Софтуер - kaldata.com

сряда, 3 май 2023 г.

Как да печелите пари за ученици без инвестиции 19 начини за печалба

 Да има личен доход и не зависи от родителите си – за това мечтаят много ученици. Благо, днес има такава възможност и за това изобщо не е задължително дори да напускат дома си, като държи нещата вечери на компютъра. Всички цитирани видове дейности не се изискват никакви над умения, както и да получат необходимите знания, не е толкова сложно. Като работа за няколко часа на ден, ученик е в състояние да осигури собствените си нужди. При трудолюбии и достатъчно време – дори да спечелим в модерен смартфон или по-големи покупки. Ако не сте, моят млад приятел, все още не са напуснали училище пейката, но желаете да посрещне към финансова свобода, мислене, как да правят пари ученик без прикачени файлове – този материал е написан от мен и е точно за вас!

Как да печелите пари ученик без прикачени файлове

Като за начало ви препоръчвам да гледате видео на надница за ученици. Това выжимка материал с главни изводи:

Как да спечелим пари ученик: 19 начини за печалба

1. Създаване на уеб сайтове по поръчка

Как да спечелим пари ученик създаване на уеб сайтове по поръчка

Ще започна с толкова интересно, бъдещите дестинации, като създаване на уеб сайтове по поръчка. Да, предварително ученик трябва да се научи да прави сайтове на себе си, а после вече да предоставя висококачествени услуги.

Всъщност научи сложен код и принципите за програмиране изобщо не е задължително. Може да работи с платформата на WordPress и на нейна основа за изграждане на сайтове с различна тематика и насоченост:

  • визитни картички;
  • блогове;
  • и дори корпоративни.


Моля, обърнете внимание! По време на обучението е създадена постоянна онлайн комуникация с техническия екип. На всеки въпрос ще бъде даден бърз отговор. Ако не успеете да направите сайта си сами, аз и моят екип ще направим за вас. Макар че, повтарям, нищо сложно в процеса на създаване на не – само трябва да се повтаря моите действия!

С участието си в моя обучение, всеки получава необходимата база, която вече е достатъчно, за да започнете да създавате уеб сайтове по поръчка.

2. Водене на личен блог

Как да спечелим пари ученик водене на личен блог


Добър начин, където и да правят в интернет ученик – това е създаване на собствен блог и поддържането му. Най – добрият вариант- да се направи блог на базата на отделен сайт, след това се появява възможност за монетизиране, т.е. за генериране на доходи.

За това, как да се направи блог на базата на платформа WordPress, аз също разказвам в рамките на 4-те дневни напълно безплатно обучение, как да се направи вашия сайт.

И да ви кажа как се пишат статии за блог, като ги публикува и в първите дни да привлече на своя сайт повече от 100 посетители.

Водене на блог – това е много интересно. Да пиша за себе си, за своите хобита, да се публикуват полезни материали, интересно съдържание – не е толкова просто. Но ако ясно да се определят тематика на блога си, да се ориентирате към своята целева аудитория, проблеми с трафик няма.

А след известно време може да започнете да печелите от блога си – има няколко опции, като например получаване на приходи от блока:

  • връзка контекстна реклама;
  • публикуване на статии за поръчка;
  • банер реклама и т.н.

Като цяло, възможностите са достатъчно на брой. Най – важното- чувство за цел и искрено желание да работят и да получават доходи.

3. Vktarget

Придобиване чрез VKtarget

Продължавам своя разказ, как да спечелим пари ученик без привързаност и ще премина към описанието на различни услуги. Те помагат за получаване на пари, въпреки че не са като тези доходными, като първите два метода.

Така че, услуга Vktarget – отлична възможност да печелите джобни пари. Разбира се, тук възнаграждения не са толкова високи, но стабилни печалби и не изисква никакви умения.

Услугата включва изпълнение на определени задачи в различни социални мрежи:

  • VK;
  • Съученици;
  • Facebook;
  • Twitter;
  • YouTube;
  • Instagram;
  • Google+ и други.

Задачата толкова много прости, а на всяка задача, ще си отиде за няколко секунди. Ако приловчиться – не повече от 10.

