Софтуер - kaldata.com

неделя, 23 април 2023 г.

АНДРОИД ПРИЛОЖЕНИЯ, С КОИТО ДА ВДИГНЕШ LEVEL-А НА ВИЗИИТЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

 

1. VIMAGE 

Чували ли сте за cinemagraphs? Това са статични изображения с един безкрайно повтарящ се елемент, който се движи. Приличат на магия! Реално създаването им изисква специален начин на заснемане и след това още по-специална обработка на Photoshop. Тук на помощ идва Vimage, който може да превърне всяка ваша снимка в cinemagraph. Приложението разполага с 88 движещи се елемента от всякакъв вид – дъжд, светкавици, птици в полет, дим, падаща звезда и какво ли още не. Изглеждат изключително реалистично и ефектът накрая е – имате идеален GIF, който да раздвижи, освежи и подчертае идеята на визията ви.

2. QUIK

 Създаването на динамични и свежи клипчета е едно от големите предизвикателства на визуалното съдържание. Quik е идеалното приложение, в което можете да комбинирате изображения и видеа в един малък шедьовър. Имате възможност да избирате от множеството темплейти с изключително разчупени transitions, както и да добавяте текст. Той също може да бъде украсен и позициониран по най-различни начини, а в добавка с това – получавате и музикален фон в зависимост от идеята, която търсите.

3. RIPL

 Изключително полезно приложение, в което може направо да се влюбите. Идеята на Ripl е да създавате постове директно от приложението. Те могат да бъдат както статични, така и анимирани. Качвате си снимка, добавяте текст и накрая избирате дали и как искате текстът на визията ви да бъде анимиран – да изскача от някой ъгъл, да се изписва и появява плавно, да блести или да се скрива в елемент от снимката ви. И тук идва най-готината част – от приложението директно може да споделите поста си с написано от вас Copy направо в няколко социални мрежи, с които сте обвързали бизнеса си. Накрая, но не на последно място, имате статистики как се представят публикациите ви и календар на изминалите такива, за да следите активността си.

4. PICSART

 Повечето от вас може би вече знаят за това приложение и го използват успешно, за да раздвижат визиите и идеите си. За тези от вас, които не са запознати – приложението има цял куп ефекти от най-различен характер. Разполага с рамки, двойна композиция, цветови ефекти и множество филтри. Това обаче, което различава програмата от всички други, са безбройните безплатни стикери – във всякакъв вид и форма. От илюстрации, през реални предмети – до най-различни креативни надписи и абстрактни допълнения. Стикерите могат изцяло да преобразят всяка снимка и, използвани по правилния начин, наподобяват солидна дизайнерска намеса. Тествайте!

5. DU RECORDER

 Приложение, с което лесно ще показвате на потребители новости в сайта си, кое къде да открият, как да пазаруват от вас и какво ли още не. DU Recorder е приложение, което записва действието, което извършвате в момента на телефона или компютъра си. Иначе казано – можете да запишете целия път от регистрация в сайта ви, през търсене на артикули, до добавяне в кошницата и попълване на данни. Със същия успех може да запишете каквото и да е друго, което смятате, че ще повиши информираността на аудиторията ви и ще ви донесе ползи като разчупи визуалното съдържание, което публикувате. Приложението работи изключително лесно – натискате Play и записвате каквото ви е нужно, давате Stop и след това преминавате през Edit, който ще ви позволи да изрежете видеото, да го забързате или да му добавите ефекти. Бързо, лесно и различно.

6. PICLAB

 Много симпатично приложение, с което можете да разкрасите и разчупите визиите си по много свеж и цветен начин. Стандартно започвате с Upload на изображението, на което можете да сложите изключително пъстри рамки с различни шарки. PicLab има и красиви филтри, което вече е стандартно за всяко приложение за обработка на снимки. Това, с което обаче се отличава, са множеството безплатни шаблони с най-готините надписи, цитати и вдъхновяващи фрази. Шрифтовете и украсите на стикерите са изключително разнообразни и пасват перфектно на всякакви визии и идеи.


Супер идеите идват със супер приложенията. Сега сме сигурни, че ще добавите още поне щипка креативност към работата си и изобщо няма да се поколебаете да експериментирате и миксирате различните функционалности на избраните от вас приложения сред нашите предложения. Най-добрите идеи идват в най-неочакваните моменти, за това трябва да сме готови и да имаме правилните инструменти, с които да ги реализираме.

Няма коментари:

POST /IndexNow HTTP/1.1 Content-Type: application/json; charset=utf-8 Host: { "host": "www.example.org", "key": "POST /IndexNow HTTP/1.1 Content-Type: application/json; charset=utf-8 Host: { "host": "https://nugno.blogspot.com", "key": "3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857", "keyLocation": "https://nugno.blogspot.com/3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857.txt", "urlList": [ "https://www.example.org/url1", "https://nugno.blogspot.comfolder/url2", "https://www.example.org/url3" ]", "keyLocation": "https://nugno.blogspot.com3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857.txt", "urlList": [ "https://nugno.blogspot.comurl1",