Софтуер - kaldata.com

понеделник, 17 април 2023 г.

Най-добрата безплатна програма за проверка позицията на сайт в Google

 ИЗТОЧНК https://u-bg.blogspot.com/

Открийте позицията си в Google


Оценката на вашата SEO работа е от решаващо значение. Без нея не можете да прецените колко добре се справяте в процеса по SEO оптимизация и каква трябва да бъде следващата ви стъпка. Позицията на сайта ви в Google е отражение на всяка стъпка, която предприемете по време на неговата SEO оптимизация. А Google както всички знаем в момента е търсачка №1 и за щастие има безплатен и надежден софтуер, с чиято помощ можете да следите позицията на вашия сайт. SEO оптимизацията ще ви помогне да позиционирате вашия уебсайт в правилната ниша за вашите продукти или когато потребителите се нуждаят от информацията, която се съдържа в него. Но защо да не улесним максимално нашата работа в този не лек процес по неговото позициониране на по-предни позиции и популяризирането му в Google използвайки подходящ помощен софтуер.


Безплатна програма за проверка позицията на сайт в Google


Googlemon е най-добрата безплатна програма за мониторинг на Google и проследяване на позицията на вашия уеб сайт по определени ключови думи, предназначена за уебмастъри и SEO специалисти. С тази полезна програма можете да проследите позицията на уебсайта ви в горната част на Google за популярни ключови думи и да получите повече трафик, като по-добре насочите вашата SEO работа. Програмата изпраща заявка към Google и показва позицията на сайта ви за вашите целеви ключови думи, а също и колко добре се справят вашите конкуренти. Програмата води статистика за няколко URL адреса и няколко списъци с ключови думи. Изключително лек и полезен софтуер, който е задължителен инструмент в инструментариума на всеки един уебмастър.


Системни изисквания


Програмата използва минимални ресурси и работи на всички версии на Windows.

  • Системни изисквания: Pentium 200 MHz, 32 MB RAM, Windows 98 / 2000 / XP / Vista / Windows 10, достъп до интернет.

Какво ново


  • Добавени са нови държави;
  • Някои промени по интерфейса;
  • Можете да подадете сигнал за погрешни класации директно от програмата;
  • Малки корекции на грешки.

Основни функции на програмата


  • Google ранглиста;
  • Поддръжка на повече от 50 държави
  • Поддръжка на множество URL адреси;
  • Програмата работи през прокси;
  • Внос на ключови думи от текстов файл;
  • Unicode поддръжка.

Googlemon е много опростен, но полезен софтуер, който е напълно безплатен. Потребителите ползващи Windows могат да го свалят от бутон „Download“.

Няма коментари:

POST /IndexNow HTTP/1.1 Content-Type: application/json; charset=utf-8 Host: { "host": "www.example.org", "key": "POST /IndexNow HTTP/1.1 Content-Type: application/json; charset=utf-8 Host: { "host": "https://nugno.blogspot.com", "key": "3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857", "keyLocation": "https://nugno.blogspot.com/3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857.txt", "urlList": [ "https://www.example.org/url1", "https://nugno.blogspot.comfolder/url2", "https://www.example.org/url3" ]", "keyLocation": "https://nugno.blogspot.com3a5635bfbcd94ed2a1ddaefde05fc857.txt", "urlList": [ "https://nugno.blogspot.comurl1",