Софтуер - kaldata.com

вторник, 23 май 2023 г.

16 най-Добрите Реферални програми за печалба през 2023 г.

 

16 най-Добрите Реферални програми за печалба през 2023 г.

Присъединяването към най-добрите реферални програми - отличен начин за печелене на пари в Интернет на продуктите или услугите, които се използват и които ви харесват.

Има много програми реферального маркетинг на избор, предлагащи такива награди, като отстъпки в цените за абонамент, кэшбэк и на безплатни привилегии.

В тази статия ще съдържа 16 успешни реферални програми от различни фирми. За да съставим този списък, ние се анализират следните аспекти на най-добрите реферални програми:

  • Период на действие на програмата.Дори и ако компанията се посочва, че тя предлага програма реферального маркетинг, тя вече не може да приема нови членове. Ето защо сме се погрижили за това, че програма от този списък са били активни.
  • Реферальное възнаграждение.Ние обсъдихме кои от тези бонуси реферальных програми са постоянни, като ви помага да печелите повече пари или да получават отстъпки за продукти и услуги.
  • Ясни правила и условия.Всяка компания си изисквания към кандидатите, награди за референции и декларация за размяна на линкове. Ние сме се погрижили за това, за да примери реферальных програми в този списък са имали ясни правила и условия.
  • Процес на подаване на заявлението.Присъединете се към реферална програма не трябва да бъде трудно, ако вече сте клиент. Обикновено рефералам трябва да се изпълни само няколко допълнителни стъпки, за програмата за сезиране работи.

Освен, че тези 16 инициативи ще ви помогнат да решите към кой от тях да се присъединят, те са чудесен източник на идеи за реферальных програми за тези, които искат да започнат своя собствена.

90% от хората, които основават своето решение за закупуване на препоръките, дори ако те не знаят човек, рекомендующего продукт или услуга. По този начин, създаване на собствена програма за сезиране - чудесен начин за увеличаване на продажбите и доверието на клиентите.

Ние също ще обсъдим разликите между сезиране и партньорски програми, за да можете да изберете най-подходящия подход.

Какво е програмата за сезиране?

Програмата за сезиране - това е маркетингова стратегия "сарафанного радио", които представляват клиенти, рекомендующих продукти или услуги на марката в тяхната мрежа.

Компании използват този вид програми като част от своята стратегия за задържане и привличане на клиенти, за да привлече по-голям трафик. Награди мотивират клиентите да продължи да се прави бизнес с компания и да привлече повече реферали.

Повечето компании предлагат отстъпки или безплатни продукти, за да привличат реферали ангажират своите покупки.

Програмата за сезиране срещу Партньорска програма

В допълнение към програмата на посоката на клиенти, много компании предпочитат да се въведе програма за филиал на маркетинга.

И двете стратегии са насочени към повишаване на популярността на марката, увеличаване на продажбите и привличане на повече клиентиОсновните разлики между реферална програма и партньорски маркетингова програма, са участници в програмата и награди.

Програмата за сезиранеПартньорска програма
УчастнициСъществуващите клиенти,Създателите на съдържание
АудиторияПриятели и семействоАбонатите, фолловеры, зрителите
Маркетингови каналиСоциални мрежи, електронна пощаВидео, блог постове, ревюта
НаградиОтстъпки, безплатни продукти или комисионниКомисия вашият печалба или награда с всяка покупка
ОграниченияОграничен брой референцииНяма

Най-добрите примери за Реферални програми

Ние сме включили най-добрите идеи безплатна програма за клиенти на 2023 година. Този списък също е подходяща за хора, които търсят примери за успешни реферальных програми, преди да започне своя собствена.

  1. Dropbox – от 500 MB до 1 GB всяка препратка
  2. Hostinger комисия по 20% от покупката на препратка
  3. Fiverr – 10% отстъпка от първата поръчка на препратка
  4. Swagbucks – 10% от приходите на препратка
  5. Нели – бонус точки в размер на 20 долара за всяка препратка,
  6. Google Workspace – от 8 до 23 долара за потребителя
  7. T-Mobile – 50 долара за сезиране
  8. Astra – До $ 375 за продажба
  9. SugarSync – 10 GB място за съхранение
  10. FreeAgent – 10% отстъпка на тарифен план абонамент за всяка препратка
  11. Quip – 5 долара за сезиране
  12. Zoho – комисия на 15%, на базата на таксите препратка
  13. Ibotta – 10 долара за сезиране
  14. Hubstaff – отстъпка за абонамент в размер на 10% за всяка препратка,
  15. Да получите отговор на кредит в размер на 30 долара за сезиране
  16. Tesla – възнаграждение в размер на 300 или 500 долара за сезиране

1. Dropbox

Програмата за сезиране на Dropbox: поканете приятели в Dropbox и печелят повече пространство за съхранение.
  • Награда от 500 MB до 32 GB допълнително пространство

Dropbox - това е cloud услуга за съхранение на данни, който позволява на потребителите да съхраняват файлове и да ги споделяте, както и да си сътрудничат с колеги. Той предлага няколко плана, които се различават по обема на съхранение, като се започне с 2 GB базовата Dropbox.

