Софтуер - kaldata.com

сряда, 3 май 2023 г.

Какво да прави у дома мама в отпуск по майчинство: 17 най-готините начини да печелите по 300$

 Повечето нови майки се чудят, какво да правят у дома мама в отпуск по майчинство Проблемът не е само липса на пари. Има и другата мотивация – не падне, от обществото и да не губят професионални умения. Въпреки че за някои все още е предмет на пари е в основата. Възможно е, по този въпрос може да се спори: мол, на указ трябва да се отдаде на детето си, но не мисля за работа. Обаче ситуация са различни. И не ни съди – право на мама или не. Здравейте, с вас Павлин ЛИЛОВ и аз съм подготвил поредната статия, в която разказвам, какво да правя на указ дома. Имам такъв личен опит все още не, но аз плътно общувах с приятели, учили много форуми и тематични сайтове. Събраната информация ми позволи да пиша този материал.

Какво да правя у дома в декрете

Какво да прави майка у дома по майчинство: 17 идеи

Какво да правя у дома в декрете списък с идеи

Всеки един от представените идеи ще е не само доходи, но и морално удоволствие. Кое точно посока да изберете, реши за себе си, като се фокусира върху следните фактори:

  • колко време сте готови да положат;
  • какво можеш;
  • какво ви харесва;
  • от искали да участват.

Сигурен съм, че сред представени по-долу възможности има не един, а дори няколко, които могат да се поинтересувате си.

1. Йога за бременни

Йога за бременни майки в декрете

Чудесен вариант за жените, които имат спортно образование. И които в периода на своята бременност посещават съответните курсове.

Спорт, актуална за всяка възраст и положение на жената. В периода на бременност – също. Още повече, че йога не само ще укрепи здравето, но и значително облекчаване на самия процес на раждането.

Моля, обърнете внимание! За стартиране на такъв бизнес ще се нуждаят от инвестиции. В отдаване под наем и обзавеждане на помещението. Или можете да станете инструктор в най-близкия фитнес клуб. В такъв случай, ще работите за заплата, не не влагаики в помещението.

2. Курсове за бременни

Къща в декрете може да направи курсове за бременни

Същността на подготовката на бременните за раждане. Естествено, посоката е подходящ само тези, които имат медицинско образование. Но при вас ще има определено предимство пред конвенционалните лекари – вие сте все още млада мама, само наскоро знаейки радостта на майчинството. Така че вие ще бъдете споделяне "пресен" опит.

Занятията са много популярни. Жените трябва да знаят, какво трябва да бъдат подготвени. Освен това, един добър инструктор не само добре да се подготвят, но и ще премахне страха, който възниква преди раждане.

3. Консултиране били познати да възпрепятства кърменето

Съвети за били познати да възпрепятства кърменето и за майките в декрете

Още един вариант, отколкото да се направи у дома на указ печелят – обучение били познати да възпрепятства кърменето. Тя винаги предизвиква маса въпроси в продължение на цялото кърмене. У младите майки се появяват тези или други проблеми. Вие, като се позовава на собствения си опит, ще ви помогне да се отървете от тях. Чак до изчистване на задръстванията.

Разбира се, по-голямата част от жените и без да разбират, колко е важно кърменето. Въпреки това много дискриминира прости грешките само поради липса на практически знания. Като резултат – липса на мляко, превод на изкуствени смеси и други проблеми.

Да не е проблем, отговорни жени се опитват да научат цялата необходима им информация още преди раждането. Така че тези курсове ще се радват на популярност.

Между другото! За провеждане на занятията ще отнеме поне малка стая. С обзавеждане, стойка, възможност да показва графики или малък клипове. Това има, макар и малки инвестиции, но са необходими.