Моля, обърнете внимание! Естествено, трябва да създадете профил в социалните мрежи. Не е задължително във всички, но колкото повече мрежи ще охватите, толкова по – добре- след това се отварят по-големи възможности за печалба. Профил прави на "реалистично", т.е. да страница е подобна на страницата на реален човек.

На разположение са следните задачи:

  • да се присъедини към групата или общността;
  • коментар на запис;
  • направи осланям и др.

Даде работа в услуга не е нужно много време – около 5-15 минути на ден. Това ще бъде достатъчно, за да за месец изкарва около 1000 рубли (около 500 долара). Ще се съгласите, е добра добавка към джоба парите ученик. Въпреки че има и такива уникумы, които печелят три пъти повече.

Моля, обърнете внимание! За обслужване Vktarget разработено отделно приложение за смартфон. Така че може да работи дори и в обществения транспорт, а у дома – правят домашните.

4. Приходите на смартфон

Как да спечелим пари ученик придобиване на смартфон

Генериране на приходи с използването на смартфон – обща посока. Така че, казвайки, където се печелят пари ученик, не може да мине покрай него. Добър вариант е да инсталирате приложения. За това е необходимо:

  • първо да инсталирате специална програма AdvertApp (в нея се посочва за наличие на каквито и приложения да се заплаща възнаграждение);
  • след това инсталирате посочените приложения за смартфон;
  • отвори приложението и след това да получат отида възнаграждение.

Ако приложението след откриването на вас не се интересува, спокойно можете да изтривате му. Инсталиране и отваряне на приложението отнема до 2-3 минути, след което се начислява на приходите – до 35 лв. (до 15-18 гривна). Не е толкова лошо, нали?

Моля, обърнете внимание! Замислено четете условията и реда за изтегляне. Някои приложения трябва да се отвори само в определен ден, но общият доход ще бъде по-висока, отколкото в нормални условия.

Само тук се пренасят по доходи е по-добре, когато са свързани в Wi-Fi, за да не плащат твърде много за ползването на мобилен интернет.

5. Участие в анкети

Как да спечелим пари ученик придобиване на участие в анкети

Следващото място, където да правят в интернет ученик – това анкети. Има специални сайтове, които са представени на формуляра за кандидатстване. Попълването им, ще получите награда.

Но тук са някои малки тайни – не е изгодно да работят само с един сайт-опросником. За да получите солидна награда, регистрирайте се на няколко. В идеалния случай – на три.

При регистрацията трябва да въведете своите лични данни, адрес на електронна поща и номер на електронен портфейл, за теглене на пари. Обикновено, въпросник и дават възможност да се работи с различни портфейли:

  • Yandex.Пари;
  • Вебмани;
  • Киви и др

Средната цена на попълване на една анкета – в рамките на 30 рубли (15-18 долара), но и има такива, които водят до 200 рубли (100 долара). Но ние трябва да разберем следната тенденция: колкото повече приходи, толкова е по-проучване и толкова повече време ще трябва на него да се харчат.

Сред услугите на такъв план да разпределят както следва:

  • Rublklub – вече след регистрация и попълване на профил на сметката се начислява на 150 руски рубли (75 долара);
  • Platnijopros – в рамките на един месец се дава достъп до десет-петнадесет проучвания на средна цена от 40 рубли (около 20 долара);
  • Internetopros – обещават постоянен достъп до голям брой проучвания.

6. Услуги Advego

Доходи с Advego

Следващото място, където да правят в интернет ученик – това е широко известен познавач на потребителите на услуги Advego, предполага извършване на прости задачи:

  • публикува постове;
  • пишете коментари;
  • заложи на марката под мнения, снимки и т.н.

Въпреки, че основната посока на работа Advego – това е работа с текстове, но тук е достатъчно и лесни възможности за печалба. Тук винаги е на разположение голям брой задачи на ден (при наличие на време и желание) лесно да спечелите до 100 рубли (около 50 долара).

А ето и работа с текстове – текстове или пренаписването – за ученик може да се окаже сложно занимание. Въпреки че, ако вие сте добре пишете писания, разполагате с добър слогом, тогава, защо да не опитате?