Програмата за сезиране Dropbox възнаграждава клиенти допълнително пространство за съхранение. След като съществуващ клиент държавен профил и план Dropbox, той може да покани и приятелите, като им изпраща пригласительную връзка.

Програмата за сезиране Dropbox осигурява възнаграждение в съответствие с плана за сезиране на профила (след като те приемат поканата и потвърждават своя адрес на електронна поща).

Участниците ще получат 500 MB допълнително хранилище – и до 16 GB – за всяка препратка, който се регистрира на основния акаунт в Dropbox. Бонус е 1 GB на всяка препратка за сметки Dropbox Plus с максимален лимит от 32 GB.

2. Хостингер

Страница на безплатна програма, Hostinger в лентата hPanel
  • Награда: 20% комисионна от всяка успешна препратка

Потребителите Hostinger имат право да участват в реферална програма, достъпна през hPanel. В тази безплатна програма можете да печелите 20% комисионна от първата покупка препратка, ако той закупи план за уеб хостинг от минимум 12 месеца.

Освен това, вашите реферали ще получат отстъпка от 20% при извършване на поръчката, с помощта на уникалната реферален линк. Ако привлечени от приятели не платите възстановяване в рамките на първите 45 дни, привлеченный клиентът да получи наградата си.

Имайте в предвид, че програмата за сезиране Hostinger в момента е неприменима до пощенски услуги.

3. Пет парчета

Програмата за сезиране Fiverr: Поканете приятели и двамата ще получите до 100 долара
  • Награда: 10% отстъпка от първата поръчка на препратка (до 100 долара)

Fiverr - това е онлайн платформа за преводачи на свободна практика, където на свободна практика предлагат своите услуги в области като програмиране и дигитален маркетинг. Регистрация на Fiverr е безплатна и можете да започнете да се позове веднага след регистрация.

Покани приятел, получавате възнаграждение под формата на пет R-кредити в размер на 10% от първата покупка с лимит 100 долларовСША за покупка. От друга страна, насочване ще получи отстъпка 10% (до 100 долара) в първата си покупка.

Можете да спечелите до 500 долара Fiverr Кредити за закупуване на квалифицирани в рамките на една успешна поощрительной програма. Моля, обърнете внимание, че квалифицираните закупуване означава успешно доставленную и завершенную услуга, заплатената външния платежно средство.

Програмата за сезиране Fiverr недостъпен за бизнес профили Fiverr.

4. Swagbucks

Програмата за сезиране Swagbucks: Поканете своите приятели и спечелете 10% от живота
  • Награда: 10% от приходите на препратка

Swagbucks - това е платформа, която свързва компании, които искат да събират информация за потребителите, с хора, които искат да попълнят анкети или да се запознаете с продуктите.

Платформа възнаграждава потребители точки SB, които могат да бъдат разменени за подарък карти и купони PayPal.

Поканите приятели да се присъединят към Swagbucks, потребителите ще спечелите 10% от SB точки сезиране. Този процес посока, която не е ограничен, така че, колкото повече от вашите реферали използват Swagbucks, толкова повече ще печелите.

Има още един начин да получите резултати от SB тази безплатна програма. Ако вашият насочване печели 300 SB в рамките на първите 30 дни на платформата, можете и насочване печелят бонус в размер на 300 SB.

5. София

Програмата за сезиране Софи: ще Получавате по $20, дай $10
  • Награда: бонус точки, на стойност 20 долара за всяка препратка (до пет референции)

Нели - това е приложението за личните финанси, който помага на потребителите да управляват парите си, независимо дали става дума за спестявания или инвестиции, и да предоставя на студентски, домашни и лични заеми.

Софи предлага шест различни реферальных програми, с реферальное приложение е най-лесният вариант.

Тази програма дава 2000 бонус точки за рефереров в размер на $ 20 при обмен на Софи Парипроверка и спестяванияинвестиране или изтегляне на продукти. От друга страна, насочване получават 1000 бонус точки награда в размер на $10 за обратно изкупуване на продукта.