4. Гледане на деца

Какво да правя у дома в декрете - да предоставят услуги за гледане на деца

Ако детето ви е спокойна, можете лесно да се справяте с него, защо да не се предоставят услуги за гледане на деца за майките от най-близките къщи? Когато това трябва да се спускат по своите си дела, а на детето не с кого да напусне, можете да приемате деца у дома. Или разходка с децата са, ако в това време ходене на детето. И получават възнаграждение за своите услуги.

Няма специални разходите за организирането на подобен бизнес не се изисква. В края на краищата помещение, имате си. Със сигурност ще има и свободни играчки. Ако бебето остава при вас за дълго време, за хранене приемайте допълнително заплащане. Също така трябва да се предвидят условия за спане за децата, които ще останат за няколко часа или през целия ден.

5. На откриването на "разработчици"

Организиране на стаите в ранното развитие на

Това означава, стая за ранно развитие. Няма нищо сложно в това. Дори и специализирано образование не се изисква. Въпреки, че първоначално трябва да прочете на gnome вече записва литература, разгледай съответните запис на видео. Направи опис или си купите подходящата играчка.

Първите си клиенти – деца майки с вашата пясъчника или на вашия двор. Ако си педагогически способности са на прилично ниво, ще можете да намерите подход към деца, а работата за провеждане на весели и интересни, клиентите ще стане по-голям. "Уста на уста" разбивам информация за вас и ще доведе нови "клиенти".

"Развивашки"

днес са много популярни. Тъй като съвременните родители се стремят да възпитават децата буквално от първите месеци на живота. Така че те започват да се карам на децата в подобни институции колкото е възможно по-рано.

6. Организиране на съвместно възлагане на обществени поръчки

Какво да правя у дома в декрете - организиране на съвместно възлагане на обществени поръчки

При закупуване на дрехи, други стоки на едро сайта има възможността да получите значителна отстъпка. Ако се направи голяма поръчка. За да направите това трябва да намерите колкото се може повече желаещи.

Също така тази схема работи при закупуване на стоки на чуждестранни сайтове. При голяма поръчка успява да спестите от доставката.

Моля, обърнете внимание! От вас ще изисква да организационни умения. Трябва постоянно да следите информация за сайтове, споделяне на нея с други майки. Вземете техните поръчки и да се регистрирате за пазаруване в сайта.

Вашите приходи – от 10 до 20% от стойността на поръчката на всеки ваш клиент. Тук така както решите. Обикновено възнаграждението е не повече от 10%, но може и повече.

Трябва да има определен резерв, за да пазаруват бързо. Или веднага да изисква от клиента заплащане на тяхната стока. Когато поръчките ще дойдат, ще ви остане само да ги сортирате и изпращане на клиентите.

Подобен вид дейност не изисква първоначални инвестиции. Но той може да бъде доста високо търсене, тъй като всеки иска да се спаси. Освен това, в чуждестранните магазини често има намаления и да си купите маркови, качествени стоки на ниски цени.

За търсене на клиенти, клиенти първо се консултирайте с познати майки – те, най-вероятно, да се интересувам вашата оферта. За информиране на своите клиенти, изпращане на предложения, приемане на поръчки създаване на група в социалните мрежи или в мессенджере.

7. Собствен уеб сайт

Какво да правя у дома в декрете - да създадете собствен уеб сайт


Следващата област, какво да правя по майчинство – създаване на личен сайт. За една млада майка – това ще се превърне в истинска изход. Изберете интересна тема за вашия ресурс и да започне да се развива:

  • пишете статии;
  • изберете илюстрации;
  • създавайте прочие интересно съдържание;
  • достига посетители.

Няколко месеца по-късно сайтът ще донесе малка печалба. По-нататък – тя само ще расте.

Моля, обърнете внимание! Изключително важно е да даде на потребителите си наистина интересна, информационен и ценна информация. Само в този случай, проектът ще бъде успешен.

Един от вариантите на тема може да бъде разказ за всекидневния живот на майчинство – да споделят своите наблюдения, полезен опит, подредете проучвания, достига потребителите за комуникация, развързвам се дебат.