(Вижте видео на само на 15 минути и ще се научите как да печелите в текста)

7. Приходите форуми

Как да спечелим пари ученик форумок като начин за придобиване на

Добър вариант, където се печелят пари ученик – това е форуми. Има една специализирана борса "Форумок", която ви позволява да получите реален и постоянен доход без първоначални инвестиции на собствени финанси. На нея са публикувани задачи:

  • направи публикуване на форуми;
  • сложи марка харесва;
  • пиша пост и т.н.

Само за изпълнение на три задачи, за да получите наистина до 100 рубли (около 50 долара).

Работи с услугата е много просто:

  • да регистрират акаунти в различни форуми и се оставя на тях поне по един пост;
  • за да се регистрирате на борсата "Форумок";
  • влезте във вашия кабинет;
  • в секцията Профил щракнете върху бутона Добави, след това преминете към раздел Форуми и добавяне на всички тези сайтове, които са регистрирани;
  • в раздела за Търсене на поръчки се избере работа, която ви подхожда;
  • връзка с спазен задача изпраща на клиента.

8. Приходи за сърфиране

Приходи за сърфиране на уеб сайтове

Още един метод, как да се печелят пари ученик, без привързаност – това е най-лесният и удобен услугата Seo-Бързо. Той също така предполага изпълнение на по-леки задачи. Например, в рамките на тези задачи се крият — преглед на сайтове, кликване върху връзки, четене на реклами въз основа на писма, въвеждане на captcha и т.н.

9. Социални мрежи

Заплати в социалните мрежи

Следващото място, където се печелят пари ученик – това е обичан от всички социални мрежи! Има специализиран услуга, наречена Socpublic.com. Същността на работата върху него – направи същото, което и така прави постоянно, но безплатно:

  • да коментира публикации, снимки и видео;
  • сложи лайки;
  • да пишете коментари;
  • за да видите обявата и др.

Задачи – просто огромно количество. Ден – моментална. Може да подаде в профила си дори и 1-от една стотинка.

Освен това, услугата ви дава възможност да получите приходи от партньорски програми. Тоест, вашите приятели от училище, съученици, които са се регистрирали за вашата връзка ще ви донесе пари. Не, те нищо не плащат, но ще има завишаване на определен % от приходите си.

10. Instagram

Придобиване на Instagram

Instagram е едно от най-популярните социални мрежи. Най-лесният начин е да води една интересна страница, която ще ви помогне да получите няколко десетки хиляди абонати, а след това да получават приходи от реклама.

11. Социална мрежа Vk

Приходите в социален мрежа Vkontakte

Добро място, където да печелите пари, един ученик, е популярна в нашата страна социалната мрежа Vk.

Има много възможности за печалба на любимата тийнейджъри социалната мрежа:

  • създаване на група или паблика, правейки я и привличане на публика – при постигането на високи показатели, може да се получи чудесен приходи от реклама;
  • промоция на продукти или на собствените си услуги (например, за създаване на сайтове – виж първи параграф член);
  • продажба на стоки и някои други.

Най – добрият вариант- създаване на собствен паблика и неговата промоция.

12. Социална мрежа Съученици

Приходите в friendster

Още един начин, как да се печелят пари ученик, без привързаност – това е използването на социалната мрежа Съученици. Същността на работата е същата, както и в случай с Openid. Това е, нищо ново и необикновено.

13. Как да печелите пари ученик без прикачени файлове: придобиване на YouTube

Как да печелите пари ученик без прикачени файлове приходи в Youtube

Още едно страхотно място, където да правят в интернет ученик – това е популярен видео в YouTube. Създаване на собствен канал и чрез публикуването на него видео клипове, може да се получи истински и стабилни приходи. Например, има примери, когато ученици и студенти печелят на канала няколко стотин или дори хиляди долари на месец.

За създаване на ролки изобщо не е задължително да имат професионален фотоапарат. Доста добър смартфон. Но също така е важно правилно да се избере тема и да се създаде наистина интересни реклами, които с удоволствие ще се гледат на потребителите.

Най-търсените теми за видео клипове:

  • развлечения;
  • ревюта на игри;
  • ревюта на филми и т.н.