Вашият приятел трябва да изтеглите приложението на Нели и да се запишете в SoFi.com в рамките на 24 часа след прехода по уникален реферален линк, за насочване премина успешно. Ще получите награда максимум за пет успешни реферали.

Други реферальные програми, които предлага Софи, включват:

  • Кредитни Програмата За Сезиране
  • Инвестиционна програмата за сезиране
  • Програмата за сезиране на Кредитна карта
  • Парична Програмата За Сезиране
  • Банковата програмата за сезиране

6. Google Workspace

Програмата за сезиране на Google Workspace: получавате награди, като се позовава на Google Workspace
  • Възнаграждение: от $ 8 до $ 23 за потребителя

Google Workspace - тя е добре позната на онлайн-платформа за съвместна работа, която включва в себе си услуги като GmailGoogle Meet и различни онлайн услуги за обмен на документи, като например Google DocsЛистове и Slides.

За да се присъедините към програмата, е необходимо да попълните регистрационната форма. Google ще ви възнагради следните парични вознаграждениями план в зависимост от Google Workspace за препратка:

  • Бизнес за начинаещи – 8 долара за потребителя
  • Бизнес Стандарт – 15 долара за потребителя
  • Business Plus – 23 долара за потребителя

Моля, обърнете внимание, че наградите зависи от потребителя, тъй като профил в Google Workspace може да има много потребители. Например, ако един насочване се регистрира на план "Бизнес начинаещи" с 20 човека, вие печелите 160 долара.

Тази програма сезиране ще получат вода кампания ограничава приходи до 100 потребители на една привлеченную акаунт с ограничение на 200 потребители една година. Изберете ги партньорски маркетингова програма, за да се избегнат тези ограничения и да се привлекат повече хора.

Моля, обърнете внимание, че програмата за сезиране на Google Workspace е достъпна само в 24 страни, както и участниците извън САЩ получават различни парични награди в зависимост от страната.

7. T-Mobile

Програмата за сезиране на T-Mobile: Поканете приятелите си, спечелете до $ 500 на година
  • Награда: 50 долара за сезиране, до 500 долара на година

T-Mobile - немски доставчик на телекомуникационни услуги с по-голяма клиентска база в Съединените Щати.

За да се присъедините към програмата на T-Mobile "Поканете приятел", трябва да се абонирате за постоплатный тарифен план за смартфон T-Mobile или Спринт. Преход не трябва да бъде бивши клиенти на T-Mobile, Sprint или Метро от T-Mobile в рамките на последните 90 дни.

T-Mobile изплаща 50 долара на вашата виртуална сметка на предплатена карта MasterCard Express за всяка препратка, и можете да спечелите награда в размер до 500 долара на година.

8. Астра

  • Награда: До $ 375 за продажба

Astra - най-популярната странен WordPress тема в света с повече от 1,7 милиона потребители.

Това е плодородна почва за партньори, което прави тази програма е отлична за присъединяване.

Насърчаване на такъв продукт, като Astra, че е лесно. Тя е толкова популярен, че почти може да продаде себе си!

Astra предлага на комисията до 50% за реферали, което е една от най-щедрите партньорски програми в света. Това може да бъде до 375 долара за всяка продажба. Те дори предоставят копия от салфетки и полезни носители на информация, които ще ви помогнат в придвижването.

Партньори контролират всичко с помощта на специални панели за наблюдение, която следи всички реферали, плащания и активност, за да може точно да следите какво се случва.

9. SugarSync

Страницата често задавани въпроси безплатна програма, SugarSync
  • Награда: 10 GB дисково пространство

SugarSync - това е кръст-платформа cloud услуга за съхранение на файлове, който осигурява съвместната работа на екипите и сигурно архивиране онлайн.

Можете да изпратите покана за дестинации по електронна поща или да споделите линк за дестинации в своите профили в социалните мрежи, личен блог и на други платформи.

Ако приятел се възползва от вашите реферальным покана, за да отворите сметка с обем съхранение на повече от 60 GB, можете да получите бонус хранилище в 10 GB. Вие може да продължи привличането на нови клиенти, докато не получите 40 GB бонуси.

Реферальный процес SugarSync предоставя бонус в размер 500 MB, когато нов привлеченный клиентът създава своя профил. Останалата част от 9,5 GB ще получите след квалифицирана инсталация и плащане след пробен период.