Мисля, че за създаването на сайт трябва много пари? Вие сте прав! Но има един добър вариант е да се направи ресурс сами, със собствените си ръце, без да се позовава на скъпо струващи специалисти.


8. Уроци

Уроци като вариант, спечелил в декрете

Следващия вариант, отколкото да се направи у дома на указ да печелят – предоставяне на услуги на преподавателя. Всичко зависи от вашите способности. Например, на английски език са винаги търсени.

Има три възможности за провеждане на занятията:

  • у дома;
  • в домовете на учениците;
  • на Skype или други средства за комуникация.

Също така в търсенето уроци услуги по основни училищни предмети. Защото далеч не всички ученици успяват за училищната програма. Освен това, уроци помага за изучаване на предмета по-дълбоко.

9. Видеокурсове

Какво да правя у дома в декрете - видеокурсы

Този вид дейност произтича от предходната. Ще ви трябва:

  • излезе с тематични курсове;
  • разработване на план на уроците;
  • напишете анотация към всеки урок;
  • свали дейност;
  • продава уроци в мрежата.

Моля, обърнете внимание! Изключително важно е правилно да изберете тема курсове. Съсредоточете се върху дестинации, които остават популярни, въпреки че, или модни течения и разработки.

Нататък да търси аудитория. За начало опитайте се чрез социалните мрежи. Там е много по-лесно да намерите тези, които могат да се интересуват от вашите знания. Също така, опитайте се да доставят реклами – в тези социални мрежи.

Когато отпуснете се, печелят пари, да се опитате да създадете собствен уеб сайт с образователни курсове и програми.

10. Какво да правя у дома мама в отпуск по майчинство: свободна практика

Свободна практика като вариант, спечелил в декрете


Ето още една посока, отколкото да се направи у дома мама в отпуск по майчинство – дистанционна работа. На специализирани борси са представени различни задачи. Най-търсени са специалитет:

  • автора на текстове;
  • програмиране;
  • уеб дизайн;
  • популяризиране на сайтове;
  • и т.н..

Разбира се, програмиране – сложно посока. За овладяване на тази работа не е толкова просто. И тук да стане автор на статии (копирайтър) не е толкова трудно. Достатъчно е просто да умее да превърнат думите в логични предложения.

Дистанционно заетостта – тенденцията на нашето време. Много хора се работи дистанционно. Получават задачи, изпълняват, изпращате и получават плащането.

При търсене на работа в специализирани борси внимателно изучавайте профил на потенциалния клиент. Така ще се избегнат измами. При доверен на клиента:

  • дългогодишен профил;
  • има препоръки;
  • в архива много задачи, изпълнени от други изпълнители.

Също така е задължително прочетете коментарите, за да разберат, как точно клиента оценка на други работници.

11. Какво да правя у дома мама в отпуск по майчинство: ръчно-мейд стоки

Какво да правя у дома в декрете - продажба на ръчно-мейд стоки


Продължавам да разказвам, какво да правя у дома по майчинство за да печелят и не може да мине покрай този начин. Той включва производството на различни продукти са ръчно изработени. Това могат да бъдат:

  • свещи;
  • сапун;
  • меки играчки;
  • сувенири;
  • бижута и т.н;
  • кутии за бижута и т.н.

Такива продукти с радост купуват хората. В края на краищата, те се отличават с оригиналност, уникалност. Са чудесен избор за една незабравима подарък, може да зарадва човек.

Ако сте в състояние да направите стоки, които са различни от обичайните търговски продукти, вие никога не ще отскочи от клиенти.

Първоначални инвестиции в този бизнес почти не е необходима. Знаете, че за материали и инструменти, но те не са толкова скъпи.