Моля, обърнете внимание! Ако често пътуват до пътуват с родителите си, вади от своите приключения и правете кратки ревюта. Връстници, ще бъде интересно да видим, как пътува им одногодка. Задължително давайте съвети, как да се държат в чужбина, че да се види и какво да се насладят на ястие, да се покаже красиви места.

За всеки 1000 показвания на YouTube е готов да плати 2 долара. Да се постигне показател на 100 000 показвания при условие на създаването на качествени видео, е съвсем реална. И това е само за една седмица.

14. Как да печелите пари ученик без прикачени файлове: участие в партньорски програми

Приходите на пратнерках


Следващата посока, как да се печелят пари ученик, без привързаност – това е участие в партньорски програми.

Всяка дейност се нуждае от клиентите. Затова магазини, разнообразие от услуги, отразяващи предоставяне на услуги, са готови да предложат определен процент за реализация на своите продукти на хората, които ще привличат клиенти.


Ако нямате желание да се направи уеб сайт, има и други начини за участие в партньорски програми. Например, оставяйте коментари от своя линк по форуми и сайтове в социалните мрежи. Разбира се, не всички връзки ще ви носят доход, но резултатът ще е задължително!

Размерът на възнаграждението варира в рамките от 5 до 80% от стойността на стоката или услугата. Ще се съгласите, е добър размер!

Моля, обърнете внимание! Има специализиран сервиз Admitad.ru, който се изявява един вид агрегатор на партньорски програми. В него се публикуват различни партньорски програми.

Добър вариант – например, поставянето на връзки за продажба на мобилни телефони. Работят перфектно партньорски програми за онлайн игри.

Ако изберете правилните програми и активно да ги насърчава, всеки ден може да печелите до 1500 рубли (около 750 долара).

15. Информационен бизнес

Как да печелите пари ученик без прикачени файлове информационен бизнес

Още една прекрасна и самоутвърждаващ се вариант, как да се печелят пари ученик, без привързаност – това е информационен бизнес. Всеки е добре запознат от това, е от специалисти в определена област, притежава някакви умения. Тийнейджъри – включително!

Помислете за това, какви точно умения може да се похвали. Например, сред такива умения:

  • свирене на музикален инструмент;
  • упражнения на турнике;
  • онлайн игра;
  • създаване на сайтове и т.н.

Добър вариант – да записвате видео уроци или пишете на обучение полза. Като резултат – у вас се получава информационен продукт, на който можете да направите добри пари.

За реализация на своя продукт трябва да се намерят партньори, които ще се продават уменията си в мрежата за определен процент от стойността на курса.

Съвет! Или създай свой сайт, на която ще се продава своите умения и способности!

Разбира се, този вариант е доста сложен за ученик. Тъй като трябва не само да притежават добри умения в някакво начинание, но и да бъде в състояние правилно, е да попълните своите умения в атрактивен за потребителите курс. И най – важното- за създаване на информационен продукт трябва да изразходват много време.

16. Как да печелите пари ученик без прикачени файлове: свободна практика

Как да печелите пари ученик без прикачени файлове придобиване на свободна практика

Където и да печелят пари ученик? На свободна практика! Това е, на отдалечената работа. В подобен формат заетост отива на все повече хора, защото е по – удобно- няма нужда да ходи в офис, а работата може да се извършва в нормални и удобни за дома.

Работата може да бъде най-различна:

  • писане на статии (пренаписване или текстове);
  • обработка на снимки;
  • създаване на уеб сайтове;
  • администриране на форуми и т.н.

Разбира се, за намиране на дистанционна работа, трябва да притежава определени умения и знания. Така че на свободна практика не е подходящ за всички – все пак без квалификация, макар и минимална, не може да направи.

Търси отдалечена работа по своята специализация трябва да бъде на съответните пазари на свободна практика:

  • weblancer.net;
  • fl.ru;
  • advego;
  • и други.

Ниво на доходи на свободна практика зависи от вида на работа, ниво на квалификация и време, което да отделят на работата си.

17. Как да печелите пари ученик без прикачени файлове: услуги Work-Zilla

Приходите на борсата Workzilla

Това е една от най-добрите сайтове за генериране на доходи в интернет. Тя представлява посредник, който помага за намиране на работа. Всеки ден на обслужване, публикуван на повече от хиляда задачи с различна тематика и ниво на сложност.

