Софтуер - kaldata.com

понеделник, 17 април 2023 г.

Безплатна програма за автоматично инсталиране на драйвери

 ИЗТОЧНИК https://u-bg.blogspot.com/ Едно от най-трудните неща за повечето потребители при преинсталиране на компютъра е инсталирането на драйверите. Задачата става още по-трудна ако диска с драйверите е изгубен или са за по-стара версия на Windows.


В повечето случаи, след инсталирането на Windows операционната система се ъпдейтва и намира нужните драйвери, на понякога някои устройства са неактивни заради липса на драйвери.

Обикновено правилният подход е да посетите сайта на производителя и да потърсите драйверите за вашия модел, но често това не е работещ вариант ако сте сложили по-нова операционна система.

Друго решение за инсталирането на правилните драйвери е използването на автоматичен инсталатор. Автоматите инсталатори на драйвери работят, като анализират системата, откриват вашите устройства и търсят най-новите драйвери за тях в Интернет.

DriverPack Solution - безплатна програма за автоматично инсталиране на драйвери

DriverPack Solution е много полезна безплатна програма, която осигурява един много бърз начин за инсталиране на нужните драйвери, след като сте преинсталирали компютъра си. Освен че е безплатна, програма е с български превод, както и портабъл (без нужда от инсталиране).

безплатна програма за инсталиране на нужните драйвери

С програмата се работи лесно и е подходяща, както за начинаещи така и за напреднали потребители. При стартиране на програмата тя започва да анализира вашето устройство и да сравнява информацията с нейната база данни, бъдете търпеливи и изчакайте.

След отваряне на програмата в дясно ще забележите информация за това кои драйвери и програми ще бъдат инсталирани. Моят съвет е да не избързвате да натискате големия зелен бутон за автоматична настройка на компютъра (Automatically set up computer), а да кликнете върху „Експерт режим“ по-долу.

програмата за инсталиране на драйвери анализира вашето устройство

Ще ви се отвори нов прозорец, където в ляво са изброени категории: ДрайвериСофтуерSecurity и Диагностика. Влезте във всяка една от категориите и оставете отметки само на това, което сте сигурни че искате да инсталирате.

Моят съвет е да ползвате програмата само, като инсталатор на драйвери, не инсталирайте безплатните приложения от категория „Софтуер“. Когато сте готови с настройките просто натиснете бутон Install everything, програмата ще свърши своята работа.

DriverPack Solution инсталатор на драйвери

Характеристики

  • Лиценз – програмата е напълно безплатна и според създателите това никога няма да се промени.
  • Сигурност – програмата работи в сътрудничество с популярни антивирусни програми за да осигури по-добра защита за вашия компютър.
  • Съвместимост – програмата притежава една от най-големите бази за драйвери в света и е подходяща за всяко едно устройство.
  • Работи на Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1, 10
DriverPack Solution е много полезна програма особено подходяща за начинаещи потребители, които не са на ти с компютрите. Ако търсите програма, която с няколко клика на мишката може да намери липсващи драйвери или до обнови вече инсталираните, то този софтуер е точно за вас.

Няма коментари:

POST /IndexNow HTTP/1.1 Content-Type: application/json; charset=utf-8 Host: { "host": "www.example.org", "key": "POST /IndexNow HTTP/1.1 Content-Type: application/json; charset=utf-8 Host: { "host": "https://nugno.blogspot.com", "key": "3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857", "keyLocation": "https://nugno.blogspot.com/3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857.txt", "urlList": [ "https://www.example.org/url1", "https://nugno.blogspot.comfolder/url2", "https://www.example.org/url3" ]", "keyLocation": "https://nugno.blogspot.com3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857.txt", "urlList": [ "https://nugno.blogspot.comurl1",