Софтуер - kaldata.com

понеделник, 17 април 2023 г.

ТОП 5 онлайн инструменти за изрязване на видео файл

  ИЗТОЧНИК https://u-bg.blogspot.com/ Понякога имате нужда да изрежете някои сцени от филм, който искате да споделите с приятелите си, но не разполагате с инсталиран на компютъра ви софтуер за разрязване на видеоклипове. Няма нужда да инсталирате допълнителен софтуер и да запълвате още GB, когато всички тези неща могат да бъдат направени онлайн с инструменти за изрязване на видео. Тази статия съдържа списък с 5 от най-добрите безплатни инструменти за онлайн видео изрязване, просто я прочетете, за да намерите този, който ще ви свърши работа.


  1. Online Video Cutter – изрязване на видео
  2. Wincreator Video Cutter – изрязване на видео
  3. Video Cutter Online – изрязване на видео
  4. Ezgif Cut Video – изрязване на видео
  5. Aconvert Video Split – изрязване на видео

 1  Online Video Cutter – изрязване на видео



Online Video Cutter - изрязване на видео е много полезно приложение, когато ни се налага да изрежем видео файл до 500 MB. Онлайн инструмента не изисква инсталация и работи директно през вашия браузър. Опцията за изрязване на приложението ви позволява да премахнете излишните кадри, както и да промените пропорциите на рамката. Имате също опция за завъртане на видеоклипа на 90, 180 или 270 градуса. Това може да е полезно, когато портретна сцена е заснета в режим на пейзаж или обратно. Програмата поддържа почти всеки видео формат. Ако файлът ви не се отвори, вероятно е повреден или е твърде голям. Поддържат се файлове до 500 MB, но ни обещават границата да бъде повишена. След като качите файла си, можете да изберете качеството и формата на изходния файл. Няма сложни операции - всяка функция е само с едно или две кликвания.



 2  Wincreator Video Cutter – изрязване на видео



Wincreator Video Cutter - изрязване на видео е онлайн платформа за видео изрязване, свалянена видеоконвертиране на видео в MP3 и много други полезни и безплатни инструменти. Що се отнася до онлайн програмата за изрязване на видео, тя е много лесна за използване. Трябва да преминете през няколко бързи стъпки, за да завършите процеса: прегледайте файла си и го заредете, маркирайте началната и крайната точки, прегледайте и запишете видеоклипа. Когато преглеждате получения резултат, можете да направите някои допълнителни промени, ако не сте доволни от него. Единствената слабост на този инструмент, е ограничението на файла, който ще изрязвате. Wincreator Video Cutter може да поддържа само видео файлове по-малки от 50MB. Предимството на онлайн програмата е възможността да визуализирате видео файла преди и след изрязването.

 3  Video Cutter Online – изрязване на видео



Video Cutter Online - изрязване на видео е още един онлайн инструмент, който ви позволява да изрязвате вашите видео клипове без да инсталирате допълнителен софтуер на компютъра си. Програмата поддържа Drag & Drop (Влачи и пусни) функция за добавяне на файл, като максимално допустимия размер е 200 MB. Video Cutter Online е напълно съвместим с всички съвременни браузъри и може да преобразува в много аудио (.mp3 / .aac / .ogg / .wma / .m4a / .flac / .wav) и видео (.mp4 / .avi / .mpg / .mov / .wmv / .mkv / .m4v / .webm / .flv / .3gp) формати. Плюсовете на програмата е нейната съвместимост с най-популярните уеб браузъри, стабилно и с добра скорост видео преобразуване, поддръжка на широка гама от мултимедийни формати, безплатна услуга без нужда от регистрация и накрая но не на последно място използвате услугата през вашия браузър без нужда от инсталиране на софтуер.

 4  Ezgif Cut Video – изрязване на видео



Ezgif Cut Video - изрязване на видео –  е следващия онлайн инструмент, който ще ви представим в нашата статия. Програмата поддържа MP4, AVI, MPEG, MOV, 3GP, FLV, WebM видео файлове, като максималния размер е до 120 MB. Можете да добавите видео файл от компютъра или от URL адрес. Когато качите видеото и го гледате в техния плеър, може да е с влошено качество, но това няма да се отрази на крайния резултат. Не всички видео формати могат да бъдат просвирвани с техния плеър, така че ако това се случи не се отказвайте и добавете начало и край на изрязването ръчно. Когато сте готови натиснете бутон „Cut video!“. Ezgif Cut Video ще стартира процеса по изрязването и ще опита да запази същото качество и формат за получения видео файл, като на оригиналния файл. Освен видео с онлайн инструмента можете да изрязвате и аудио файлове.

 5  Aconvert Video Split – изрязване на видео




Aconvert Video Split - изрязване на видео е последния от 5-те онлайн инструмента, които ще ви представим в статията. Програмата поддържа добавяне на видео файл от компютъра или от URL (Местоположението на уеб страница или файл в интернет) адрес. Инструмента е с много базови възможности, трябва предварително да сте разбрали времето за стартиране на изрязването и продължителността и да ги попълните последователно в полетата „Start position“ и „Duration“. Видео форматът може да бъде MP4, AVI, FLV, MPG, MKV, WMV, M2TS, WEBM, ASF, MOV, M4V, RM, VOB или OGV. Размерът на видео файла трябва да бъде до 200 MB. Когато сте готови натиснете бутон „Submit“, Aconvert Video Split директно ще изреже избраната част от видео файла, която сте избрали без декодиране, кодиране или конвертиране, така че работи сравнително бързо.

Няма коментари:

POST /IndexNow HTTP/1.1 Content-Type: application/json; charset=utf-8 Host: { "host": "www.example.org", "key": "POST /IndexNow HTTP/1.1 Content-Type: application/json; charset=utf-8 Host: { "host": "https://nugno.blogspot.com", "key": "3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857", "keyLocation": "https://nugno.blogspot.com/3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857.txt", "urlList": [ "https://www.example.org/url1", "https://nugno.blogspot.comfolder/url2", "https://www.example.org/url3" ]", "keyLocation": "https://nugno.blogspot.com3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857.txt", "urlList": [ "https://nugno.blogspot.comurl1",