10. Свободен агент

Статия в базата знания FreeAgent с подробно описание на схеми на посоката на дружеството
  • Награда: 10% отстъпка за тарифен план абонамент за всяка препратка

FreeAgent - това е счетоводен софтуер за лична употреба или за малкия бизнес. Това помага да се поддържа и да видите преглед на финансовото състояние на бизнеса на централизирана информационна панел.

Клиентска програмата за сезиране на компанията е приложим само за пряко абонати. Ако имаш акаунт FreeAgent в банката или счетоводител, вие нямате право на участие в тази програма.

Можете да поканите приятел, като изпраща го на своя реферальный код. Намерете кода в десктоп версията на софтуера или мобилно приложение за Android и да го изпратите директно на своите рефералам. Като алтернатива, поставете реферальный код в своето съдържание в социалните мрежи, или на платформа за обмен на реферали, катоreferralcodes.com .

FreeAgent ще ви предостави 10% отстъпка за абонамент като за референт, така и за засегнатите. За разлика от повечето реферальных програми, тук няма ограничение, което означава, че можете да използвате FreeAgent безплатно, ако получите 10 успешни реферали.

Отстъпка действа само в това време, докато споменатия приятел използва софтуер. Ако те отмени абонамента си, вашата отстъпка и спира.

11. колкость

програмата за сезиране quip: Получавате награди за полезни навици и да споделят quip
  • Награда: 5 долара за сезиране плюс безплатни продукти.

quip предлага високотехнологични средства за грижа за устната кухина, като например електрически четки за зъби, множество конец за зъби и интелигентни опаковки за изплакване на устата. Техните продукти се предлагат мобилно приложение, което се свързва с умен зубным щеткам, за да помогне на потребителите да се подобри здравето на устната кухина.

Трябва да влезете в профила quip, за да получите реферальный код на клиента и връзка, които можете да споделите с приятели. Ако някой използва вашия линк или код и референт, и ръководство получаване на кредит в размер на 5 милиона щатски долара за следващата си покупка.

Моля, обърнете внимание, че политиката на сезиране програма quip не позволява на участниците да публикуват реферальный код и връзка публично. Ако обратившиеся клиенти нарушават това условие, те вече няма да имат право на участие в програмата.

12. Зохо

Програмата за сезиране Zoho: Обичайте се насладите на Zoho и искате да препоръчате си приятел?
  • Възнаграждение: 15% комисионна от таксите на препратка

Zoho - това е инструмент за подобряване на работата на офиса, който предлага широка гама от платформи за управление, като CRM, финансови инструменти и инструменти за съвместна работа на работното пространство.

Програма Zoho "поканете приятел" ви възнаграждава 15% от таксите сезиране. Вие получавате възнаграждение, след като преход се регистрират в Zoho и ще се насладите на продукта в рамките на 90 дни.

Моля, обърнете внимание, че бонусът не може да бъде преведена в банковата си сметка. Вместо това можете да получите кредити в портфейла Zoho (валидни в рамките на една година). Освен това, реферальные стимули са приложими само за първата покупка. Вие няма да получите никакви такси за допълнителни продукти, Zoho, които те добавят в своите профили.

С помощта на кредити в чантата си Zoho, можете да закупите ново приложение на Zoho, подновят абонамента си или да се допълнят. Тази програмата за сезиране няма ограничения по надница, което подтиква клиентите да се препоръча на платформата колкото се може по-голям брой приятели.

В допълнение към бонуса за участниците, тази програмата за сезиране предоставя привлеченным клиентите 100 долара под формата на рекламни кредити, които те могат да използват за закупуване на нов приложението Zoho.

13. Иботта

Програмата за сезиране Ibotta: Дари $ 10, ще получавате по $ 10 на пари в брой на дестинации
  • Награда: $10 за сезиране

Ibotta - това е платформа кэшбэка за пазаруване, която дава възможност на потребителите да правят покупки в хиляди магазини и получаване. Купувачите трябва само да представят чек за покупка, за да го получи.

Можете да поканите приятели да се възползват от тази платформа, като им изпраща реферальный код по имейл, текстово съобщение или публикация в социалните мрежи. Ще Получите реферальный бонус в размер на 10 щатски долара, когато те ще направят първата си покупка в рамките на седем дни след като се регистрирате с помощта на реферального код.

След като се регистрирате привлечени нови клиенти ще получат бонус от 5 долара и възнаграждение в размер на 10 долара, след използване на сертификат за предложения. Няма ограничение за брой реферали, които можете да поканите.

14. Централен персонал

Страница в подкрепа на Hubstaff: Как работи програмата за сезиране
  • Награда: 10% отстъпка за всяка препратка,

Hubstaff - това е онлайн инструмент за повишаване на производителността, която помага на потребителите да следят своето време и задачи за подобряване на работния процес.

