелите добри пари.

(56 – 65). Дизайн, снимка, илюстрация

Следващата област, като могат да се печелят в отпуск по майчинство – това е дизайн, снимка, илюстрацияи други подобни дестинации. Всички изброени методи – творчески, така че може изцяло да покаже себе си, да реализират своя потенциал и да направят добри пари.

Ясно е, че за такава работа, трябва знание на определени програми:

  • Photoshop;
  • Illustrator;
  • InDesign и други.

Ясно е, че не всички са добре информирани. Но поне основите на работа в една програма ще ви е необходима. Между другото, умение да рисува изобщо не е задължително. Някои видове подобна заетост изискват само на добър вкус и постоянство.

56. Илюстратор

Услуги илюстратор

В този случай умение да рисува все пак може да се наложи. Ако става дума за рисувах илюстрации за книги, списания, оцветители и т.н. Ако става въпрос за рисувах векторни илюстрации в програмата Illustrator, а след това майсторски притежаването на моливи и четки ви едва ли ще се наложи.

Между другото, тези цифри могат да се създават, като строго по поръчка, по изисквания на конкретния клиент, така и да ги рисува "от главата", а след това да продават на фотобанки или запаси. Сред тях са сайтове:

  • Shutterstock;
  • iStockPhoto;
  • Dreamstime;
  • Fotolia и други.

57. Графичен дизайнер

Графичен дизайнер

В този случай се подразбира създаването на лого, опаковки, обработка на снимки и други, подобна на тази работа.

58. Дизайнерски печат

Дизайнерски печат

Тоест, същото, което и графичен дизайнер, но и тук се наложи да пия характеристики на обучение оформления за отпечатване в печатница. Ще трябва да създадете дизайн:

  • листовки;
  • брошури;
  • календари;
  • списания и т.н.

59. Оформление

По този начин, като се правят на майка ми в декрете предполага оформление:

  • списания;
  • вестниците;
  • книги;
  • брошури и т.н.

Тук за творчеството става особено не върви, тъй като само по себе си посока на по-технически.

60. Уеб дизайнер

Услугите на Уеб дизайнер

В този случай става въпрос за създаването на дизайн на уеб сайтове. Трябва не само да излезе с красива декорация на сайта, но и да го направи така, че сайтът е удобен за потребителя и той веднага разбира, защо е необходима една или друга бутон.

61. Моден Дизайн

Моден Дизайн

Също така много често посоката. Трябва да се измислят нови дизайни на дрехи. Наскоро един популярен сайт за търсене на работа е публикувана статия, като жена на предпенсионна възраст себе си, за дома си научих няколко програми и сега рисува дизайн на дрехи, продажба зад граница за валута. Получава много и много добри пари, дори и за хора на средна възраст, които имат познания в областта на iT, да не говорим за пенсионерах.

62. Оформление сайтове

Оформление сайтове

Тоест, "разтягане" дизайн на сайта на неговото ядро. Още едно перспективно направление за отдалечена работа.

63. 3D дизайнер

Услуги 3D дизайнер

Ще бъде Необходимо да създавате триизмерни чертежи, картини, предмети. Заплаща се достатъчно добре, но и изискванията са високи.

64. Други дизайн услуги

Ето още няколко начини, как можете да спечелите в отпуск по майчинство оказване на услуги дизайнер — това е:

  • дизайн пейзажи;
  • интериорен дизайн;
  • дизайн на екстериор и т.н.

65. Услуги фотограф

Услуги фотограф

Ако сте приятели с камера, да обичаш и как да правя добри снимки, може да е достатъчно да стреля само на бебе?

  • На първо място, може да предоставя услуги фотограф на другите майки – повярвайте ми, те са точно толкова, колкото и се иска да има много добри и качествени снимки на своето дете.
  • На второ място, може да свали различни снимки (природа, предмети, натюрморти и т.н.) и да ги подготви за продажба на фотостоках. Те са изброени по-горе.
  • На трето място, ако в някакъв почивен ден мъжът се радвам за вас подмяна на цял ден и да бъда с детето си, може да стане дори сватба фотограф.

Как да спечелим на майка ми в отпуск по майчинство за да се избегне измама

Правилната проставка връзки

Аз ви казах как да печелят на майка ми в декрете, но отделно от това искам да се съсредоточи върху това как да се избегне измама. Защото измамите, за съжаление, активно процъфтява в интернет. Се намира, като не е много честно работни места, така и не се чисти на ръка работодателите, макар и да предлагат реални работни места. Ето малко особен рейтинг измамите, които могат да се срещнат по пътя на младите майки към надница. Един от най-често срещаните варианти на измама е изискване изпрати "предплащане" за осигуряване на работа. Предполага, че това е гаранция, че ще работят сериозно и не спрете работа. Често с измама се срещат хендмейдеры. Те предлагат да си купите комплект за diy, като обеща, че непременно выкупят си занятие по-висока цена. Естествено, никой нищо купуват не става.

Силно не препоръчвам да се забъркваш с този вид "работа", като:

  • Forex;
  • казино и залагания на спорт, особено, ако ви говорят за съществуването на супер-тайните техники на задължителен финал;
  • реклама;
  • лотария и така нататък.

Да се разбере, че вас искат да мамят, може и комуникация с потенциални работодатели. Ако имате нещо обърква, по-добре се откажете от работа веднага. Повярвайте ми, намери достоен вариант е съвсем реална.

Сега вече знаете как се правят в  отпуск по майчинство  и да получите пари от вашите нужди

Аз представих в съда 65 методи за как да спечелим на майка ми в декрете – сред тях точно ще намерите този, който ви подхожда по-други. Всички методи и начини – реални и доказани. Тъй като не преследва целта да напиша, колкото се може повече начини, а иска да ви покаже само тези методи, донесе реални доходи, които ви позволяват да научат нещо ново!

Няма коментари:

POST /IndexNow HTTP/1.1 Content-Type: application/json; charset=utf-8 Host: { "host": "www.example.org", "key": "POST /IndexNow HTTP/1.1 Content-Type: application/json; charset=utf-8 Host: { "host": "https://nugno.blogspot.com", "key": "3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857", "keyLocation": "https://nugno.blogspot.com/3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857.txt", "urlList": [ "https://www.example.org/url1", "https://nugno.blogspot.comfolder/url2", "https://www.example.org/url3" ]", "keyLocation": "https://nugno.blogspot.com3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857.txt", "urlList": [ "https://nugno.blogspot.comurl1",