Дори не притежаващи определени знания и умения, ученик намери работа, която е в състояние да изпълни. На ден може да получат до 200 рубли (около 100 долара). Какви задачи трябва да изпълнява? Ето един пример за работа:

  • изтегляне на снимки;
  • обработва снимки в Photoshop;
  • презапис на аудио-запис в текстов формат;
  • напишете коментари в сайта или в социален.мрежа и т.н.;
  • направи няколко телефонни обаждания, за да направим проучване и т.н.

Как да работят с услугата Work-Zilla? Много просто! Аз съм писал за вас стъпка по стъпка инструкции.

1. Влезте в услугата.

2. Вземете тест.

3. Изберете задача.

4. Изпълнете задачата.

Всичко! Вашата сметка ще бъде кредитирана награда.

18. Гледане на видео клипове

Приходите на MoeVideo

Има специален сайт MoeVideo.club – това е още едно място, където правят в интернет ученик. Същността му се състои в това, че ще получават определено възнаграждение за гледане на видео клипове.

Привлекателността на този вид доходи се състои в това, че вие ще получавате доход от чуждо съдържание. Този метод е особено ще се хареса на тези, които обича да се рови в дълбините на ютуба и да гледат различни ролки.

Същността на тази услуга, както следва:

  • в Youtube или Рутуб търсете нови видеоклипове, които в перспектива, според вас, могат да станат популярни;
  • публикува ги на своя начална страница на услугата MoeVideo.club;
  • проследявате броя показвания и наблюдавате как се увеличава вашата сметка.

19. Онлайн игри

Приходи за онлайн игри

При подготовката на статията е на тема, как да се печелят пари ученик без прикачени файлове аз първоначално не исках да добавите този метод. Все още ученици твърде увлекающиеся хора и аз просто се боеше, че по този начин могат да се отглеждат от читателите на своя блог геймъри, забывающих за всичко на света!

Но като помислих, реших – път човек се интересуват, тъй като станат финансово независими в толкова ранна възраст, той е сериозно, а защото геймър точно няма да стане, а ще се опитаме да извлечем максимална полза от онлайн-игри.

Има редица игри, които позволяват да се получат реален доход. Аз няма да ги изброявам всички. При желание можете сами лесно и бързо ще намерите онлайн игри с теглене на пари просто като се възползва от търсачките.

Как да печелите пари ученик без инвестиции овладяване на професия seo оптимизатор

Как да печелите пари ученик без прикачени файлове курс seo оптимизатор

Seo оптимизатори — това са тези магьосници, които да насърчават всички сайтове на първите позиции в търсачките Google и Yandex. Те печелят луди пари, защото фирмите са готови да отделят огромни бюджети, за да бъде на първите места на търсачките. Освен това е стабилен месечен доход: да не е необходимо всеки път да се търси нови клиенти, достатъчно е просто да се намери 2-5 и активно да работи с тях.

Как да печелите пари ученик без ивестиции: как да се избегнат измами

Как да се избегнат измами

За съжаление, в интернет голям брой измамници и мошеници. Опитни, възрастните хора лесно се определят за такива, въпреки че те се срещат в примамката. А ето и ученици, все още без достатъчно житейски опит, за да разберем, че той се свързва с измами, е доста трудно.

Има много схеми, по които работят измамниците. Затова, задавайки си въпроса, където печелят в интернет ученик, усвойте моите съвети:

  • не бъди съблазнени  от бързи доходи;
  • не вярвайте, ако ви обещават космически доходи;
  • не се урежда на работа, ако ви се иска предварително да направи малка такса (а, толкова по-голям);
  • не вярвам в чудо-методи, същността на който се състои в това да си купя някакво ръководство за действие;
  • не изпрати преводи в замяна на получаване на уникални формули за бързо забогатяване;
  • не участвайте в пирамидите, рулетках и т.н.

Избор къде да се печелят пари ученик, бъдете осмотрительны и не се доверявайте на първата ъгъла!

Приятен бонус е: къде да се печелят пари ученик без интернет

Как да спечелим един ученик без интернет

Разказва за това, как да се печелят пари ученик без прикачени файлове, не може да мине покрай офлайн начини. По няколко причини.