12. Развъждане на домашни любимци

Развъждане на домашни любимци

Ето още една насока, какво да правя на указ дома. Макар и малко спорно. Същността му се състои в това, да се грижим за домашни любимци. За пример, купувате една котка и котка, предоставят им комфортен престой, а след това, когато се появи потомство, ги продават.

Най-добре е да се размножават:

  • котки;
  • кучета;
  • папагали или други декоративни птици;
  • рибки.

Те не са толкова скъпи (ако не става въпрос за специалните породи), но винаги са търсени. От вас ще се иска не само желание да печелят пари, но и любов към животните.

Моля, обърнете внимание! Този метод е добър в случай, че сте отседнали в частен дом и да създаде за животни добри условия. А също и за предпазване от тях дете. В апартамента се размножават кучета, котки, птици, не се препоръчва. Особено като се има предвид, че имате малко дете.

За бизнес организации ще трябва не само да подготви специална стая, но и покупка на инвентар, храна и на самите животни е за предпочитане, породисти, способни да дават здравословно пълноценно потомство.

13. Какво да правя у дома на указ: за приготвяне на храна

Готвене на храна

Следващата идея, какво да правя на указ у дома – много е вкусна! Нейната същност се състои в това, да готвя различни ястия, а след това да ги продават. Например, строго по поръчка. В такъв случай трябва да се избират сладкарски изделия посока, печене:

  • торти;
  • сладкиши;
  • сладкиши;
  • и други сладкиши.

Търси клиенти препоръчва се чрез социалните мрежи. Или първо се опитайте да предлагат сладки на своите познати, майки с детски площадки. Ще успее да ги изненада с вкусни и красиво декорирани сладкиши – постоянно ще има клиенти.

Още един вариант – цялостни вечери за най-близкия офис. Ако има такъв в близост до вашето жилище. Често офис служители се хранят в бързото хранене. Те самите не чак толкова и харесва, но друг изход нямат. Но вие да можете да се моля да ги домашно приготвена храна.

14. Интервюиращият

Интериорен Дизайнер

Ето още едно дистанционно посока, какво да правя на указ дома. Работа – дистанционно. Нейната същност се състои в това, да debrief хора, които са ползвали услугите на стоки или фирми, предприятия.

Ако сте общителни, имате много приятели, познати, проблеми с намирането на хора за изследването не е необходимо.

Днес такива места не е много разпространено, но все пак се срещат. Работата не е постоянна. Но ще получат известна сума. Да речем – по дизайн. Да, и първоначалната инвестиция не е необходима. Трябва само да намерите фирма, нуждающуюся в услугите на интервюиращия.

15. Развъждане, продажбата на цветя

Отглеждане и продажба на цветя

Следващата област, отколкото да се направи у дома мама в отпуск по майчинство да се направи – да се размножават необичайни цветя, растения. А след това да ги или самостоятелно, или чрез магазини. Тук така както искате.

Колкото по-оригинално цветове, по-висок и по-здрави, толкова по-скъпо струва. При отглеждане на цветя от микроби или дори семена, възвръщаемостта на вашите растения ще бъде доста висока. Купи само ще трябва да се семена и саксии.

Моля, обърнете внимание! Въпреки това, на изплащане, дори и тези минимални инвестиции трябва да се изчака поне няколко месеца.

Цветя – популярен вариант за печалба. В края на краищата всеки дом има стайни растения. Те Стоят и в офисите на социалните служби. Те правят помещението по-уютно, насищане на помещението с кислород. Техните колебаят да купуват не само представителки на прекрасната половина на човечеството, но и мъжете. Последните най-често това правят за подарък.

16. Какво да правя у дома по майчинство: ушиване на костюми, облекла

Шивашки като начин да печелите в декрете

Как да се справят с конец и игла, които са способни шивач, да шият и да създават оригинални дрехи? Ето ви една страхотна идея, какво да правя у дома в отпуск по майчинство . Приемаме поръчки за ушиване на дрехи по индивидуални стандарти. Млади майки с радост ще си купите оригинални дрехи, не с колеги.

