ИЗТОЧНИК https://u-bg.blogspot.com/

Ashampoo Office е безплатен офис пакет подходящ за потребители, за които е трудно или невъзможно да закупят платения Microsoft Office. Софтуерът, разработен от Ashampoo, ви позволява да създавате и редактирате документи, презентации, електронни таблици бързо и удобно. Според разработчиците, софтуера е по-бърз, мощен и съвместим с документите на Microsoft Office. Ashampoo Office е пакет с приложения за текстообработка, електронни таблици и презентации. Това е бърз и компактен офис пакет и инструмент, напълно съвместим с всички съществуващи версии на MS Office, който впечатлява с интуитивно управление и разнообразие от функции. Софтуерът е съвместим с операционна система Windows и може да се инсталира на всеки компютър, работещ с Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 и Windows 10. Ashampoo Office идва с чудесни приложения за своите потребители, включително страхотните TextMaker и PlanMaker, както и мощния Presentation.


Ashampoo TextMaker ви позволява да извършвате ежедневните си текстообработващи задачи, като и създаване на документи от прости поздравителни картички до сложни бюлетини. Този софтуер осигурява възможно най-добрата поддръжка за всяка задача за обработка на текстове. Софтуера ви позволява да създавате документи самостоятелно и да ги споделяте с други хора. Създадените документи могат да се отпечатват или да се споделят като електронни книги или PDF файлове.


Ashampoo PlanMaker е мощен и лесен за използване софтуер за електронни таблици. PlanMaker разполага с над 350 изчисления, които са вградени и до 1 милион реда работни листове и други професионални функции. Приложението е усъвършенствано и идеално решение за всяка форма на изчисления. PlanMaker също така ви позволява да анализирате данните си и да ги визуализирате, като графики представени групирано. Пълната съвместимост с XLS и XLSX файловете и интегрираният PDF експорт, допълват огромния набор от функции на приложението.


Приложението Ashampoo Presentation ви позволява бързо да създавате впечатляващи презентации. Налични са различни шаблони за персонализиране, от които можете да изберете най-подходящия, който да свърши основната част от вашата работа. С приложението Presentation правите слайдовете си по-специални, като добавяте диаграми, графики, преходи с анимации, видеоклипове и звуци и оставяте аудиторията си впечатлена и ангажирана с презентацията. Професионално проектираните шаблони и интерактивни анимации, както и преходите, базирани на технологията DirectX, могат много лесно да се добавят към вашите проекти.


Ashampoo Office е преведен за сега на 14 езика, между които German, English, Dutch, French, Hungarian, Russian, Italian, Portuguese, Spanish, Turkish, Japanese, Chinese (traditional), Arabic и Greek. За съжаление все още не е преведен на български език, но да се надяваме в близко бъдеще това да се случи.

Ashampoo Office е широко използван софтуер навсякъде по света с доста положителни отзиви, които заслужават да бъдат споменати. Той е високо качествен офис пакет и е една много добра алтернатива на MS Office.