Софтуер - kaldata.com

понеделник, 17 април 2023 г.

Най-добрият безплатен PDF редактор

  ИЗТОЧНИК https://u-bg.blogspot.com/ Трудно е да се намери безплатен софтуер за редактиране на PDF файлове, но има някои отлични инструменти наоколо, ако знаете къде да търсите. :) Щом четете това, значи знаете къде!

PDF документите са проектирани да изглеждат и да се държат по един и същи начин на всяко устройство. Това прави PDF брилянтен формат за споделяне, но редактирането му е друг въпрос. Повечето офис пакети и фото редактори ви позволяват да експортирате документи в PDF формат, но редактирането изисква специален инструмент. В Интернет можете да намерите безплатни онлайн PDF редактори, но много по-лесно е когато имаме специализирано приложение инсталирано на нашия компютър.


PDF-XChange Editor, най-добрия безплатен PDF редактор


PDF-XChange Editor е наследник на отличния PDF-Change Viewer. Дизайнът му е изцяло променен, което го е направило много по-интуитивен и по-лесен за използване. PDF-XChange Editor се отличава със същите предимства като предшественика си, инструменти за редактиране, за маркиране, избиране и изтриване на текст.


С PDF редактора можете също така да извличате или изтривате цели страници от дълъг PDF файл и да вграждате ново съдържание като текст, изображения, празни страници или цели PDF документи. PDF-XChange Editor също така е много полезен за конвертиране на документи между PDF и Word формати и дори включва OCR (оптично разпознаване на символи) за конвертиране на сканираните документи в редактируем текст.


Инсталационната програма на PDF-XChange Editor съдържа плъгини за Firefox и Internet Explorer. Може да намерите тези добавки за полезни - те добавят функциите на редактора към PDF файловете, разглеждани във вашия уеб браузър - но ако предпочитате можете да ги премахнете, като изберете опцията Custom Setup.


След като го стартирате програмата е много лесно да бъде използвана, независимо дали предпочитате интерфейс с лента стил на Microsoft Office (добър избор за сензорни екрани) или по-традиционната система от ленти с инструменти и менюта.



Единственият недостатък на PDF-XChange Editor е големият брой инструменти за редактиране, маркирани с иконата на пазарска кошница, което показва, че те са достъпни само в премиум версията. Безплатната версия обаче е толкова функционална, че е много лесно да не обръщаме внимание на тази подробност. Просто документът ви ще бъде маркиран с воден знак, ако използвате премиум инструмент без да сте закупили лиценз, но PDF-XChange Editor ще ви предупреди, преди да се случи това.

Много малко безплатни редактори ще ви позволят да добавяте ново съдържание към документи, което само по себе си е добра причина да превърнете PDF-XChange Editor в новото си приложение по подразбиране за разглеждане и редактиране на PDF файлове.

Няма коментари:

POST /IndexNow HTTP/1.1 Content-Type: application/json; charset=utf-8 Host: { "host": "www.example.org", "key": "POST /IndexNow HTTP/1.1 Content-Type: application/json; charset=utf-8 Host: { "host": "https://nugno.blogspot.com", "key": "3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857", "keyLocation": "https://nugno.blogspot.com/3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857.txt", "urlList": [ "https://www.example.org/url1", "https://nugno.blogspot.comfolder/url2", "https://www.example.org/url3" ]", "keyLocation": "https://nugno.blogspot.com3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857.txt", "urlList": [ "https://nugno.blogspot.comurl1",