Първо, още няколко години, в интернет ученици работа не може – не е било възможно. Не всички са били компютри, а наистина интернет не е толкова достъпна, както е сега.

На второ място, офлайн-начини да се изключва вероятността за среща с измамниците. Разбира се, не на 100%, но намалява значително вероятността, че по пътя ще се окаже мошеник, определен да спечелят за сметка на детето.

На трето място, винаги има вероятност да се намери малка почасова работа в удобно време, свободно от училище и за домашна работа.

Сигурен съм, че ми офлайн-начини, където и да печелят пари ученик ще бъдат полезни за вас и вие сте в състояние сред тях да се намерят такива, които да ви точно ще работи.

1. Как да печелите пари ученик без прикачени файлове: аниматор или съветник

работа като аниматор или вожатым

Този вид заетост е подходящ за тези, които вече завъшват училище, или дори на студентите от първите курсове. Сред необходимите умения:

  • общителност;
  • възможността за намиране на общ език;
  • весел характер и т.н.

И все пак – организационни умения. Но при наемане на работа може да бъде поискано справу за състоянието на здравето.

Моля, обърнете внимание! На такава работа през летния период с радост ще вземат момчета и момичета, на които е едва на 16 години години. Например, не само в лагери или в стаите на децата при моловете, но и за провеждане на мероприятия и развлечения.

До съветник по-сериозни изисквания. Защото те са отговорни за здравето и дори живота на своите отделения. Сред умения и отговорности лидери са следните:

  • притежава организационни способности – да умее да се организира развлекателни игри;
  • притежава авторитет;
  • обучават важни неща;
  • следват рутината на деня, още като деца се придържат към правилата на хигиена;
  • могат да реагират бързо в различни ситуации;
  • да бъде дисциплиниран и отговорен.

Аниматор и лидер също са изключително необходими следните качества – устойчивост на стрес, грижи и добро здраве. И, разбира се, увереност в себе си и своите сили.

2. Как да печелите пари за ученик без инвестиции: организатор

Работа на организаторите

Където и да печелят пари ученик? На улицата! И това не е шега. С 14-те си години вече спокойно може да се работи организатор. Същността на работа – раздаването на реклами, вестници, брошури. Между другото, тази работа може да бъде не само на улицата, но и в затворени помещения – например в супермаркет. Или дори при преминаването на метрото – не съвсем помещението, но и не е на улицата.

Сред недостатъците на работата на организаторите е да се предостави:

  • необходимостта да бъде в "боен пост" всъщност във всяко време – и в студ, и в жега;
  • далеч не всички адекватно да реагират на раздаването на листовки – може дори недоволни от бръчки, а в потока от хора дори тласък;
  • далеч не всички четат листовки (въпреки, че това не си струва да се обърне внимание – важното е да се раздават, а толкова прочтут или не, не е твой проблем).

3. Куриер

Работа куриер

Още един вариант, при който се печелят пари ученик – това е да си намеря работа в свободното време от куриер. Сложността на работата – много и бързо да се придвижват в различни части на своя квартал или дори на целия град.

Съвет! Ако плащането за пътуване в обществен транспорт се осъществява за своя сметка, се отказвайте от работа. Ако работодателят плаща за пътуване – задължително събиране на билети.

Сред другите недостатъци – работа във всяко време, необходимостта от носене на тежки чанти, товари. Така че веднага, помислете дали, готов ли е да работи в такъв ритъм.

4. Как да печелите пари  за ученик без ивестиции: миене на автомобили

Работа мойщиком auto

Ако във вашия район има миене на коли, опитайте се да си намеря в нея. Разбира се, далеч не най-престижната работа, но относително най-високо платена. Точно ниво на доходи не може да се нарече, тъй като всичко е индивидуално – в зависимост от измиване и нейните характеристики, натоварването.

Съвет! Ако смятате, че собственик на автомивка умишлено занижает заплати, в стремежа си да спестят на студентите, по-добре махнете с такава автомивка. Пари, пари, себе си също трябва да се грижиш.