Щедро програмата за сезиране Hubstaff ви възнаграждава месечна отстъпка в размер на 10% за всеки приятел, който ще поканите, с помощта на реферален линк или код. Рефералу трябва да се абонирате за платен план в рамките на 90 дни след края на безплатен пробен период, за да получите отстъпка.

Отстъпка 10% е валидна за една година. Ако за този период, можете да получите повече от 10 реферали, допълнителни купони за отстъпка ще бъдат приложени към вашия профил само след изтичане на срока на действие на друг купон.

Програмата за сезиране Hubstaffне ограничава броя на рефералите, така че можете да получите 100% отстъпка и да се насладите на платформа безплатно. Въпреки това, ако един от тях отмените абонамент, вие ще загубите отстъпка.

15. Да получите отговор

Програмата за сезиране GetResponse: Поканете своите приятели и вземи награда
  • Награда: $30 на кредити за сезиране

GetResponse - това е платформа за дигитален маркетинг, която помага за автоматизиране на маркетингови кампании по електронна поща и да оптимизирате вашата фуния на реализациите.

В тази програма клиентът се отнася до приятелите, като им изпрати реферален линк или пускането му в социалните мрежи. Програма реферального маркетинг възнаграждава препратка и референт заем в размер на 30 щатски долара за бъдещи плащания.

Няма ограничение за брой реферали, които можете да поканите, но можете да се натрупват кредити само за суми до $ 480 в годината.

16. Тесла

Слънчевата покрив Tesla и слънчеви панели, са единствените продукти, които попадат в реферална програма на дружеството
  • Награда: 300 долара за слънчеви панели Tesla и 500 долара за слънчеви покрива Tesla

Въпреки че Tesla е добре известен със своите всяка стая, компанията също така предлага соларни панели и слънчеви покриви. В момента само слънчеви храни имат право да участват в реферална програма Tesla.

Споделете вашата връзка за препращане с приятелите и семейството си, за да получат 300 долара за всяка покупка на слънчеви панели и 500 долара за всяка покупка на соларен покрив. Награди ще бъдат осигурени, след като насочване активира продукт и ще получи разрешение за използването му.

В рамките на програма за сезиране на Tesla доволните клиенти могат да споделят реферальными линкове на своите канали в YouTube, публикации в социални мрежи и лични сайтове. Помислете за това, за да оставите положителен отзив за продуктите на компанията, за да си препоръка за по-привлекателни.

Въпреки това, масовото разпространение на спам и реклама връзки са забранени, и Tesla не ще възнагради покупки, извършени по тези връзки.

Заключение

В тази статия сме включили 15 успешни реферални програми, достъпни в момента. Тези програми са чудесен начин за клиентите да печелите и да спестявате пари и популярна маркетингова стратегия сред предприятията.

Реферални програма насърчават клиентите да покани приятели и роднини се възползват от продукта или услугата, възнаграждаване тези постоянни клиенти награди.

Въпреки, че присъединяването към тях е отлична алтернатива за клиентите, които търсят отстъпки, тъй като някои от тях предлагат заеми, които могат да се използват само при нови покупки, други предоставят парични награди, които можете да теглите.

Следователно, присъединяването на двете програми - чудесен начин да увеличите приходите си. Например, ако вие се присъедините към програмата Hostinger и Dropbox, вие ще получавате комисионна за посоката с първата и удължи възможности за акаунта си с втората.

Що се отнася до фирми, стратегии рефералния маркетинг повишаване на лоялността на клиентите и привличане на нови клиенти. Ако търсите идеи, рефералния  маркетинг за своя бизнес, е чудесен начин да започнете с анализ на 15 инициативи, които ние сме посочили.

Ако искате да споделите с други примери на успешна програма за сезиране или по своя опит в реферлния маркетинг, оставете ни коментар по-долу.

Няма коментари:

POST /IndexNow HTTP/1.1 Content-Type: application/json; charset=utf-8 Host: { "host": "www.example.org", "key": "POST /IndexNow HTTP/1.1 Content-Type: application/json; charset=utf-8 Host: { "host": "https://nugno.blogspot.com", "key": "3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857", "keyLocation": "https://nugno.blogspot.com/3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857.txt", "urlList": [ "https://www.example.org/url1", "https://nugno.blogspot.comfolder/url2", "https://www.example.org/url3" ]", "keyLocation": "https://nugno.blogspot.com3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857.txt", "urlList": [ "https://nugno.blogspot.comurl1",