Между другото! В тази категория може да се дължи плетене неща. Свързани пуловери, рокли, шапки, шалове– търсени и остават извън мода.

Още един вариант на този вид дейност – изработка на карнавални костюми за детски партита. В края на краищата да се купи в магазина подобен облекло не е чак толкова проста задача. Първо, костюми, не твърде красиви и се повтарят. Второ, тяхната качествено оставя много да се желае – пошиты те са толкова себе си, а за производство често се използват материали, които могат да причинят детето алергични реакции.

Моля, обърнете внимание! Не мисля, че такъв доход – само в навечерието на нова година. Детски сутрини и карнавали се провеждат почти през цялата година е на различна тема.

Разходите за организация на бизнеса не са толкова големи. В края на краищата, не е нужно веднага да купуват много неща. Купете го толкова, колкото е необходимо за конкретната поръчка. И само след получаване на поръчката.

Между другото! Тук също може да се дължи и популярно сега посоката – ушиване на дамско бельо. Такива модели – изключително, търсени от други жени.

17. Изкуство

Дейност на творчеството е в отпуск по майчинство

Твърде обемен посока. Това може да бъде:

  • рисуване на картини;
  • услуги фотографа;
  • и т.н.

Например, фотосесии на деца винаги са популярни. За да започнете прекарайте снимките на детето, лечение на снимки и ги поставете в социалните мрежи. Това вече ще бъде една добра реклама.

Съвет! Предлагам своите услуги на майки на вашата детска площадка. Покажете на телефона снимки. Така че можете веднага да намерите клиенти. А по-нататък gossip разнесет весточки за вашия професионализъм.

Може би в близко бъдеще ще поканя на семейни събития, тържества и други подобни събития. Постепенно броят на клиентите ще растат. Най – важното- за да остава време за обработка и подготовка на снимки.

Рисуване на картини по поръчка – още една добра посока. Например, ако знаете как да рисува портрети по снимка, ще намерите много клиенти. Защото много родители ще искат да видят не просто снимка на детето си, а истинската картина.

Между другото! Освен това, да може не само децата, но и възрастни.

Разходите за организирането на подобен бизнес могат да бъдат най-различни. Всичко зависи от това, което вече имате. Например, ако вие имате огледално-рефлексен фотоапарат, а след това да инвестират допълнително в развитието на посоката не трябва да. Ако фотоапарата не, това трябва да го купя – добра нова камера струва средно 500 долара. Можете да вземете б/, плюс светкавица до нея.

Какво да правя в отпуск по майчинство  у дома: в финализиране

Как да спечелим след раждането

Избора на конкретна посока, непременно помислете за това) в мястото на пребиваване. Например, организиране на курсове за бременни в малко селце едва ли е оправдано. Най-вероятно, няма да имате достатъчно слушатели.

Така че, преди да реализира някаква идея, непременно изчисли и за всичко, за което можете. Анализирайте пазара, помислете, кой ще е вашата целева аудитория и как да я спечели.

По мое мнение, избора, какво да правя у дома на указ, трябва да се възползват от възможността да създадете собствен уеб сайт. С негова помощ ще можете не само да печелят, но и да самоактуализирам се.


Няма коментари:

POST /IndexNow HTTP/1.1 Content-Type: application/json; charset=utf-8 Host: { "host": "www.example.org", "key": "POST /IndexNow HTTP/1.1 Content-Type: application/json; charset=utf-8 Host: { "host": "https://nugno.blogspot.com", "key": "3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857", "keyLocation": "https://nugno.blogspot.com/3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857.txt", "urlList": [ "https://www.example.org/url1", "https://nugno.blogspot.comfolder/url2", "https://www.example.org/url3" ]", "keyLocation": "https://nugno.blogspot.com3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857.txt", "urlList": [ "https://nugno.blogspot.comurl1",