Сред недостатъците на работа на автомивка за леки автомобили да отбележа, като:

  • вероятността от чести настинки (все пак трябва да работят в твърде влажна стая, която далеч не винаги са добре платени);
  • необходимостта да диша почистващи препарати и средства за полиране на колата, което може да предизвика алергии и проблеми с органите на дишането (тийнейджърите са твърде чувствителни към остри миризми).

Между другото, момичета също взимат на работа на автомивка. Но все пак за ученички това не е най-доброто място – момичета, бих препоръчал да се търсят по - "благородни" източници на доходи онлайн.

5. Разпространение на вестници

Разпространение на вестници

Например, често разпространителите на вестници търсят рекламни фирми или по-големи магазини, които трябва да информира жителите на крайните квартали. Нещо В тази работа е сходна с работата на строителния предприемач. Само трябва да се ходи по домовете и на входа, за да разградят по пощенски кутии на вестници и брошури.

Сред негативните характеристики – това е физически труд. Трябва да се носят големи опаковки вестници, ако всеки екземпляр от няколко страници. Освен това – много да ходи.

Да Не говорим за това, как да влязат във входа – секретни брави и домофони пречат на бързото разпространение на вестници. А хората не винаги с охота отвори вратата.

6. Как да печелите пари ученик без инвестиции: спечелете пари от хобито си

Спечелете пари от хобито си

Още един чудесен вариант, където се печелят пари ученик – това е хоби. Имате лудост и вие с ръцете си правите красиви неща? Защо да не печели от продажбата занаяти.

Към хоби, което може да донесе доход, включват:

  • моделиране с глина;
  • рисуване на картини;
  • плетене;
  • създаване на меки играчки и т.н.

Това е само търсене на купувачи – доста трудна задача. Но за начало опитайте се прилагат занаяти, сред роднини, познати. Или расклейте обяви със снимка в своя район, да публикува на различни места или на страницата си в социалната мрежа.

Какво друго да правя офлайн, за да получават приходи

1. Разходки съседски кучета.

2. Да ходи на пазар за съседи.

3. Почистване на съседните апартаменти.

4. Лесна настройка на вашия компютър или програми за възрастни хора и т.н.

Ясно е, че във всеки случай на плащане – чисто символична, но всичко това са реални пари!

Как да печелите пари ученик без прикачени файлове: работете, но не забравяйте да се учите

Работете, но не забравяйте да се учат

Аз подробно разказах ви, където да правят в интернет ученик, като дава 18-ть дестинации. Всяка от тях може да са гарантирани да получи възнаграждение в какво да се спре, за решаване само от вас.

Отново, бъдете внимателни, за да не попадне в ръцете на измамници, които са измамени и не си платят обещаното възнаграждение. Но ако тази ситуация се случи – не потапяйте ръцете си и не се отчайвайте, а мислете, като добър, макар и трудно, житейски урок.

Отнесъл с работа, не забравяйте за ученето – именно тя трябва да остане основен поминък в следващите няколко години. Защото именно образование, знания ще се повиши квалификацията и да разчита на по-високо ниво на доходи в бъдеще. Защото в момента, докато сте все още посещават училище, за големи заработках представляват само да мечтаят.

Ако разбира се, вие не изберете посоката, която ще помогне да се развива, а в перспектива донесе голям доход.

За тези дестинации са създаването на уеб сайтове или за поддържане на собствен блог. Между другото, по мое мнение – това е най-добрият избор за ученици, целенасочена и внимателен. Защото те ще работят за вашето бъдеще, а след няколко години ще донесе не просто голям, а солиден доход. Да, дори и пасивен

Няма коментари:

POST /IndexNow HTTP/1.1 Content-Type: application/json; charset=utf-8 Host: { "host": "www.example.org", "key": "POST /IndexNow HTTP/1.1 Content-Type: application/json; charset=utf-8 Host: { "host": "https://nugno.blogspot.com", "key": "3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857", "keyLocation": "https://nugno.blogspot.com/3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857.txt", "urlList": [ "https://www.example.org/url1", "https://nugno.blogspot.comfolder/url2", "https://www.example.org/url3" ]", "keyLocation": "https://nugno.blogspot.com3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857.txt", "urlList": [ "https://nugno.blogspot.comurl1",